- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-igu-
addikt
Ha a levelező szolgáltatód szerverén fent vannak a levelek, akkor nem kell egyik készülékről a másikra másolnod őket, hanem az account létrehozásánál ki kell választanod, hogy az összes levelet szipkázza le a szerverről.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Picco
addikt
az lett, csak nem emlekszem a melos email cimem jelszavara, de majd hetfon megszerzem.
eddig irtora bejon a passport, iszonyu jo keszuleknek tunik.
gmail chat/hangouts-ot lehet ra varazsolni valahogy?
letoltottem world-bol a gtalk appot, de nem akar bejelentkezni valamiert**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
icezozo
addikt
Gyerekek ? Nem annak kellene lennie a topicgazdanak aki az osszefoglalot irta?
Nem keves munkaval csinalta meg mellesleg meg ert is hozza !Nem Lugosi ellen vagyok de ez NEM igazsagos!!!!
[ Szerkesztve ]
http://qwankido.hu/
-
kárátékutyá
őstag
Ha van valakinek eladó tokja (hátlap) akkor privátban írhat.
-
lugosi
MODERÁTOR
Privátban beszélünk Sasával, hogy elvállalja-e, addig kérek mindenkit, hogy ne okozzon ez problémát.
-
szilos
csendes tag
Sziasztok!
Ide írok,mert ez itt jobban pörög. Classicom azt csinálja, hogy időszakosan,mondjuk naponta az esti órákban egyszer PIN kódot kér,ha beírom akkor utánna minden ok.Ha leveszem PIN-t,akkor csak simán hálózatot dob újraindításig. Blackberry vonalat hívtam,semmi segítség. Cseréltem telekomnál Sim-t, a hiba maradt. Újrahúztam szoftot,de tíz perce megint előjött a dolog. Turbado-s a teló,holnap visszaviszem,de nem tudom mi lehet a gond. Vélemény? Mondom szigorúan helytől függetlenül naponta egyszer csinálja...
-
lugosi
MODERÁTOR
Milyen időszakban csinálja? Az jutott eszembe, hogy nem lehet esetlegesen köze ahhoz, hogy akkor jön elő a hiba, amikor az akku már jobban merült egy kicsit?
Amit fórumokon találtam erről:
- a legtöbb esetben arra panaszkodnak, hogy a rossz helyre tervezett bekapcsológomb benyomódik a zsebükben, és ha hosszabb ideig tart nyomva, akkor sajnos lezárt képernyőnél, zárolt telefonnál is újraindít,
- leak os esetén panaszkodtak erre, illetve jóval régebbi oprendszer esetén, mint ami szerintem a tieden van,
- végül olyan alkalmazásra tippeltek, ami esetlegesen okozhatja, talán ez a legrosszabb, mert úgy lehet rájönni, hogy egyesével leszedsz egy-egy appot, és nézed, hogy úgy is csinálja-e --- egy próba egy nap. Egyik topikban a waze-t gyanúsították vele, nem tudom hogy alappal-e. Ugyanezen ötlettől vezérelve egyik topikban azt javasolták, hogy biztonsági adattörlés, és utána egyesével rakd vissza az appokat, és nézd meg, hogy előjön-e a hiba.***Én azt gondolom, hogy ha az utolsó témában gondolkodsz, azaz esetleg egy app lehet a ludas, akkor azt nézd meg, hogy amikor elkezdte ezt csinálni, akkor előtte napokban milyen appot tettél fel. Hátha ez segít.
*** Most olvastam vissza, látom hogy írtad, hogy újraraktad a szoftvert. Akkor viszont esetleg azt lehet megcsinálni, hogy az appokat egyesével teszed vissza.
Egy listát beteszel arról, hogy milyen appok vannak fent?[ Szerkesztve ]
-
-igu-
addikt
Gyász van.
Ma este próbáltam feltölteni néhány fotót a Facebook-ra. Nyitva volt a- Facebook app
- gyári böngésző 4-5 tabbal
- Photo Studio Pro
- gyári fotónézegető
- Nobex
- SkypeEgyszerre kb. 10 képet akartam feltölteni egy szuszra wifin keresztül (a 'képnézegetőben kiválaszt, megoszt, Facebook' metódussal), a készülék (látszólag) lefagyott, vagy egy percig semmire se reagált. Újraindítottam.
Minden fasza.A gond az, hogy 2 nap híján fél éve nem volt újrainditva.
Gyász van.[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
szilos
csendes tag
Köszi a tippeket. A helyzet fura, ugyanis múlt hét kedden vettem egy Sony SBH20 headsetet,csatlakoztattam NFC-vel és utánna rá egy órára jött elő ez a jelenség a Duna plázában sétálgatva. Azóta minden nap csinálta,de csak este 6 és 8 között és mindig csak egyszer. A képet izgalmassá teszi, hogy miután beírom a pin-t és bejelentkezik a hálózatra újra,akkor kapok egy "új időzóna beállítása megtörtént" üzenetet. Cseréltem Sim-t, újrahúztam a rendszert,de tegnap napi rendszeresség szerint megint bedobta böngészés közben. Progi nem okozhatja,mert kezdetektől foggva ugyanazokat használom: Cascarun, Igrann, Whatsapp, FeedMinder, Navfree, Snap, Betazone és Viber.... A viber sem lehet hibás,mert az is kezdetektől foggva fent van és nem generált hibát.
Garanciában írtam Turbado-nak levelet,de nem nagyon válaszoltak eddig :-) -
Pastika
aktív tag
válasz Ceftriaxone #4941 üzenetére
Nekem volt fekete is korábban. Egyik sem állt kézre, vagy kezem túl kicsi, vagy a készülék túl nagy:-)
-
Pastika
aktív tag
válasz turbulencia8 #4943 üzenetére
Nem tervezem.. Classic kellene de PP sebességgel.. Megvárom a Venicet, addig maradok iPhoneon.
Hagel: Valóban bíztam benne, hogy megtudom szokni, de sajnos nem nekem való egy ekkora telefon.. Kicsit félek is a Venicetol is ebből a szempontból.. Valahogy 4'7 felett nekem már nem kénylemes az élet.. -
duce78
tag
Ha esetleg valakit érdekel, letölthető a 10.3.2.2474!
Nem lessz, hanem kérek!
-
sasa134
addikt
Igen, itt a 10.3.2. Ezekben a percekben elkezdődött.
FRISSÍTSE BLACKBERRY® 10 OPERÁCIÓS RENDSZERÉT A LEGÚJABB, 10.3.2 SZOFTVERRE
Töltse le most, hogy kihasználhassa a legújabb, továbbfejlesztett funkciókat, amelyek még tovább növelik BlackBerry készüléke biztonságosságát és teljesítményét, például:
- BlackBerry® Blend 1.2 megújult, friss kezelőfelülettel és olyan új funkciókkal, mint helyesírás ellenőrzés, valamint azonnali válaszok a Blend értesítésektől, a vizuális javításokon át a fájlletöltésig
- A BlackBerry® Protect beépített lopásgátló funkcióval is rendelkezik
- A kamera frissítéseinek köszönhetően javul a gyenge fényviszonyok közötti teljesítmény, az arcfelismerés és a fókuszálás
- A BlackBerry naptár frissítéseinek köszönhetően a növekvő számok és a Találkozó üzemmód testre szabásainak segítségével egyszerűsödik a szabad dátumok keresése és a fennakadások minimalizálása
- és még sok minden más…[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest