Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • norberto_th

    aktív tag

    válasz Ragnar95 #5175 üzenetére

    Nagyon köszönöm a válaszaidat, nagyon hasznosak voltak!
    A második kérdésemre a valaszoddal kapcsolatban annyi, hogy ha lehet éjjeli óraként használni, akkor hogyan tudok időt nézni mondjuk ha korábban felkelek és szeretném megnézni az időt félkómásan? Csak mert elalszik a kijelző, egyfolytában nem mutatja az időt esetleg halványan hogy ne égjen be vagy valamilyen módszer nincs erre?
    Első napi használat utan nagyon kellemes csalódás a szilikon szíj, azthittem rosszabb lesz, de nagyon kényelmes, remélem nyáron a 40 fokban se lesz gáz izzadáskor.
    Kezdem szépen kiismerni, viszont egy dolog van amit nagyon nem értek és mégpedig az üzemidővel kapcsolatos rengeteg negatív visszajelzést. Az irodában amikor dolgozok hát papírokkal foglalatoskodom és folyamatosan felvillan a kijelző -ami nem baj- így ez energiát fogyaszt, nyomkodtam, jöttek az értesítések, haptikus jelzések, pulzusmérés, de most a nap végén 80%-on állok. Ez szerintem egyáltalán nem rossz mert elég holnap is töltenem majd. Mások viszont azt mondják hogy egy napot éppen csak kibír, gőzöm sincs ők mit csinálnak, vagy annyi idejük van hogy állandóan nyomkodják, bár ha nekem van időm inkább a telót nyomkodom. Illetve elkezdek rendszeresen mozogni mától, ami remek motiváló eszköz lesz, találtam egészen remek alkalmazásokat.
    Gyúráshoz esetleg tud valaki ajánlani edzés appot?
    Szóval első napi összegzésként nagyon megszerettem. Tudni kell hogy utóljára 10 éve volt rajtam karóra mert nem igazán szerettem, kenyelmetlen volt, zavart, de ezt most egyáltalán nem érzem, annyira kényelmes ez a szilikon szíj.

     iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S /  Music

Új hozzászólás Aktív témák