- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
válasz FIREBLADE78 #5850 üzenetére
A végén be kell kenni popsikrémmel, vagy az már nem fontos?
-
Anthony001
senior tag
Sziasztok!
Újabban az órán és a telón egyszerre jönnek az értesítések, főleg az imessage-nál tapasztaltam. Volt már valakinek ilyen?
-
aujjobba
addikt
válasz Anthony001 #5853 üzenetére
A viselés-érzékelés nincs kikapcsolva?
Csak tipp, de alapból ugye ha viseled az órát akkor a telefon nem jelez.
Ergo lehet nem tudja valamiért, hogy épp viseled.[ Szerkesztve ]
-
atees
őstag
Nalam meg osszevissza, nagyon meg van zavarodva. Ha nezem a telefonom akkor az uzenetek kesessel jeleznek az oran, pedig ilyenkor nem kellene, vmi nem stimmel
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Quchy
csendes tag
Nekem pedig nem írja ki a kontaktok nevét amikor hívnak, csak a telszám jelenik meg az órán! Ez is az új update óta...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok
Mitől lehet az hogy a series 2 órám kijelezte hogy nincs kapcsolat a telefonnal, kikapcsoltam majd vissza, és csak a fehér apple logó világít fél órája, semmi más. Nagy nehezen ki tudtam kapcsolni, aztán most gondolkozok mitévő legyek?
Ilyet még soha nem produkált az órám.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
mattheus
őstag
Tud valaki idehaza olyan boltot, ahol teljes kijelzőt lefedő fólia elérhető vagy csak külföldi oldalak jöhetnek szóba ? Pl. Amazon, eBay vagy Aliexpress ?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
nickedez89
senior tag
Igen újabban nálam is előfordul! Eddig mindig pontosan tudta hogy mikor hol jelezzen épp mit használok, most meg van hogy már rég elolvastam az üzenetet a telón, erre bejelez az óra!
Gondolom az utolsó frissítés baszarintott el valamit!
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
H0r1
tag
Mai sztorim:
Úszás, elindítom az órát, majd 5 hossz után jelzi, hogy kész a cél táv. Na mondom az lehetetlen. 3875 méter leúszott távot mutatott az óra. Leállítottam, újra indítottam, majd 2 hossz után 4000 méter volt leúszva az óra szerint.
Ezek után az egész óra megkapta a home + crown resetet, aztán végre normálisan mért. Hát ilyet még nem láttam.
-
Ragnar95
félisten
Rendelt valaki mostanság Milanese loopot? Eljött az idő, hogy én is kipróbáljak egyet, meguntam az eddigi szíjakat, ennek örömére rá is kerestem a topikban mik az ajánlott darabok, de mostanra vagy az összes link halott vagy elfogyott az adott szíj. HOCO-t ajánlottátok többen, de sehol sem látok épp, mindenhol elfogyott.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Köszi mindenkinek a linkeket, de sajna ali nem játszik, mert nincs kedvem 1 hónapot várni, úgyhogy mindenképp Amazon vagy ebay lesz a vége európai eladótól (bár aliról nem szoktam rendelni, de tudtommal ott nincsenek európai eladók vagy tévedek?).
Mindenesetre azt jó hír hallani, hogy tartósak a szíjak
Használja amúgy valaki silver órával az övét? Képeken nem nagyon mutatják a szíjakat silver órával, úgyhogy nem tudom, melyik mutatna jól rajta, a fekete vagy az ezüst szíj inkább.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz nagysuhi #5876 üzenetére
Köszi, jól néz ki, szóval úgy tűnik nem lőhetenek nagyon mellé az ezüst szíjjal, de azért még megvárom atees kolléga képét is, hátha neki más színű szíja van silver órához
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Csabee.
nagyúr
-
aujjobba
addikt
Tegnap energiatakarékos modba tettem az órát.
Este feltettem töltőre, ilyenkor újraindul, meg is jelent a szokásos alma logó középen.
Csakhogy reggel még mindig az alma világított rajta, úgyhogy most faszául beleégett a kijelző közepébe halványan az alma logó...
Gondolom lefagyott indulás közben. -
aujjobba
addikt
válasz chaosmonger #5883 üzenetére
Az újraindulás szerintem normális, csak úgy tud kilépni a takarékos módból ha újraindul, a kézikönyv is ezt írja.
“Visszatérés a normál tápellátási módba: Indítsa újra az Apple Watchot – nyomja le és tartsa lenyomva az oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik az Apple embléma.”
Ha kikapcsolt állapotban teszed töltőre akkor is elindul.
-
nickedez89
senior tag
válasz aujjobba #5884 üzenetére
Garis még az órád? Mert én a helyedben nagyon gyorsan cseréltetném a beégés miatt! Ez mindenképpen garanciális hiba, mivel töltőre rakva sem szabadott volna neki egész éjjel az alma logónál "állni"!
A beégés meg gondolom azért történt, mert sajnos újraindításnál az alma logó teljes fényerőn világít! Az amolednek meg bőven elég pár óra statikus megjelenített (pláne fehér) tartalom max fényerőn hogy beégjen!
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
aujjobba
addikt
válasz nickedez89 #5885 üzenetére
Nagyon úgy tűnik, hogy mostanra eltűnt a szellemkép, én legalábbis már nem látom.
-
nickedez89
senior tag
válasz aujjobba #5886 üzenetére
Akkor az mázli! Meg jó minőségű a panel benne!😌
Egyébként minek szoktátok itt többen éjszakára takarékosba tenni meg ilyesmi? Töltőn is hagyhatod nyugodtan, vagy feldobod 20 percre tölteni reggel és még többet is tölt rá jóval mint amit este merül.
[ Szerkesztve ]
-
aujjobba
addikt
válasz nickedez89 #5887 üzenetére
Nem szoktam, csak tegnap este volt dolgom, az óra meg majdnem le volt merülve, ezért tettem takarékra.
Mikor éjjel hazaértem feltettem a töltőre, elmentem aludni, majd reggel látom hogy még mindig a fehér alma virít rajta.
Normál esetben sosem kapcsolom ki, a takarékos módot se szoktam használni.
Ezek után nem is fogom többet soha. -
aujjobba
addikt
válasz FIREBLADE78 #5890 üzenetére
Nem jött át az időrend?
Pedig sorban vannak a mondatok.
A kedvedért pontokba szedem:
1. Takarékos modba tettem, mert majdnem le volt merülve
2. Amikor éjjel hazaértem feltettem tölteni
3. Reggel virított az alma logó -
aujjobba
addikt
válasz FIREBLADE78 #5893 üzenetére
Oké értem az álláspontod, én vagyok a hibás amiért bootolás közben csontra fagyott az órám a töltőn. Tényleg igazán sajnálom, hogy nem figyeltem arra, hogy előtte kikapcsoljam a takarékos módot.
Valójában ez a lefagyás normális és elvárt viselkedés.Kicsit más stílusban:
Tök mindegy te mit szoktál csinálni mielőtt felteszed tölteni, teljesen irreleváns info, a hozzászólásodnak zéró hozzáadott értéke van.[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
-
aujjobba
addikt
válasz Mela Kehes #5897 üzenetére
Watch app / általános / képernyő felébresztés / utolsó app mutatása részen mi van beállítva?
A legelső opcióval a munkamenet alapú appokat visszahozza előtérbe amikor felébred az óra, ilyenek az időzítők, maps, workouts.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest