Hirdetés
- Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kezünkben az ultravékony Z Fold különkiadás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- iPhone topik
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
erer1000
őstag
olyan problémám lenne /igaz q10 de mindegy/ hogy BBM-en egyik ismerőssel nincs videóhívás gomb beszélgetésnél, de mindenki mással van. igaz, androidos BBMet használ, de abban ő neki meg van videó hívás , de ha úgy hív, akkor nem kezd ez szólni a telefonom, mintha semmi se torténne.
mi a teendő. tudtommal már lehet videó hívást platformok kozt. nekem is és neki is legújabb BBM van fent. otletek?
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
Orgi
addikt
válasz erer1000 #8305 üzenetére
Nekem elég sok BBM partnerem van, BB-s és Androidos/Iphone tulaj is, most direkt végig néztem neked. Minden BB-s partneremnél van videóhívás és az összes többinél nincsen. Bár sose használtam, de nekem is úgy rémlett, most már lehet BB és más között használni, ezek szerint mégse.
-
erer1000
őstag
úgyhogy videóhíváshoz fel kellett erőszakolni a skype-ot, de az amazonos legújabbal videóhívás nem megy mert play szolg.
úgyhogy 7.xxx helyett 6.xxx eset tettem.
szar hogy egyre kevesebb dolog megy :/
a Mercury-t várom, hogy végre legyen alternatíva.
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
lugosi
MODERÁTOR
Másik MM nincs. Én egy ideje nem jártam arra, nem tudom hogy van-e kitéve. Sőt így ebből kifolyólag megerősíteni se tudom, én csak azt írtam, hogy hol van a MM Szegeden, más írta, hogy ott is van BB. Valamelyik nap megnézem én is, hátha valami külön standon van. Ha van.
-
nagyúr
Nagyon úgy néz ki, hogy Dtek 60 is jön majd a Mediába - itthon is!
Az számomra még mindig rejtély, hogy ugye itt van a két tapsi droid -> amire eleve az volt írva: megveheti a földi halandó és céges flotta is.
De a Mercury: only corporate users... tehát hiába is folyik a nyálunk Kovács Petike ilyent nem vehet majd?Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Ijk
nagyúr
Hát nem tudom passportról mire váltanék. 2 napja van meg és teljesen megszoktam, böngészés baromi jó, elforgatva szoktam tartani és a klavin görgetek. Nincs zsíros képernyő, nincs véletlenül görgetés közben linkre nyomás amitől néha agybajt kapni. Agyonhajtva is az akksi röhögve végigbírja a napot.
Billentyűzetet is gyorsan szokom, alig gépeltem félre, amit az álló képernyőbillentyűzetről egyáltalán nem tudok elmondani. Szerencsére appokkal sincs különösebb gond, de jópár droidos app bugos vagy el sem indul szóval arra tényleg nem lehet építeni./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Hát 60-ért szinte ajándék volt. 2 hetet bírtam várni aztán megrendeltem egy újat angliából. Ahogy rányomtam a megrendelésre napokon belül jöttek az SE hirdetések. még 80-ért is vittem volna. Nem csodálom hogy egyből lecsaptak rá.
Misi1979: Milyen szempontból nem tudtad megszokni?
Nekem az a legfőbb bajom hogy 2 év BB10 után ha a kezembe veszek más rendszert nemhogy azt érzem hogy nem tudnám megszokni hanem hogy nem is akarom. Gombot kell nyomogatnom hogy alkalmazást váltsak? Tiszta őskor.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Misi1979
őstag
Túl nagy volt. De ezt még megszoktam volna.. A számomra fontos alkalmazások (skype, facebook/messenger - igen, sajna ezek is fontosak, munka miatt is) nem natív, stabil/hekkelgetős megoldásai arra kényszerítettek, hogy olyan platformhoz nyúljak, ahol hülyebiztos az egész, ez jelenleg nekem az ios. Másodtelefonként használtam volna az ájfont, de azon kaptam magam, hogy helyet cserélt a két készülék..
Igen, a HUB tökjó dolog, szerettem.. és igen, meg tudtam oldani, hogy a fenti app-ok működjenek, de mindegyikkel volt valami apró bibi, gyors merülés, beragadó processz, értesítések elhagyása, stb. Ha meg tudtam volna oldani még egy dolgot, az USB otg-t úgy, hogy kezelje a drónom belső tárhelyét (mtp protokoll), akkor valószínűleg maradt volna. De az se ment, sajna. Third party programokkal, hekkelgetésekkel sem.
És igen, tökrossz, hogy az egész amiatt van, hogy kivéreztettek egy márkát és a márka egyik legjobb készülékét. Remélem az új gazdája nem nyerészkedésből vette és használni fogja, ezért nem érdekel, hogy "túl olcsón" adtam el.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Ijk
nagyúr
válasz Misi1979 #8322 üzenetére
Most a Passporton a rendszert lefrissítettem a FB kliens maradt, minden tökéletesen megy HUB-ban mint március előtt. Mondjuk engem a FB sem izgat annyira.
Fontos appok úgy látom mennek BB10-en vagy lehet alternatívát találni. Playstore és a többi áruház 99,99%-a kacat.
Sokan mondják hogy halott rendszer az appok miatt, nos ez nem igaz mert szinte minden fontos alkalmazás megy. Ugyanakkor az sem igaz hogy kompromisszummentes mert nem megy minden app, utánajárást, tákolást jelent egyes alkalmazásokat működésbe hozni.Ha az iPhone elnyomta a PP-od és fiókba került nyilvánvalóan azt jelenti hogy az iPhone megfelelőbb számodra. Persze ezt 2-3 használat után mondanám biztosra. Új készülék nyűgjeivel egy ideig megbocsátóbb az ember a réginek meg már a pofája sem tetszik ilyenkor.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Misi1979
őstag
Pont egy hónapot használtam.. A készülék gyönyörű, a rendszerrel sincs bajom. Fenti "apróságok" miatt döntöttem az elengedés mellett. Feltehettem volna a polcra vagy dobozába, de akkor meg az bántana, hogy ott van egy ilyen készülék és nincs kihasználva.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
DJosef
őstag
Udv Urak!
Ma ismet megnyomkodtam a Media-ba a Passportot es kicsit szetneztem a BB World aruhazban es lattam egy facebook messenger lite alkalmazast. Ez rendesen teszi a dolgat? HUB-ba beepul stb. Ha valaki kiprobalnal azt megkoszonnem.
Forget about it
-
sprinter24
aktív tag
Szép estét mindenkinek!
Tegnap este óta én is Passport tulaj vagyok
Sikerült kifognom egy nagyon szép darabot, ami ráadásul qwertz billentyűzetes
50-ért ez ajándék volt
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz sprinter24 #8327 üzenetére
Annyiért jó áron vetted.
-
sasa134
addikt
-
DJosef
őstag
válasz sprinter24 #8327 üzenetére
Jol tippelek, hogy feher szinu es alukdtal is arbol!? 😊
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
DJosef
őstag
válasz sprinter24 #8331 üzenetére
Volt egy feher szinu 55.000-ert is. Azt hittem te vitted el. 😊
Forget about it
-
sprinter24
aktív tag
Hát Urak!
Nagyon hiányzott a platform! Imádtam a Q10-em, de a Passporttal minden jobban látható és gyorsabb öröm, boldogság
Azt hiszem marad egy jó ideig ez a csoda
[ Szerkesztve ]
-
sprinter24
aktív tag
Szeretném megkérdezni, hogy van-e valakinek elfekvőben sima kijelzővédő fólia? Esetleg tok?
Előre is köszi mindenkinek
-
Coc@s
őstag
válasz sprinter24 #8335 üzenetére
Nekem mindkettő volt, de adtam a telóval.
De hiányzik a PP!!!
18 éve itt
-
sasa134
addikt
válasz sprinter24 #8334 üzenetére
Örülök! Hát igen, még mindig a BB10 az, amit nem tudok elengedni. Még mindig naivan bízom benne, hogy van jövője, talán valaki tesz bele pénzt, vagy nem is tudom...minden más OS olyan..nem berrys,na. Örök kedvenc lesz/marad, bármi lesz a sorsa. A PP-t meg még 2 év után is mindenhol megnézik, hihetetlen.
{szentimentális hsz-ek OFf}
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
DJosef
őstag
En tovabbra is dillemaba vagyok a Passportot illetoen. Egy 5s-rol valtanek vagy 6-ra vagy Passport-ra. De a Passport melle mindenfelekeppen kene egy olyan kutyu amin mennek azok az alkalmazasok amik a Passport-on nem. De csabit nagyon az az utlevel.
Forget about it
-
-
DJosef
őstag
válasz turbulencia8 #8343 üzenetére
Van egy Asus MeMO pad 7 tab-om, de szivesebben hasznalnek a Passport melle mondjuk egy iPod touch-ot a zenei resz miatt.
Megmondom oszinten, hogy az iOS-tol sem valnek meg szivesen, de a Passport is nagyon tetszik.
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
-
Picco
addikt
válasz turbulencia8 #8346 üzenetére
az is jo, hasznaltam a mikrofon miatt beszelgetesekre, meg parszor futashoz de en a keszulek altal kiadott hangimosegre gondoltam, egy "jobb" fulessel sem utkoztem problemakba.
mod: az en PP silverem meg nem kaptam meg OTA-n, remeljuk hoz valami pluszt. vergodok h lecsereljem e egy nexus 5x-re, mert a whatsapp itt kulhonban "letszukseglet"
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
szeky81
tag
Először is: Imádom a már 4. hónapja megvett Passportom! Ha valaki kételkedne eme gyöngyszemben én biztosítom: körberöhögi a többi tucattelót!
Offline navit vásárolnék rá a közeljövőben. Tudom ott a navfree, de ha jól tudom 1 év után fizetős a térképfrissiítés. Jól tudom? Ha jóféle akkor maradok ennél.
Vagy van-e más alternatíva BBWorldben (Geniusról tudok), vagy lehet rá tenni !LEGÁLISAN! droidos cuccot?szódabikarbabónábó'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest