Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telepíthető a One UI 6 a Galaxy Watch6-ra
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
válasz TheBikerider #8100 üzenetére
dugd PC-re, BB Linket inditsd el, majd "keszulekszoftver ujratoltese" opcio.
Avanti Roma
-
Koczó93
őstag
Ilyen macbook töltőhöz hasonló mágneses töltőt nem próbált még senki?
Kevesebbet van gyötörve az usb port és az asztalról is nehezebb lerántani -
veterán
-
Koczó93
őstag
Fóliát vagy tempered glass-t használ valaki? Az üveg mivel vastagabb mint egy fólia, nem zavaró a kijelző és a billentyűzet találkozásánál?
Ki milyen tokot ajánl? Régebbi telefonjaimhoz használtam szilikont is de a PP-hez nagyon méltatlan szvsz
Hasonló becsúsztatósat használ valaki?Ez a silver editionhoz való, nem tudom hogy passzol-e.
Ez is nagyon tetszik de nem vagyok hajlandó ennyit áldozni egy tokra
Tok3 -
PHenis
senior tag
válasz Koczó93 #8104 üzenetére
Én használok temperált üveget. Sokkal jobban szeretem mint a fóliákat. A Z10-emen már a 6-odikat használom...
A szélén valóban van egy kis perem, de le van kerekítve ezért nem olyan durva. Tapintásra szerintem jobb mint a műanyag. Arra figyelj, hogy a kőzelségérzékelőnél mindenféle képen legyen kivágva.
Hatránya, hogy a széleken nagyon sérülékeny. Egy kis ütés és megpattan a széle.
[ Szerkesztve ]
-
Alex 336
csendes tag
Üdv.
Újra indítottam a passportot, és a google ID ét nem akarja telepíteni, pedig már működött régebben. Valaki találkozott ilyen problémával? Köszönöm a segítséget. -
Koczó93
őstag
Gyakran megjelenik a wifi vagy a 4g mellett egy kis bb ikon. Az mit jelez? BIS, BES szolgáltatás nincs rendelve.
így mint itt:[link] -
Koczó93
őstag
Értem, köszi!
Mostmár kezdem megszokni, amikre szükségem van működnek is Gyors, a kijelzője sokkal jobban olvashaó mint a régebbi amoledes Samsungomnak. Létezik hozzá olyan app amire ha rákattintok lezárja a kijelzőt? Droidon használtam egyet azt szerettem mert nem kell mindig a gombot nyomogatni. -
PHenis
senior tag
válasz Koczó93 #8106 üzenetére
Ja, hogy ennek görbe a széle... haverom sokat szív az iPhone 6-al emiatt. Vett rá már vagy 10 fóliát, lassan egy új kijelző kijött volna belőlük, ha betörik. Egyik sem volt jó. A széleken megáll a por meg a kosz. Végül egy drágább műanyag fóliát vett és azzal használja.
Görbe kijelzőt tudnak gyártani, de görbe üveget már nem :-)
[ Szerkesztve ]
-
Koczó93
őstag
A fényerőt automatikusan szabályozza a Passport vagy ahogy éppen a csúszka áll a beállításokban?
-
Koczó93
őstag
Valaki tud működő hívásrögzítőt? BB appworld-ből leszedtem egyet de kicsit halk a másik fél.
-
theyfel
csendes tag
Valamiért nem működik a BlackBerry World a Passportomon (a LinkedIn sem). Nem indul el. Van ötletetek, mi lehet a probléma?
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. BB Q10 has gone. BB Passport forever... --- SG S7. Welcome BlackBerry KEYONE
-
raven24
tag
Sziasztok!Lenne egy olyan kérdesem,higx viber van-e a készülékre,ha nincs akkor az androidos variáns fut-e rajta?Előre is köszi!
iPhone 14 Pro Max Deep Purple Eladó parfümök!! Nézz be hozzám!
-
theyfel
csendes tag
válasz Polarstar #8139 üzenetére
Köszönöm szépen a választ. Az első ki/bekapcsolas nem segített ugyan, de az idő meggyógyította. Másnap újra researchers, és most működik.
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. BB Q10 has gone. BB Passport forever... --- SG S7. Welcome BlackBerry KEYONE
-
Misi1979
őstag
Üdv!
Friss Passport-tulajként engedjétek meg, hogy egy kérdéssel nyissak - ti melyik alkalmazást használjátok kapcsolattartásra, pl skype/hangouts vonalakon? Vagy androidos appot szedjek le erre a célra?A kismókusok kenyérre is kenhetik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest