Hirdetés
- Google Pixel topik
- Profi privilégium maradhat a periszkópos iPhone kamera
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Visszatérhet a kezdeti stratégiához a Nothing Phone (3)?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
Milyen időszakban csinálja? Az jutott eszembe, hogy nem lehet esetlegesen köze ahhoz, hogy akkor jön elő a hiba, amikor az akku már jobban merült egy kicsit?
Amit fórumokon találtam erről:
- a legtöbb esetben arra panaszkodnak, hogy a rossz helyre tervezett bekapcsológomb benyomódik a zsebükben, és ha hosszabb ideig tart nyomva, akkor sajnos lezárt képernyőnél, zárolt telefonnál is újraindít,
- leak os esetén panaszkodtak erre, illetve jóval régebbi oprendszer esetén, mint ami szerintem a tieden van,
- végül olyan alkalmazásra tippeltek, ami esetlegesen okozhatja, talán ez a legrosszabb, mert úgy lehet rájönni, hogy egyesével leszedsz egy-egy appot, és nézed, hogy úgy is csinálja-e --- egy próba egy nap. Egyik topikban a waze-t gyanúsították vele, nem tudom hogy alappal-e. Ugyanezen ötlettől vezérelve egyik topikban azt javasolták, hogy biztonsági adattörlés, és utána egyesével rakd vissza az appokat, és nézd meg, hogy előjön-e a hiba.***Én azt gondolom, hogy ha az utolsó témában gondolkodsz, azaz esetleg egy app lehet a ludas, akkor azt nézd meg, hogy amikor elkezdte ezt csinálni, akkor előtte napokban milyen appot tettél fel. Hátha ez segít.
*** Most olvastam vissza, látom hogy írtad, hogy újraraktad a szoftvert. Akkor viszont esetleg azt lehet megcsinálni, hogy az appokat egyesével teszed vissza.
Egy listát beteszel arról, hogy milyen appok vannak fent?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest