- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
válasz timelord1987 #5600 üzenetére
irónia ON
Szeptemberben jött ki az S3, féléves elavult technika, én már nem venném meg.
irónia OFF
-
Mela Kehes
addikt
Nekem ma érkezett meg ez a szíj. Tépőzáras, könnyű, nekem nagyon bevált, csak ajánlani tudom.
[ Szerkesztve ]
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Csabee.
nagyúr
válasz timelord1987 #5600 üzenetére
Közel sem biztos hogy jön idén 4. Generáció. A 3as is tökéletes szerintem.
Üdv: Csabee.
-
Polir7510
csendes tag
Sziasztok.
Kint a watch os 43.
Kérdesem kicsit gyorsan merül a watchom.
Nincs olyan lehetőség mint iphone-on hogy megnézzem mi fogyasztja?[ Szerkesztve ]
-
nickedez89
senior tag
-
Hegyirabló
veterán
Szia!
Lehet cseréltetni, de nem olcsó.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
atees
őstag
válasz Hegyirabló #5606 üzenetére
Akkor azt hiszem az S0nat el kell mar engedni
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Hegyirabló
veterán
Hát igen, én is vásárlás előtt állok, de eléggé visszatartó, hogy nem tudni, meddig fogom tudni használni az órát.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Polir7510
csendes tag
Újraraktam az os 11.3 at a tizesemen.
A telefon most ujra párositani akarja az órám. Most ilyenkor vissza kell állitanom alaphelyzetbe az órát? -
atees
őstag
-
aujjobba
addikt
S1-en jóval pörgősebb a rendszer mint eddig, jó lett a frissítés.
-
aujjobba
addikt
válasz domerator #5618 üzenetére
Igazad van, a Vickers mérést kellett volna alkalmaznom inkább.
-
aujjobba
addikt
A Siri lapon ki lehet tenni valahogy állandóra a Now Playing widget-et?
Örültem hogy megjelenik ha elkezdek zenét játszani, de pár perc után eltűnik, és csak úgy jön elő, ha görgetem a számlapot és ott látszik a Recents részen.
Ez így kicsit se felhasználóbarát.Minden ami kint van az időjárással kapcsolatos, plusz az aktivitás, de már ahhoz is görgetni kell.
[ Szerkesztve ]
-
Polir7510
csendes tag
Egyébként ki milyen alkalmazásokat használ watchon ami hasznos?
Nyilván nem ilyenre gondolok hogy viber. Köszönöm -
nord_
veterán
válasz Polir7510 #5621 üzenetére
- SoundHound (autóban, bárhol jó dolog, hogy nem kell a telefon után kapdosni, ha zenére kell rákeresni)
- Buy me a pie (akit már csak egyszer is küldött a zasszony vásárolni, tudja milyen kényelmes dolog, hogy nem egy cetlit kell szorongatni az egyik kezében, miközben mindkettőre szüksége lenne. Ráadásul a családi megosztásnál a listát akárki szerkeszti, a másiknál azonnal megjelenik a módosítás.) -
Mela Kehes
addikt
Repülőgép módban fogyaszt a legkevesebbet az óra? Ilyenkor méri a pulzust?
20%-nál felajánlja a takarékos módot, ezt hol tudom beállítani?14%-on vagyok és a márciusi jelvény miatt jó lenne ha kibírná a mai napot úgy hogy a kalóriámat számolja.
Tegnap jöttem el otthonról, ma este megyek haza. Gondoltam kibírja a két napot. Hát nem. 14%-on vagyok. Vész esetén szerintetek iStyle-ban lehet 10 percet tölteni?[ Szerkesztve ]
-
nickedez89
senior tag
válasz Mela Kehes #5625 üzenetére
Repülő módban jóval kevésbé merül az biztos! Ezen kívül még rakd színház módba hogy csak koppintásra ébredjen a kijelző!
Energiatakarékos módba magától lép a watch, nem tudod manuálisan kapcsolni úgy tudom!
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
Mela Kehes
addikt
válasz nickedez89 #5626 üzenetére
Köszi. Hasonlóan gondoltam én is. Most már csak azt nem tudom miért merült 80-ról 14%-ra egy éjszaka alatt, holott repülő módban volt.
-
efká
tag
válasz Mela Kehes #5627 üzenetére
Be tudod kapcsolni manuálisan is: Vezérlőközpont - kopp a %-os ikonra, majd bekapcsolod.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Mela Kehes #5625 üzenetére
Felesleges kézzel bekapcsolni az energiatakarékos módot. Konkrétan onnantól csak óraként funkcionál a watch. Ha lemerül teljesen (0%), akkor még 2-3 napig elmegy energiatakarékos módba. Átvált magától, nem kell bekapcsolni semmit.
Amúgy pont tegnap kapcsoltam be a Siri watchface-t és nem tudom miért nem ezt használtam eddig. Legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
válasz Mela Kehes #5627 üzenetére
Most már csak azt nem tudom miért merült 80-ról 14%-ra egy éjszaka alatt
Az nagyon sok.
-
Constantin
tag
Ma jött meg az xPro-tól rendelt Tempered Glass. A kijelző közepét védi, de azért kicsit jobbra számítottam.
-
chaosmonger
tag
válasz r3dsnake #5630 üzenetére
Ezt pont most teszteltem le, a héten külföldön dolgoztam, és elfelejtettem magammal vinni a töltőt, kedd este váltott át energiatakarékos módba, aztán mikor csütörtök este hazajöttem, akkor már direkt nem raktam töltőre, kíváncsi voltam hogy meddig bírja, hát ma délelőtt merült le, ill. most sem merült le teljesen, csak a gombgyomásra már nem az időt írta ki, csak egy ábrát, hogy dugjam töltőre.
3,5 napot ment takarékon, összes működés, 5,5 nap. S1 egyébként.
-
Polir7510
csendes tag
Szisztok. Egy fontos dolog kellene a watchon.
Sok dolgom tablazatbam van. Mondjàtok hogy watchon van lehetőség excel dokumentumot megnyitni!??
Koszonom -
H0r1
tag
válasz Constantin #5632 üzenetére
akartam volna en is foliat venni, iglasst. Irtam nekik, hogy surun jarok uszni, mi lesz igy vele. Hat azt mondtak, hogy nem szereti a vizet
-
H0r1
tag
Ugy nez ki (kopp kopp kopp) megjavitottak azt a hibat ha oraval veszel fel telefonhivast akkor nem hall a masik fel. Eddig 2 bol 2 szer mukodott teljesen jol
-
Skorpio.59
aktív tag
Sziasztok!
Ma kezdtem az ismerkedést egy series3-al és rögtön lenne egy kérdésem: tevékenység app-ot bekapcsoltam,de hogy lehet kikapcsolni?Adj szárnyakat a kisgyereknek,de hagyd,hogy magától tanuljon meg repülni!
-
Constantin
tag
válasz Skorpio.59 #5643 üzenetére
Telefonon a "Watch" alkalmazáson belül. "Saját óra" menüpontban legörgetsz és ott lesz a Tevékenység.
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz Constantin #5644 üzenetére
Avval kezdtem,deOtt én ilyen lehetőséget nem látok.
Másik,Viber és Messenger Kontaktok mennyi idő míg átjönnek?
Messenger az el sem akar indulni.Viber kontakt talán ha három van.
Elnézést ha sokat kérdezek .[ Szerkesztve ]
Adj szárnyakat a kisgyereknek,de hagyd,hogy magától tanuljon meg repülni!
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Skorpio.59 #5645 üzenetére
Indul az csak sokat kell várni.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #5646 üzenetére
Öt egész percet vártam rá,de csak pörög és pörög de nem indul el.Az érdekes az,hogy az üzenetek megjönnek...,de a progi nem “áll”fel.Viberre a kontaktok nem jönnek továbbra sem.3van ugyan ,de folyamatosan megfagy.
Bízom benne,hogy lesz jobb is,mert ez így....hát mit mondjak...inkább semmit sem mondok...[ Szerkesztve ]
Adj szárnyakat a kisgyereknek,de hagyd,hogy magától tanuljon meg repülni!
-
Constantin
tag
válasz Skorpio.59 #5647 üzenetére
Messengertől ne várd, hogy elindul, az mindenkinél ilyen.
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz Constantin #5648 üzenetére
Ok,ez így már más,viberről tudsz valamit?
Ne értsetek félre,csak szeretném tudni,hogy mi a helyzet.
Viszont ezek szerint Fireblade fórumtársnál ok..Adj szárnyakat a kisgyereknek,de hagyd,hogy magától tanuljon meg repülni!
-
Constantin
tag
válasz Skorpio.59 #5649 üzenetére
Viber-t nem használom, így nem tudok róla nyilatkozni sajnos, de elvileg annak működnie kellene. Keress rá ezekre itt a fórumban, már sokszor volt téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra megkímélt 2026.01.18-ig jótállás névre szóló számlával!!!
- Apple Watch Ultra 1 3 Hónap Garancia
- Huawei Watchfit 3
- Apple Watch S9 Stainless Steel 45mm Milanese Loop Silver - Újszerű, Apple garancia, beszámítok
- Eladó egy bontatlan új Apple Watch S10 46mm GPS+cellular Jetblack ora 1ev Apple Garanciáv.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest