- Mobil flották
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddhunter
tag
válasz univerzita #5750 üzenetére
ja bocs, azt nem írtam, hogy ennyire ne legyen azért csúnya
-
FIREBLADE78
addikt
Új hátterem van és a fehér ikon alatti szöveget átlehet állítani fekára? Alig látom
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
MODERÁTOR
-
veterán
válasz Viktor0610 #5754 üzenetére
Csupán csak 2 jön ki egy Apple tok árából...
Ja és a Spigen ugye azért nem egy gagyi márka. -
Horovic
aktív tag
Sziasztok! Hogy tudom beállítani hogy ébresztésnél csak rezegjen a készülék? Ha a hangot semmire állítom és a rezgést beállítom akkor csak kiïrja hogy ébresztès de nem rezeg. Most vettem a telefont, 9.1 van rajta, érdemes frissíteni 9.2-re? Köszönöm!
-
MODERÁTOR
-
Gsx-rr
veterán
válasz FIREBLADE78 #5757 üzenetére
Ezt hogy erted? Az ebreszto hang cserejere gondolsz?
-
tylerddd
veterán
válasz Horovic #5759 üzenetére
Nekem csak rezgésre még nem volt szükségem ébresztésnél, most nézegettem a lehetőségeket. Nem értem, h ha a semmit választom hangnak, a rezgés meg ki van választva, akkor miért nem rezeg?!
Amire viszont így csak most lettem figyelmes:
1. Lehet saját rezgést létrehozni?! Nem tudtam
2. Ha ébresztő hangnak bármilyen zenét lehet választani a telefonon lévőkből, akkor csengőhangnak miért nem lehet használni ezeket?!Csak egészség legyen, meg térerő!
-
MODERÁTOR
-
Lacko84
aktív tag
Más is tapasztalja e 6 s -nél h a home gomb lenyomása hangosabb mint sima 6 -nál, bizonyos szögből karcosabb , fulsertobb hangja van, vagy ez egyedi hiba lehet?
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
veterán
válasz Lacko84 #5764 üzenetére
Hát nem tudom,nem érzem hangosabbnak a 6-hoz képest.Ez se egy vajpuhán kattanó csendes gomb,de engem nem zavar.
A leghangosabb ha olyan 7-8 óra felöl nyomom és nem pont középpen,12 és 3 óra között meg szinte nincs is hangja.De úgy vagyok ezzel,hogy ez legyen a legnagyobb gond vele. -
lupus_l
aktív tag
válasz Lacko84 #5764 üzenetére
Az én touch id-m durván élesen kezdett el kattogni. Bizonyos szögből olyan volt a kattogása, mintha valami eltört volna benne. Egy kis Google után a magyar oldalakat böngészve a megoldás a garanciális csere volt. Ebbe nem nyugodtam bele, úgyhogy angolul rákerestem a problémára, és ez a megoldás bevált: https://www.youtube.com/watch?v=vUMrLZJqP6g
- telefon kikapcs
- fültisztító pálcika + isopropyl alcohol használatával kb 1 percig a touch id sensor keretét kell tisztítani úgy, hogy a gomb lenyomva van
Eredmény: a probléma megoldódott, a bűnös ilyen esetben a szenzor szélén megtapadó kosz vagy por.
Figyelem: óvatosan kell az alkoholt használni, mert a kijelzőre kerülve eltávolíthatja az újjlenyomat-taszító réteget.Lehet a garanciális csere megúszható lenne, ha a szervizek is egy gyors pucolásra felkészülnének ilyen esetben
[ Szerkesztve ]
-
esfrost
tag
-
esfrost
tag
válasz B-L-A-C-K #5773 üzenetére
Azért a látható sárga kijelző, meg az, hogy az a kedves vásárló szerint furcsa hangot ad bizonyos szögből a home-gomb szerintem nem említhető ugyan azon a lapon. Ez, hogy "rossz" elég tág kifejezés... Persze ne nekem legyen igazam. Én csak a tapasztalatot tettem közzé. A panasz könyvvel meg kitörölheti az ember a seggét.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz esfrost #5774 üzenetére
Én meg már cseréltettem ezért telefont még egy 5S-t, nem is problémáztak miatta. Ha megtudod mutatni a hibát, és valóban annak mondható akkor hidd el intézik (és itt nem azt értem hibának hogy az egyik telefonon kicsit hangosabban kattog), ha meg nem javítják a panaszkönyv mindenhol hatásos dolog szokott lenni, sok helyen kikértem már, és egyből máshogy álltak hozzám.
De felőlem mindenki azt csinál amit akar, viszont azt jó tudni hogy az alkoholnak maró hatása van, és egy ilyen készüléknél nekem nincs kedvem ezzel szórakozni hogy esetleg emiatt ugrik az újrainduló garim.
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Ez a netflix micsoda? Online filmnéző? Írnak egy hónap ingyenességet?utána magatokat vonja a manit?
-
veterán
válasz B-L-A-C-K #5773 üzenetére
Ha jól emlékszem,még anno az i6 idejében már egyszer lefutott kör volt ez a "szervív-nem szervíz" vita,csak ott a kicsit lötyögő kijelző volt a gond.
Én pl akkor sem vittem szervízbe egy ilyen valóban apróság miatt,garanciális javítás ide,garanciális javítás oda,van olyan amiért felesleges rohangálni.
Anno kb 10 másodperc volt a 2 csavart meghúzni és kész is volt,a szervízbe meg el kell jutni valahogy és mivel nem mindenki apple szerviz közelében lakik (pl távolabbi vidéki kisebb települések),így többe lenne a leves mint a hús.
Az ilyen kisebb nevetséges hibákat én is inkább itthon oldom meg.Amíg nem kell bontani,addig nálam nem opció a szervíz.
Arról nem is beszélve,hogy ha cserélik is a kattogó gombot,akkor mi a garancia,hogy 1 hónap múlva nem kezd el megint hangosodni a dzsuva miatt?Minden hónapban szervíz?
Persze komolyabb gond esetén én se itthon sufnituningolok.FIREBLADE78
Online filmezős szolgáltatás,olyan mint a Spotify/Deezer,csak itt nem zene van,hanem filmek és sorozatok.
1. hónap ingyenes,utána közvetlen kártyáról,vagy paypalon keresztül automatikusan vonja a kiválasztott havidíjat.
DE!Mivel tegnaptól érhető el itthon,így még érdemes várni ha nem akarod elpazarolni az ingyenes próbahónapot,mert a magyar feliratok/szinkronok száma most még NULLA,persze ha beszélsz angolul,akkor ez téged nem érinthet.
Idővel ez változni fog,de most még semmilyen nekünk szánt tartalom nincs fent.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
A csavaros megoldás rémlik, mivel tőlem eredt... De az teljesen más tészta, ott ugye ha megfelelő eszközzel meghúztad a két csavart nem járt/jár garivesztéssel mivel nem látszik semmi. Ha viszont alkohollal b@szogatod a home gombot, és belül kárt tesz benne, az már észrevehető téma.
-
lupus_l
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #5770 üzenetére
Én úgy vélem a hivatalos szerviznek is lehet jobb lenne egy ilyen tisztítás, mint refurb készülékre csere.
Nekem legalábbis nem lenne kedvem a tokent megigényelni a bankomtól illetve napi használatos appokat újra feltelepíteni és újra belakni (tudom, nvan ami syncel, de van ami nem...).Ha a kosz okozza a gondot, így könnyen ki lehet szűrni és jogosan utasítja el a szerviz a javítást - mert ennyi erővel a maszatos kijelzőt is odavihetnénk, hogy garanciáztatni szeretnénk, nem?
-
veterán
válasz B-L-A-C-K #5779 üzenetére
Ezt én értem,de pl nekem a legközelebbi szervíz összegben kifejezve kb 8000ft kocsival,időben meg 2,5 óra csak az oda-vissza utam (plusz a szervízben töltött idő).
Van még ugye a "Megyek a Telekomhoz leadni",de az isten mentsen meg a Telekomtól ilyen ügyben...
Egyszer,elsőre talán bevállalnék egy ilyen szervizes dolgot,de ha újra előjönne a hiba,tuti hogy otthon javítanám utána.
De ez én vagyok,nem azt mondom hogy mindenkinek úgy kell tennie mint nekem! -
B-L-A-C-K
titán
Jó témát lezárom (feladom ) csak annyira kérlek benneteket ha reklámozzátok írjátok oda csak csaját felelősségre mert egy esetleges garivesztéssel járhat.
-
törölt tag
válasz lupus_l #5769 üzenetére
Pont az egyik ok amiért szeretem a Nillkin üveget. Ugyanolyan jól taszítja az ujjlenyomatokat mint a kijelző. A fóliákat mindig úgy raktam fel, hogy kölnit tettem a kijelzőre. Az nem szedte le a bevonatot, igaz, nem alkohol mint amit említettél. A kölni azért jó mert utána lehet igazítani a fóliát, majd kitolni alóla kártyával. Kicsit szárad és tökéletes.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #5777 üzenetére
Írtam egy logoutos írást a netflixről, remélem hamarosan kint lesz.
Film streamelő szolgáltatás, de egyelőre nagyon szegényes itthon. Régiónként eltérő hogy milyen tartalom érhető el, nálunk per pillanat alig van fent valami. Max egy óra alatt feltérképezed jelenleg az összes filmet, ami itthonról elérhető.
Most csak nagyon egyszerű példával élve, 2 db Schwarzenegger film van fent, a Batman és Robin meg az 1977-és Pumped Iron. És ez a szegényesség jelenleg az egész kínálatra igaz. -
SonyNex7
senior tag
válasz lupus_l #5769 üzenetére
Ja, majd nyilván oda nyúlkál egy értelmes/átlagos ember alkohollal a home gombhoz, hogy meg nagyobb kart tegyen akkár véletlenül,azt meg a gyári gari is ugrik ha kiderül hogy bármit próbáltál csinálni.
Egyetértek Black-el csak saját felelősségre.Olvastam amúgy a 3D üveged Black de akkor nem ez lesz az igazi.
Van a Nillkinek egy üvege ami a gyilkos kék fényt megszűri.
Erről valami vélemény?
[link] -
kerpok
tag
Sziasztok,
Sanszos, hogy váltok Androidrol, elegem lett...
Első lépésben azt szeretném megkérdezni, hogy a 16gb-os verzióban, mennyi marad a szabad tárhely? 10,12gb?
köszönöm előre is a választ!
üdv
p -
FIREBLADE78
addikt
Megtudom változtatni az ikonok alatti betűk színét fekára? Alapból fehér. De alig látni ezzel a háttérrel.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz FIREBLADE78 #5789 üzenetére
Nem lehet háttér válogatja, ha nagyon fehéret raksz be fekete lesz, ha sötétebbet fehér.
-
Blyan
félisten
válasz FIREBLADE78 #5789 üzenetére
Nem lehet állítani, de automatikusan átáll bizonyos kontrasztú képeknél. Úgy látszik amit betettél, nem elég világos neki.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
Nem nagyon tudok egyetemesen jó appokat mondani.
A számomra kötelezőnek nevezhető kommunikációs (messenger, whatsapp, skype, hangouts), és produktív (MS word,excel, OneNote, stb) dolgokon kívül csak Gmail és LogMein ami fontosabb nekem.Hasznos lehet talán a Névnapok, BKV futár, AppZapp (ez az alkalmazásbolt akcióit figyeli), MyDataMgr (adatmennyiség mérő) ami érdekes lehet számodra. Ezenfelül főleg csak hobbi alkalmazások vannak fent, Duolingo, fotós appok ilyesmi.
De ha ezt a kérdést felteszed itt, akkor talán kaphatsz jó tippeket: [link]
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
MODERÁTOR
-
Blyan
félisten
válasz Viktor0610 #5799 üzenetére
Oda ki lehet, sőt ki is kerül, csak a widgetek között be kell kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Elden Ring
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest