- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Mobil flották
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz tylerddd #4602 üzenetére
Ha AD-t (Active Directory) használnak a cégnél ahol dolgozol, akkor vannak ún. központi szabályok, GPO-k (Group Policy Object), amivel kb. mindent lehet szabályozni, mit telepíthetsz, mihez férsz hozzá, milyen funkiók vannal letiltva stb.
[ Szerkesztve ]
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
Somansky
aktív tag
Nincs valakinek elfekvőben nilkin vagy jobb minőségü üveg fóliája? Elég sok dő míg ebayről megjön..addig meg olyan kényelmetlen a nyári fólia.
www.somansky.com
-
SonyNex7
senior tag
válasz Somansky #4653 üzenetére
Nuglas hardverapróról. Kb tök ugyanaz mint a Nillkin 3200-ért házhoz küldik. 1-2 nap alatt.
Valaki írta hogy mennyibe kerül egy kijelző csere ennek tükrében megéri-e biztosítás?!
Szerintem nem 2 évet kell számolni biztosítási díjra mert aki megtartja 2 évre ,mint pl én,annak a második év amolyan Apple care hisz csak 1 év garancia van rá.
Használok tokot meg üveget de nem szoktam annyira vigyázni rá.[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Elmondod telefonban a kárbejelentéskor, h véletlenül kiesett a kezedből és összetört. Valószínűleg rákérdeznek a körülményekre, de nem fognak nagyon kötekedni. Kapsz egy számot, amivel bebaktatsz a boltba, beveszik a telót és mondják, h mikor mehetsz az új készülékért. Amikor átveszed, kifizeted az önerőt és jössz el. Elvileg a biztosítás pedig megy tovább az új telóra, ha le nem mondod.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
SonyNex7
senior tag
válasz B-L-A-C-K #4657 üzenetére
A töréstől tartok kevésbé mert ez a 7000-és Alu meg az új üveg becsomagolva elég jól bírja.
Sajnos ismerősök közül soknak előfordult a kijelző besárgulás régebbi típusokon,illetve akku probléma is lehet meg lopás,pára beázás illetve én nyugodtabb vagyok.
Mikor 2 év múlva ki hozom a 7s-t valószínűleg feleségemé lesz ez egy rózsaszín tokkal,így nálunk sokáig megmarad,ha valami baja lesz addig biztosításban kicseréltetem neki egy újra. -
B-L-A-C-K
titán
Én sokszor ejtettem már le a telefonjaimat, üvegfólia betört, de alatta a kijelző soha, persze betörhet így is mert volt már rá itt is példa, de nem sok az esélye. De döntse el mindenki maga kell e neki...Önrész 20-30 ezer, én 2 évre tudom megkötni a vodánál valami 2-3 ezer/hó, ami 48-72 ezer lenne + 30 ezer az önrész, azaz ~100 ezret nekem nem ér meg egy biztosítás.
SonyNex7: Kijelző, aksi hiba az mind garis téma, azaz ahhoz nem kell biztosítás hogy cseréljék.
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
Azok után, hogy kb 40 centiről a sarkával landolt egy i4 az i6s kijelzőjén és semmi baja nem lett (sima fólia volt rajta csak, nem üveg) megnyugodtam, hogy bírja a strapát!
-
Lacko84
aktív tag
Üdv. Megjött a ajánlott Nuglas üveg. Persze hogy szösz ment alá. próbáltam a szösz leszedővel amit adtak hozzá de sajnos meg több ment alá. Mit tudok csinálni? Dobjam ki?
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
tylerddd
veterán
válasz Lacko84 #4666 üzenetére
Ha volt hozzá szöszleszedő matrica, esetleg fogsz cellux-ot, akkor az üveget leszedve azt is (tapadós felét), meg a kijelzőt is megtapicskolhatod és visszarakhatod. Az ujjad viszont ne érjen az üveghez, mert akkor azokon a részeken nem fog tapadni és ilyen miszmaszos lesz. Én fóliával is meg tudtam anno csinálni, h magáról a tapadós részéről szedtem így le a szöszt és jó lett.
Egy próbát megér, ha jelenlegi állapota miatt amúgy is ki akarod dobni.
-
lugosi
MODERÁTOR
Én személy szerint azt gondolom, hogy nem úgy kell számolni egy biztosításnál, hogy összeadjuk azt, hogy mi van ha ekkor törik, mennyi lenne a javítás, hanem úgy kell felfogni, hogy az a havi összeg a mindenkori nyugalmat szolgálja. Esetleg egy lopás esetén, megveszi az ember szolgáltatónál 2 évre, részletre mondjuk 280-ért az adott telefont, eléggé fájó még másfél évig egy olyan telefont fizetni, ami már nincs meg. Szerintem könyveljük el úgy a biztosítás díját, hogy a részlet úgyis kamatmentes, legyen a biztosítás a kamat, és akkor "ingyen" van.
-
tylerddd
veterán
válasz Lacko841215 #4669 üzenetére
Akkor szedd le és vigyázva a kezedre, egy jóleső mozdulattal roppantsd össze azt a sz**t! Én is rontottam már el felrakást (még az elején, ma már félprofi szinten űzöm), átkozott bosszantó tud lenni! Egy kis ideglevezetésnek megteszi!
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Nehogy szét törd! Vegyél egy ilyen szöszleszedő hengert (tescoba, auchanba is lehet kapni), szedd le az üvegfóliát rakd egy sík felületre, és szépen menj át rajta többször, ha kész mehet fel újra.
Vagy azt is lehet lemosod kis szappanos vízzel az üvegfóliát, lerázod róla a vizet, átmész rajta mindenhol celluxxal, és mehet fel újra.
-
őstag
válasz SonyNex7 #4655 üzenetére
Én tegnap cseréltettem a sima 6-osomon a kijelzőt, 43.000.-Ft volt, lehet sok, de nem kellett Pestre mennem érte, helyben volt, a környéken más nem vállalta, Pestről 30-35.000-es ajánlatokat kaptam.
A srác aki csinálta azt állítja, hogy ez normálisabb sharp minőség, a kínaikkal vannak bajok, kiesik az üveg a keretből stb. Mivel nem értek hozzá elhittem.
Kinézete mint a gyári.joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
tylerddd
veterán
válasz B-L-A-C-K #4671 üzenetére
Ne haragudj, de ezeknek a kényes cuccoknak az esetében nehezen hihető, h mondjuk egy lemosás után az normálisan fog kinézni, felmenni. Gondolom az a minimális tapadás is megszűnik, összekarcolódhat a művelet közben. De van itthon elfekvőben ki nem dobott, leszedett üveg, kipróbálom. Kíváncsivá tettél!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz tylerddd #4673 üzenetére
Nem haragszom, már mondhatni hobbim az üvegfólia tesztelés, szerintem itt nem volt még olyan hülye aki annyit vet mint én, meg se tudom számolni hány fajtát vettem már a telefonjaimra...A lényeg az összest le lehet mosni párszor, és felfog menni újra ugyan úgy...Próbáld ki...
[ Szerkesztve ]
-
Lacko841215
újonc
válasz B-L-A-C-K #4671 üzenetére
Elszaladtam gyors egy szöszleszedő hengerért és már meg is csináltam! Leszedtem, átmentem rajta párszor és már sokkal jobb. Eltűntek a szöszök. Köszönöm a tippet!
tylerddd: Évek óta rakok a telóimra régen fóliát, 1-2 éve pedig üveget.Az utóbbi időben szöszmentesen sikerültek de ma pont..... alá került 1-2 szösz... De szerencsére B-l-a-c-k fórumtárs segítségével sikerült megoldani!
-
SonyNex7
senior tag
válasz B-L-A-C-K #4662 üzenetére
Félreértesz.
Biztosítást az első évben a lopás,beázás miatt másodsorban törés miatt fizetem,de a fő ok a 2. év mivel hosszabb távon lesz meg es csak 1 ev a gari,a 2. évben jön szóba a kijelző sárgulás,akksi gond az elsőben említett egyebekkel együtt. Érted ?
A legjobb megfogalmazás hogy az én nyugalmamat szolgálja ahogy Lugosi írta,hiszen egy negyed milliós készülékről beszélünk.
Olyan mint az autókon nézd meg mennyi embernek van Cascoja ,5%,meg egy lopás,vagy jégkár,vadkar ellenit sem fizet ami 10-20e/év utána meg jön a sírás ha valami gond van.40e egy kijelző csere simára 6s sokkal több lehet,és ez csak egy dolgot fedez.
Ennek tükrében nem olyan sok a biztosítás,főleg ha 2 vagy több évig használod.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz SonyNex7 #4677 üzenetére
Ugye a hivatalos forrásból vásárolt független, illetve a szolgáltatónál vásárolt függő telefonoknál újra indul a garancia, ha 1 éven belül leadod. Nem vagyok ennek a híve, mert nem tartom korrektnek, de sokan ki is használják ezt, gari lejárta előtt leadják valami hibával (vagy bekamuzzák), és újra 1 év garid van készülék csere után.
Na de lényeg a lényeg, akinek megér +~100 ezret a biztosítás az vegye, mert tényleg vannak előnyei, de nekem nem ér ennyit mint írtam, főleg hogy tokkal üvegfóliával használom.
Részemről téma lezárva.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Most mostam le a Nillkint... 5 perce. Leráztam a vizet, celluxal megtaperoltam a vizes részt, felraktam, kinyomkodtam ami maradt, hajszárítóztam, megint visszaszedtem vagy 5x mert nem jó helyre ment, most ismét tökéletes.... A víz ne száradjon meg, törölni sem szabad. Víz, vizesrn a kezeddel lemosod oszt heló. Mint az új.
-
tylerddd
veterán
válasz B-L-A-C-K #4679 üzenetére
Nekem is van biztosításom, de tok és üveg is van rajta. A tokot a biztosabb fogás és a mikrokarcok miatt vettem, mint ahogy az üveget is a kisebb karcok miatt, amik valószínűleg zavarnák a lelki világomat, de biztosításba még nem férnének bele. Annyira nem érzem csúszósnak a telót és szerintem ez a fém egész jól tűri a karcokat, ha odafigyel az ember, legalábbis az iPad2-ből és a retinás miniből kiindulva. Szóval a tok idővel lehet lekerül, de az üveg narad nagy valószínűséggel.
-
cserri88
csendes tag
Megjött a Cinder.. Nagyon jó a fólia, ahogy feltettem bubik simítással és idővel teljesen kimentek alóla. Készletben van: alkoholos törlő, mikroszálas törlő, ilyen ragacs is.
Csináltam pár képet, de nem tudom, mennyire használhatók. fotózás nem az én világom
De, ha valakit érdekel másik kép, szóljon, megpróbálok csinálni
Képélesség feltöltve nem lett az igazi
[IMG]:http://mobilarena.hu/dl/upc/2015-12/11/296874_sbh8kzhsdt0njlkd_16_4.jpg[ Szerkesztve ]
"Itt a pénz a lélegzet, vegyél nagy levegőt!" iPhone 6s 64Gb SpaceGrey-Független
-
-
CharlieDrop
veterán
válasz B-L-A-C-K #4684 üzenetére
nagyon durva, most 2,5 nap után feltöltöttem, pedig 27%-on volt, kár volt, csak nem tudtam mennyit merül, az 5S képes volt ilyenkor (mármint egy olyan péntek estén, mint ami ma volt), akár 15%-ot is merülni, most meg esett 5%-ot az egész
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
tylerddd
veterán
-
tylerddd
veterán
válasz B-L-A-C-K #4693 üzenetére
Egy 0.3mm-es Ozaki tokom van, nagyon szeretem, de azoknak az alja nyitott és ott érződik. A többi irányból kis túlzással a tok folytatása az üveg, alig érezni az átmenetet. Az Apple szilikon felgyűrte ezt a fóliát az alján.
Bár hozzáteszem ez az Ozaki+fenti ebay-es üveg volt eddig a legjobb kombóm!
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz tylerddd #4694 üzenetére
Aha, én az olyat utálom ami nem védi teljesen körbe. Amúgy vagy 4 fajta tokkal próbáltam ezt a fóliát, de semmi nem szedte fel még. Köszönhető annak hogy nem ér 100%-osan az egész fólia ki a széléig, így nem tudja annyira felszedni mint más fóliánál. Vagyis az én tokjaimmal, gyári szilikont nem néztem még vele.
-
psajti
aktív tag
Szép és kényelmes ez a lekerekített forma, de mennyivel egyszerűbb volt tokot és fóliát venni anno a 4s-emre
-
sacaboy
tag
Valaki linkeljen mar ide egy kepet errol a magikus szoszleszedorol!
Toshiba Satellite L850-1H4 - Apple iPhone 11 - Apple iPad AIR 3
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- RAID
- Milyen videókártyát?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro max 256gb, space gray, gyári kártyafüggetlen, elő tulaj
- Huawei Mate 50 pro, TELJES Google-val, 1 év garanciával, 100%-os aksival, dobozával, gyári töltővel
- Újszerű iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium Apple.hu Garancia: 2026.09.18.
- Xiaomi 13 + Xioami printer 1s Set
- iPhone 12, Purple, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs