- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz leslieke #5048 üzenetére
Ez mondjuk pont tök független az említett funkciótól. Direktbe az órán Apple Musicról való zenelejátszásról volt szó, az óráról a telefonon lejátszott zene vezérlését tudja az összes modell.
amulet: értem, én tuti nem mennék el edzeni a telefonom nélkül, illetve általában kész playlisteket hallgatok edzésen, nem ott keresgélem a zenéket Apple Musicon, úgyhogy ez fel sem merült bennem, mint opció, de úgy látszik valóban van, akinek ez fontosPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Valószínűleg a Strava app nem használja fel a pulzusod az elégetett kalóriák kiszámításához, míg az Activity app felhasználja. Ha alacsony volt a pulzusod biciklizés közben, akkor gyanús, hogy az óra mért pontosabban.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
htw
tag
Nagyon hasznos funkció hogy az órával meg lehet csippantani a telefont.
Olyan program nincs ami rezegteti az órát mikor megszakad a kapcsolat a telefonnal?
Mert a kijelzőn jelzi hogy nincs kapcsolat csak miért nem lehet beállítani hogy rezegjen is?
Úgy biztos nem hagynám otthon bármennyire rohanok.[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
Egy évben kb. mennyi kihívás szokott lenni?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Ragnar95
félisten
válasz CharlieDrop #5061 üzenetére
Fejlesztők körében is visszatérő kérdés egy ilyen app elkészítése, Stackoverflown például rendszeresen felmerül a téma, de sajnos eddig az Apple nem adott erre lehetőséget a fejlesztők kezébe.
Persze ez nem jelenti azt, hogy a jövőben ne lehetne rá lehetőség, watchOS4-el végre a BT-hoz is teljes mértékben hozzá lehet férni a fejlesztők részéről, ugyanúgy mint iOS-en, szóval van esély rá, hogy a jövőben egy ilyen funkciót is lehetővé tegyen az Apple.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Mela Kehes
addikt
Erre valaki?
A fent említett dolgot megcsináltam és mégsem kaptam meg.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Ragnar95
félisten
Nem kapkodják el a watchOS finomítását, illetve már megszokhattuk iOS-en is az Apple-től, hogy bizonyos funkciókra elég sokat kell várni.
Nekem nem is új számlapok kellenének, inkább az, hogy még jobban testreszabhatóak legyenek a mostaniak. Sajna ennek valószínűleg 2 oka van, hogy miért nem azok. Egyrészt a Watchnál nagyon erősen kordában tartja az Apple a fejlesztőket, hogy nehogy véletlenül leszívja bármelyik app az akkut és ha egyedi számlapok lehetnének, ott ez még nehezebben lenne szabályozható. Másrészt persze lehetnének még jobban testreszabható számlapok teljesen egyediek helyett és akkor nagyobb lenne az Apple kontrollja, de sajna a Complicationöket se használják ki a fejlesztők, szóval fejlesztői részről sincs elég nagy igény erre valószínűleg.
CharlieDrop: ha lesz időm, ránézek, de attól, hogy maga a CoreBluetooth API elérhető lett watchOS-en is, még nem garantált hogy ez működni fog, hiszen nem kapta meg a teljes funkcionalitást a watchOS, ami iOS-en elérhető, illetve nem garantált, hogy a kapcsolódó iPhone-hoz ugyanúgy hozzá lehet férni, mint egy sima BLE eszközhözPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
Sosem volt még okosórám, de most 30e-ért tudnék venni egy Series 0-t. Ennyiért megérne egy próbát. Mennyire használható még manapság is, watchos 4-gyel? Milyen appokat felejtsek el a single core miatt?
-
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #5070 üzenetére
Annyit szerintem megérhet, ha el tudod viselni, hogy nem az iPhone-on megszokott sebességet fogod visszakapni (bár ez még S2-n is bőven igaz), illetve ahogy előttem is írták, az akku S0-n elég gyenge volt, főleg a 38mm-es modellben.
Ha kipróbálnál egy Apple Watchot olcsón, vágj bele nyugodtan, ahogy írtad, ennyiért valószínűleg ki tudsz szállni belőle akkor is,ha nem jönne be vagy annyira megtetszik, hogy újabbra válts.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
atees
őstag
válasz r3dsnake #5079 üzenetére
Az en s0am soha nem birt 1 napnal tobbet 42mm. Iphonet 2szer toltom naponta, ugyh azert van hasznalva. En is az eladason gondolkodkk, de 30ert inkbb beraknam a fiokba 😀
Nem tudom mi lehet a realis. 40-45?
4.1 van fent hasznalhato, de azert lassu vagyis hat nincs viszonyitasi alapom s2 vagy s3hoz. De imessage, siman jo, telefonalas is. Meg jon minden ertesites siman. Futashoz is jo, kicsit lassan de elindul a runtastic is vele/rajta.Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Ragnar95
félisten
Én próbálgattam S0-t mielőtt megvettem az S2-t, gyorsabb érezhetően az S2, de itt is várni kell az appok indítására. Minden más nagyjából folyamatos, 1-2 appnál van érezhetően lassú töltési idő főleg amikor netről szed le dolgokat az óra.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
amulet
senior tag
A watch-ra is úgy működik a gari mint álltálában az apple termékekre, hogy a gari érvényesítéséhez nem kell számla? Mert most tudnák venni egy S3-at, csak nincs számla, mert karácsonyi ajándék volt.
-
Rage47
veterán
már nem először járom meg a Nike Run appal. ma pl. futáskor nem működött a GPS, mert nincs térkép. csak futás után derül ki ez persze, mikor várnád, milyen alakzatban futottál fos ez az app, én mondom. apple odacsaphatna már, ha szövetkeztek, nem ez az első eset, hogy a Nike app szarakodik.
[ Szerkesztve ]
-
nickedez89
senior tag
Másnál is előfordul, hogy hordás közben lezár az óra?
Előfordul nálam párszor és nem nagyon értem mitől!?
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
jilian
addikt
válasz nickedez89 #5097 üzenetére
Nem lötyög a kezeden?
-
nickedez89
senior tag
Egy picit igen, mert lazábban hordom.
De a furcsa az, hogy mindig így hordom és van amikor napokig nem zár le, aztán egyszer csak megint lezár mire beérek reggel melóba..."...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
veterán
válasz nickedez89 #5099 üzenetére
Szerintem a felsőd ujja belóg az óra alá.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.