- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmose33
őstag
Nekem volt :Lenovo k910-em,k920-am, Note 2-3-4-em Exynos lapkás, nem volt velük szerencsére semmi gondom.Talán a k910 az elején egyszer magától kikapcsolt és rám hozta a frászt, kisebb vagyonért vettem, úgye Kínából volt, gariztatás érdekes lett volna, de szerencsére utána nem volt gond. Illetve volt még előttük Htc desire hd-is , na az egy legendásan jó telefon csak sajna eljárt felette az idő. Az Iphone-k viszont mindig egy minőségi termékek voltak a szemembe, mondom ezt úgy hogy anno még 2g 8gb-ossal kezdtem. Olcsón sikerült szereznem abban az időben (50ezerért). Már akkor is odavertek rendesen minőségben, gyorsaságban,stabilitásban a többi op.rendszernek.
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
tylerddd
veterán
Nem épp i6s specifikus téma, de hátha belefutott már valaki innen: tegnap használtam volna a Parkolás appot Szegeden. Eddig tökéletesen ment, de most azt írta, h "Önnek nincs szolgáltatója ehhez a zónához". Ez egyrészt mi? Ezután mentem a SIM-alkalmazásokhoz, h onnan indítsam az SMS-t. Szépen végigmegyek a lépéseken, ahogyan eddig, de semmi. Még egyszer, semmi. Bepötyögtem manuálisan az SMS-t, elküld, jön a visszaigazoló üzenet, h megvan a jegy. Ez a SIM-műveletes dolog is ment eddig.
???
Valahol mintha láttam volna egy cikket, h a Telekom és Voda oldaláról gond lett volna a rendszerrel, de ez kb. egy hete volt. Mi lehet a gond? Tud erről valaki valamit, esetleg a Parkolás app sincs jól beállítva? A SIM-műveletes is miért nem működik?!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
jilian
addikt
Javarészt az előzményekből szoktam hivást indítani...
Nem lehet megoldani,hogy az emberek nevét csoportosítva lássam?
Idegesítő, hogy egy név többször szerepel egymás után.Esetleg egy app ami jobb?
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
Szeretnék olyat kérdezni, hogy van olyan redszer visszaállítási lehetőség az i6S-en, hogy a telefon háttértárán tartott képek ne törlődjenek? És ha igen mit kell kiválasztanom pontosan? szeretnék egy szoftver visszaállítást a telefonon.
-
saphancs
aktív tag
Ibookson levo sajat epub faljaimat szeretnem lementeni v atkuldeni androidra. Van erre valami mod?
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
jilian
addikt
válasz zuioch #10659 üzenetére
Sajnos nem leszek gép közelben.
De pontosítok: (hátha félreértettél)
Ha belelépsz az előzményekbe és nézed a híváslistát akkor látod,hogy többször feltűnik ugyan az a név.
Azt szeretném,hogy egy személy csak egyszer szerepeljen. Mindegy, hogy ő hívott vagy én.(Miuin így volt)
-
tylerddd
veterán
válasz jilian #10661 üzenetére
Napi szinten csoportosítja a hívásokat az előzményekben. Ha ugyanazon a napon többször beszéltél ugyanazzal a személlyel, akkor azt egy eseményként jelzi, a kontakt mögött ott van zárójelben a hívások száma és ha ráböksz, akkor részletezi, h ki, kit, mikor hívott, mennyi ideig tartott a hívás stb.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Fricy78
tag
válasz univerzita #10569 üzenetére
Nekem egy samsung j5500 2015-ös okostévém van, azzal pl nem megy a samsung smart wiew, nem találja wifin a tv-t, pedig azon van.
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odabaszol az ásóval, oszt haladsz tovább!"
-
Lall
veterán
válasz Tibee86 #10669 üzenetére
Mert fél oldallal lejebbről inditottad az utolsó hívást. Ha háttérben hagyod ugyan onnan folytatja a listát, ha bezárod és újra nyitod, akkor felülről. Szerintem ezzel így nincs gond.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
szjoci
őstag
Sziasztok!
Hoztak hozzám egy iphone 6s-t azzal a problémával hogy rátették töltőre, áramszünet volt és utána már nem kapcsolt be a készülék. Gondoltam kinyíródott a töltő, de "sajnos" az működik rendesen. Ha rádugom a telefont nem vesz fel áramot, bekapcsoló gombot nyomva tartva csak felvillan a kijelző. Ezzel lehet valamit kezdeni?
Köszönettel,
Joci -
Bator92
tag
Sziasztok!
Honnan tudnék MFI minősítésű USB kábelt rendelni olcsón? Tudnátok nekem segíteni?
-
szjoci
őstag
válasz Pálin(t)ka #10676 üzenetére
Töltőfej biztos hogy jó, kipróbáltam másik telefonnal és működik vele. Most kiméricskéltem a kábelt (nincs másik sajnos) és az is jónak tűnik. Mindegy, megy vissza a gazdájának.
[ Szerkesztve ]
-
szjoci
őstag
válasz Pálin(t)ka #10686 üzenetére
Ja nem, egy ilyen értékű telefonba nem nyúlok bele. Szívességből megnéztem amit tudtam, de ennyi. Ha egy 13 éves lánynak tudtak venni a szülei egy ilyen telefont, minden bizonnyal összekaparják majd a szerviz árát is. Több mint valószínű hogy az akksi nagyon lemerült és nem indul el a töltés.
[ Szerkesztve ]
-
hann
tag
Udv!
Ma megkaptam az uj telefont, mivel nem tudtak javitani a masikat.
A gond annyi, hogy az iTunes backup nem akar mukodni. Visszaallitas kozben ujraindul a telefon.
Nagyon nincs kedvem mindent ujrarakni. >( -
Rob700
senior tag
Autós töltőből illetve kijelző védő üveg fóliából mit érdemes megvenni?
iPhone 12 128GB Black
-
hann
tag
válasz istvankeresz #10690 üzenetére
Koszi, vegul sikerult iTunes-szal. Nyomtam egy software restore-t es utana gond nelkul felrakta.
-
laci12234
tag
Sziasztok lenne egy olyan gondom hogy mikor telefonálok és leteszem mindig megfagy a kijelzöm ez miért van ?? Volt valakinek ilyen problémája ?? ( iphone 6s plus )
-
Tibiajax
nagyúr
szasztok,
olyan buggal talákozott-e már valaki 6s-en, hogy szöveges üzenetnél ha elkezdek írni egy üzit és 2-3 karakter után elfordítom a telefont szélesre, onnantól néhány betű -főképp közép tájon- nem reagál az érintésre. imessage-nél, sima sms-nél ugyanúgy előfordul
érdekes, ha egyik kezemmel elengedem és csak mondjuk egyik mutatóujjammal bököm meg -mondjuk- az f-betűt, akkor megy. de két kézbe ha veszem és tolnám az üzit, nem reagál. amint visszafordítom, tökéletes.minden más szüveges bevitelnél (web, skype, fészbuk stb) sosem fordul elő, azok stabilak. csak szöveges üzinél.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest