Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket kérem! Probléma a következő: adott egy asus fonepad (ME371MG), nem veszi fel a töltést. Szétszedtem, az akkuja teljesen lemerült (0,02V). Sikerült az akkut bebikáznom, két nap alatt szakaszokban 3,7V-ig feltöltöttem egy 18650-es akku segítségével. A tablet így elindul, minden működik, csak a töltést így sem veszi. Az akkut 7%-osnak mutatja. Valószínűleg a töltőelektronika, vagy az akkuban lévő elektronika hibás. Az akkut kiszerelve teljesen feltöltöttem, beszereltem és a tablet összes funkciója működik. Amikor töltőre dugom a töltést is jelzi, de továbbra sem vesz fel áramot. Biztos valami kis hülye hibája van.
Abban kérem a segítségeteket, hogy ha tudtok ajánlani egy szakit dél-Pest környékén aki nem arany árban dolgozik, akkor tegyétek meg! Szeretném megmenteni ezt a fonpadet!
Esetléeg, ha volna valakinek egy jó akkuja egy próba erejéig, azt is megköszönném.[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
gery14
senior tag
válasz KamuMazsola #5151 üzenetére
nekem is ez volt gariban kuldtem vissza nagyon vicces azóta csak a gyari toltojevel toltom es nincs gond,.
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
gery14
senior tag
Sziasztok.
A HD7 em kapot egy virust és megfertozodot az egész droid rendszer(öcsém leszedet vmit a playrol vigyázzatok) faktory reset nem oldota meg. Honan tudom letolteni a romot és ujra felslehelni az egészet? Samsungjaim vannak ott nagyon franko az Odin.
[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
radesz
csendes tag
sziasztok!
a gyári rendszere kicsit beszart a gépemnek és a wifi jelet se veszi úgy ahogyan az elején. valaki tudna segíteni abban, hogyan lehet rootolni és egy normális szoftvert feltenni? egy részletes leírás is sokat segítene, mert még nem csináltam ilyet.
köszi,
-
Ossis
csendes tag
Szia
Nekem is volt hasonló problémám, már a 3. wifimodul fut a készülékben. És még mindig van gari, és megint érik a csere. Pedig rootolva van.
Neten utánaolvastam, és többekél is van gond a wifivel, lehet ez globális probléma a tabletnél De a cserével nekem utána hónapokig erősebb a jel, mint az eredetivel.
Asus Zenpad Z300M, Xiaomi Redmi Note 10S, Xiaomi Mi Band 6,, Lenovo Legion Y540
-
gery14
senior tag
Sziasztok kinek van leirása a gyrái ROM Ujra flesheléséröl mert egy virus elitézte a tabot de anyira hogy az FR nem segit.... a romot a cucokat hozza leszedtem de nem akar a fleshelés elindulni pedig elvileg minden stimmel a az usb driverel.....
-
Apooca
tag
Sziasztok !
Fiamnak van egy ilyen tabja, eddig tudott játszani a Word Of Tanks Blitz-el, de most updatet követel, de innentől az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval hibaüzenet miatt nem megy. Tudok ezzel valamit kezdeni ? Páromnak van egy régebbi sima Asus 7, azon fut....
Köszi
GáborIphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
Apooca
tag
válasz moli.hu #5159 üzenetére
Igen, azt írtam én is ja kimaradt egy l....... Azt írja ennek a verziónak lejárt az ideje, frissítsem. utána viszont azt írja ez az eszköz nem kompatibilis az új verzióval...
Aweriot: remélem ír nekik majd valaki[ Szerkesztve ]
Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
moli.hu
őstag
Szia, irhatnal tobb informaciot is onmagadtol, hogy ne ugy kelljen kihuzni beloled az alap adatokat, ami alapjan mi tudjunk segiteni neked. pl mi irja ki az elso hibauzenetet, mi irja ki a masodik hibauzenetet, mikor, hol jelennek meg azok, milyen nyelven, mi a hibauzenet pontos, eredeti szovege beturol beture leirva, roviditesek, kihagyasok nelkul. A google playen a jatek ertekelesei kozott a masodik: "Jó tanács Akinek nem indul frissítés után az törölje ki és töltse le újra" Hangsulyozom: ezt nem en mondom, hanem egy harmadik szemely. Tobbsegeben ha torlod a jatekot, torlodik a jatek mentese is, nem tudom, hogy ez a jatek felhobe ment-e, neked kell utana nezned.
"Annyira jól nem tudok angolul"
Ilyen hozzaallassal viszont nem is fog ez valtozni. Manapsag, mikor van ingyenes google translate, ami egesz kifejezeseket is fordit, fokent nem lehet kifogas. Es ha, tegyuk fel, 40 eves vagy, akkor az atlageletkor alapjan van hatra meg tobb, mint 20 eved(!), ami alatt bizony hasznositani tudnal angol-tanulast, eleg csak ranezni az angol wikipedia es a magyar wikipedia kozti irdatlan kulonbsegre. Kinyilik elotted a vilag, a magyar internet egy kis kalap szar az angolhoz kepest.[ Szerkesztve ]
-
Apooca
tag
válasz moli.hu #5164 üzenetére
Nekem nem azzal van a gondom, hogy nem idul, hanem nem frissít.
Abban reménykedtem, valakinek már volt ugyanilyen problémája, és fejből tudja a megoldást.
Program elindítása után kis idővel az alábbi hibaüzenetet adja : Your current versionof the game is out of date.Please update the client. Van egy zöld UPDATE gomb, arra rányomok kijön a Google Play oldala a World of tanks Blitz-el, értékelések stb. és egy magyar felirat " az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval " felirat.
Ennyi. Ha közvetlenül a GP-en keresztül próbálnám megtalálni ki sem adja ezt a játékot, ezért nem próbáltam még törölni, és újra telepíteni, mert nem látom esélyét, hogy ettől megjelenik.
Sajnos én még oroszul tanultam, ha ez mond valamit, ehhez képest sok mindent megoldottam, ami angol ( eby, paypal stb) tudom hogy van google fordító, de azt is tudom mennyire nem jók az ilyen fordítások, plusz most nemigen van időm kinyomozni, hova kellene címezni a levelet stb. Gondoltam itt kapok ötletet egyszerűbben is....[ Szerkesztve ]
Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
moli.hu
őstag
"""Abban reménykedtem, valakinek már volt ugyanilyen problémája, és fejből tudja a megoldást."""
ertheto, de ez egy keszulek topikja, nem a konkret jatek topikja. Mekkora az eselye, hogy valakinek ilyen keszuleke van es pont ezzel a jatekkal jatszik a marketen levo tobb milliobol?
"""UPDATE gomb, arra rányomok kijön a Google Play oldala a World of tanks Blitz-el, értékelések stb. és egy magyar felirat " az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval " felirat. Ennyi. Ha közvetlenül a GP-en keresztül próbálnám megtalálni ki sem adja ezt a játékot,"""
Mivel nekem es a kolleganak is megjelenik a marketen es telepitheto (kollega nem irta, hogy telepitette, en igen), ezert biztos, hogy ME173X keszuleked van, amirol ez a topik szol? Mert gondolom gyari romod van, azt nem cserelted.
[ Szerkesztve ]
-
Apooca
tag
válasz gergom91 #5166 üzenetére
O.K. köszönöm mindenkinek, akkor megpróbálok egy törlést, és utána egy újratelepítést, aztán beszámolok a fejleményekről... holnap
Nem bírtam, ki, töröltem.... nem látja most sem[ Szerkesztve ]
-
moli.hu
őstag
fura lenne, ha az app torlese utan megjelenne a marketen az app, hisz miert valna varazsutesre kompatibilisse az app a keszulekeddel azert, mert letorolted? Ugyanez a kerdes meg viccesebb, ha ennek a logikanak a masik oldalat nezzuk: ha felinstallalsz egy appot, akkor utana inkompatibilisse valik a keszulekeddel es eltunik a marketbol?
1) biztos, hogy ME173X modellszamu keszuleked van? Ugyanis az asus marketingesei annyira tultoltak a kokaint, hogy tobb teljesen kulonbozo keszulekuknek is ugyanazt az Asus Memo Pad HD 7 nevet adtak. Ebben a topikban es a topiknyito tesztcikkben az ME173X-szel foglalkozunk es az itteni topiklakoknak ilyen keszulekuk van, ezen tudjuk tesztelni a kerdest.
2) magyar ip-rol probalkozol?
[ Szerkesztve ]
-
Apooca
tag
válasz moli.hu #5169 üzenetére
1, Ezen már én is gondolkoztam. Hol találom meg a pontos típusszámot , mert a beállítások- névjegy alatt nem találom...
Modellszám K013, csak egy ilyenem van...
2. Igen, magyar IP-ről. Ugyanitt asztali PC-ről, illetve másik Asus tab-ról gond nélkül megy.[ Szerkesztve ]
-
moli.hu
őstag
hat a k013-ra ezt dobja a google, ami alapjan neked talan egy Asus Memo Pad NEM-HD! 7 ME176C-d van, amiben nem a vilagon elterjedt ARM soc van, hanem intel x86. Ez siman megmagyarazza, hogy miert nincs uj verzio: a jatek fejlesztojenek kulon kell az alig letezo x86-ra fejlesztenie.
[ Szerkesztve ]
-
Apooca
tag
válasz moli.hu #5172 üzenetére
Megpróbálom megkeresni a dobozát, tuti HD-nek vettem.... Egyszer volt garanciális javításon, remélem nem mást küldtek vissza. Megnéztem a másik gépemet, az ME173X, azon simán fut....
-
w.miki
veterán
No, eltörte a gyerek az ASUS Memopad ME173X HD7 4.2.2. tablet kijelzőjét.
Illetve lehet, hogy csak az érintőt. Ezzel kapcsolatos kérdéseim:
1. Honnan tudom, hogy csak az érintőt, vagy az egész kijelzőt kell cserélni?
2. Honnan érdemes LCD/érintőt rendelni. Ki az, aki megbízható?
3. Otthon, házilag ki tudom cserélni, vagy vigyem be szervizbe, valami mobiltelefonos bhova?oltba? Vagy másOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
taknyí
senior tag
Szia!
Az érintőpanel és az lcd között van pár mm távolság. Szerintem ha az lcd sérül ott a színek terén észrevehető (pl foltosodás). Ha eltávolítod az érintőpanelt akkor győződhetsz meg 100%-ban, hogy sérült-e az lcd. Ezt olvasd el. Nem ti vagytok az elsők... Ha nem mered magad csinálni axlrose32-t keresd privátban.[ Szerkesztve ]
Nem vagyok jó ember, de nem is a legrosszabb!
-
taknyí
senior tag
válasz moli.hu #5178 üzenetére
Szedted már szét? Csak a ragacs 1 mm amivel a keretbe ragad, amikor lefejti az ember egy tesco-s kártya is alá fér anélkül hogy megsértené az lcd-t, ami jóval alatta helyezkedik el. Bírom, amikor olyan ember szól hozzá, akinek fogalma sincs a dolgokról... Legalább a videót megnézted volna azon látszik is ahogy fejti le, no meg én már cseréltem is.
[ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
Szia!
Itt hátha tudnak segíteni az angollal: Ez a mondat angolul?
-
w.miki
veterán
úgy néz ki, csak az érintő repedt.
Van különbség az érintők között, van, amit ajánlott megvenni, vagy jöhet a legolcsóbb az ebay-ről.
Szerinted otthon könnyű szétszedni, vagy keressek valami szakit?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Domper77
csendes tag
-
Imike_80
aktív tag
Sziasztok!
MEE70C-t root-oltam. Ezután könnyű-e unroot-olni, ha valami miatt garanciális szervizre lenne esetleg szükség, vagy bármi ilyesmi.
Nem lesz más szívás, ha marad a root? Frissíteni nem szeretném mostanság úgysem, mert az utolsó 4.4.2 van rajta, amivel még eléggé nagy még a tárhely. Tehát ez van nekem: WW_V11.2.3.33. Az unroot is egyszerű? -
-
w.miki
veterán
válasz Domper77 #5185 üzenetére
köszi!
végül ezt rendeltem meg, majd kiderül, hogy boldogulokOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
manu75
aktív tag
Sziasztok!
A gondom az, hogy a táblagépen, nem tudom a wifit bekapcsolni. A beállításoknál inaktív a wifi kapcsológomb, nem lehet a ki és be között váltani. Ha éppen beadja és átváltok a "be" állapotra akkor sem történik semmi egy ideig, majd visszavált a "ki" állapotra. A főlapon ha lehúzom a menüt, ott meg se nem aktív se nem kikapcsolt inkább a kettő közti átmeneti szín állapot van a wifinél, de ott sem reagál ha rányomok a wifire. A múltkor ezt már eljátszotta, de utána magától helyreállt, most nem akar csatlakozni. Minden más gombon a gps, bluetooth, stb működik ki be lehet kapcsolni csak a wifi nem akar menni.
Találkozott már valaki hasonló problémával, lenne ötletetek? Semmi mókolás se root nem volt a táblagéppel, eredeti gyári állapot van rajta.
-
moli.hu
őstag
google elso talalatat probaltad?
-
manu75
aktív tag
válasz moli.hu #5190 üzenetére
Szia!
Próbáltam keresni de nem igazán tudtam megfelelő választ találni erre a problémára. Amit linkeltél ott látom, hogy a data mappában kellene keresgélni és ott kitörölni azt amit ír, ha jól értelmezem, de ha megnyitom a fájlkezelőt a data mappában nekem nincs további misc/wifi lehetőség, sőt ha keresést indítok a fájlkezelőben nem ad találatot egyikre sem.
Azóta valamikor visszajött egyébként a wifi, de most gondoltam kipróbálom amit mutattál megint elment, és ugyanúgy nem érzékel semmit. Tudnál segíteni hol keressem meg pontosan?
-
moli.hu
őstag
nem azt irja, a data konyvtarat az utoiratban irja csak, a komment fo torzseben ezt irja: """by just getting back to date from 10-12-2015 to 07-12-2015, in my case to be precise... VOILAA!!! everything back to normal""" (data konyvtarad azert "ures", mert nincs rootod)
-
Eladó445
tag
sziasztok! novermer ota nem volt problema a tabbal. viszont most nem engedi a kamerat megnyitni. "nem talalhato kamera" ez a szoveg jon be.
ujrainditas nem segit.
rootolt telefon de mar tavaly rootolva volt.
ujrarakni nem akarom mert nagyon sok jatekmentes elveszne. de ha tud vki 100%megoldast a mentesek megorzesere akk irja le pls. (aki meg is csinalta nem csak bejegyesbe olvasta).
tudom vannak mas kamera appok is de nekem a gyari tokeletes volt mindig.
koszi.https://bit.ly/2AJ3lz6
-
taknyí
senior tag
válasz Eladó445 #5195 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de amikor nekem ilyen problémám volt, plusz néhol nem érzékelt az érintőképernyő és sárgás volt az LCD közepe, szerencsére még garis volt a készülék, akkor alaplapot, érintőpanelt, lcd-t és 5mp-es kameramodult cseréltek benne a szervizben...
-
-
moli.hu
őstag
válasz Eladó445 #5194 üzenetére
"""de ha tud vki 100%megoldast a mentesek megorzesere akk irja le pls."""
egyszeruen filekezelovel lemented a /data/data/app_unique_id konyvtar tartalmat, majd visszatoltod. De tobb ilyen app is van a marketen, pl ezek csak azok, amit en hasznaltam: helium appmonster ease titanium
probaltad mar torolni a kamera app adatait?
-
manu75
aktív tag
válasz moli.hu #5192 üzenetére
Ez a megoldás nem segít, gyanítom neki sem sikerült erre írt oda egy hülyeséget. Több helyen is találtam erre vonatkozó hibát, de megoldást sehol sem. Valami nyűg lehet a tabbal, mert hétvégén használat közben gondolt egyet és újraindult, vagyis csak próbált de nem töltött be. Bekapcs gomb hosszan 2. volt hogy 3.-ra jött csak be. Na ekkor csináltam egy hard reset-et rajta, de az sem segített, sőt most már a beállításokban sem lesz aktív a wifi gomb csak nagyon ritkán, de akkor sem lehet bekapcsolni rajta a wifit. Pedig nincs agyon használva alig volt rajta pár program a gyáriakon kívül, aksija is kiváló még mindig. Lejelentettem az ASUS felé az ügyfélszolgálaton nagyon segítőkészek voltak remélem sikerül megcsinálniuk.
-
manu75
aktív tag
Hát ebből ott semmi nem lesz, mivel már lejárt a garancia, 11k (bevizsgálás+munkadíj+szállítás) és akkor ott tartok, hogy megnézték mi a baja utána jönne az alkatrész ami a hibából következtetve alaplaphibás. Árát nem tudom, de inkább 20k-nál több, mint kevesebb így hallásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ukrajnai háború
- BMW topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- iOS alkalmazások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- Apple iPad 10th Gen. Wifi-Cellular 64Gb
- Kis túlzással ÚJ iPad Pro 12.9 6th M2 Wifi 512GB!!!
- Lenovo Tab M10 3rd Gen (TB328FU) 10,1" 3/32GB szürke Wi-Fi tablet tokkal, dobozával, papírjaival
- Panasonic ToughPad FZ-G1-4 6. gen. i5 ipari tabletek (4X2400 Mhz, 4 GB DDR3, 128 GB SSD, jó akku)
- OnePlus Pad 2 QWERTY Smart Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs