- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Mobil flották
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMarci
addikt
Nekem nincs letiltva semmi funkcio, van kulon menuje a car playnek, abba kell bele lepnem, ha hasznalni akarom, de tudok helyette mas navigaciot, alap bluetoothos kapcsolatot hasznalni.
A nagy plusz mellette az online léte(terkepeknel, zene, radio, barmi app, ami tamogatja), es hogy sokkal gyorsabban mukodik, legalabbis nekem, az elozo autos fejegysegeknek volt nem kicsi lagja sajnos.Do You Dream?
-
Gsx-rr
veterán
válasz SonyNex7 #4500 üzenetére
Dehogynem! Altalaban gyarit, max kulfoldon a telefonet.
Amugy ha mar ennel a temanal tartunk. Altalaban egy atlagember milyen gyakran hasznal navigaciot?
Gondolok arra aki nem pl futar.
Havi egyszer? Vagy lehet megrittkabban?
Birom azokat akik beulnek az autoba es egybol kirakjak a navigaciot akar telefonon akar celeszkozon ,kozben semmi szukseg ra!
Oke tudom van a Waze,dugofigyelo meg stb. Jo dolog de egy rutinos pesti sofor jol tudja merre a legjobb kozlekedni. -
SonyNex7
senior tag
Ez így van.
Elsősorban azért vettem mert a közép konzolon van neki zárható rekesz,illetve pohár tartó vagy könyöklő ezeken a helyeken nem látom,zene,navigációra,vagy csak értésre használom.Baleset veszélyes is,ha lefelé nézel de így csak egy fel pillantás a kijelzőre.
Ezzel a 2000 Ft tartóval megoldottam. Egy mozdulat alatt bedobom a könyöklőbe ha zavar,és zsebben marad a telefon.Ha valakinek az az igénye
[ Szerkesztve ]
-
Csekusz
tag
Sziasztok !
Köszönöm szépen Mindenkinek a segítséget, a válaszokat, az információkat ! Visszaolvasok majd, igyekszem, amit lehet, a fórumról ellesni(a samukkal működött anno).
Nagyon nem szerettem volna a hsz-emmel vitát kirobbantani, bár még az is lehet, hogy ebből a véleményütköztetésből, -ami onnan indult, hogy mire és elég lehet-e a 16 GB-, tanulhatunk is.
A héten megveszem a készüléket, hajlok a 16 GB verzióra inkább. Fényképekre, amit időnként lövök, egy-egy 2-3 perces videora, meg néhány app-ra, egy-két tucat zeneszámra szerintem elég lesz ez nekem. Meg aztán a 16 GB-oshoz képest, a 64 GB-os plusz 35-36 ezer ft-ja is nyomós érv...A lényeg, hogy a napokban meglesz a "vas" (hacsak nem emel tovább a Telenor... ).[ Szerkesztve ]
Samsung Wave II., Samsung N7100, Samsung N910F - iPhone 6S, iPhone 8+, S9
-
szőröscica
addikt
válasz NavySeal #4508 üzenetére
Szintúgy, minden reggel és este ezzel járok Pesten. Oké, hogy tudom az útvonalakat, amiken visz, de azt a kristálygömböm nem fogja megmondani, hogy az M3 bevezetőre forduljak vagy a Váci úton jöjjek és azt sem, hogy ezekről hol térjek le annak érdekében, hogy elkerüljem a dugót. Ellenben a Waze igen.
-
Lefty
addikt
Ujra lehet ugy inditani a telefont, hogy a memoriat is uritse? Ha kikapcsolom is benne van utana ugyanugy minden.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Az android eseteben is ott marad újraindítás után a taskvaltoban azok az alkalmazások amiket nem zártál be.
Bulvartacsko, android is felszabadítja azt a ram mennyiséget amire szüksége van, szép lenne ha nem így történne.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
nitro16
senior tag
Olyankor mi a teendő ha az ujjlenyomat olvasó konkrétan már 8/8 szor nem olvassa be az ujjam, beállításokba töröltem a régit csináltam másikat több ujjal is de az se volt jó, illetve csomószor azt írta ki miközben csináltam ,hogy ezt az ujjat nem lehet beolvasni....
-
CharlieDrop
veterán
5s cserélve 6s-re
yeee
samu csippel (N71AP), na sebaj...
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
spengo
csendes tag
válasz #27813376 #4406 üzenetére
Hali! Ha majd megjön a Spigen tokod írhatnál róla pár sort! Mert pont ilyen vágott aljú, aránylag kemény tokot keresek (a dokkolómhoz az lennel a legjobb). Én ma vettem egy hasonlót (Spigen Air Skin A verz.-nem vágott aljú) Nagyon pattent darab. Baromi jó tapintású, tökéletesen illeszkedik - mintha nem lenne semmi a telefonon.
[ Szerkesztve ]
-
-
Xero
nagyúr
Igen. A síruházatnál két paraméter a mérvadó. Az, hogy mekkora vízoszlopot képes kizárni (0-30000mm), illetve, hogy mekkora testről elpárolgó nedvességet képes átengedni (0-30000g).
Általában a nagyobb gondot a második paraméter szokta okozni. Ha egy kellően nagy síterepen meghajtjuk a dolgot, nyilván izzadunk mint a lovak, és ahogy haladunk le, úgy melegszik az idő. Az izzadság ami nem jut ki lecsapódik a kabát belső felületén, majd felülve a felvonóra, ahol már nem végez a testünk munkát, szépen ropogósra fagy rajtunk, hiszen teljesen nedves az egész.
A Wedze kabátommal anno sikerült ezt nem egy alkalommal kivitelezni (-20 körüli környezeti hőmérséklet, relatív nagy szél, nyitott ülős felvonó), pedig relatív komoly technikai aláöltözőket használok, de a gagyi kabáton ez sem segített.
A lényeg, hogy egy jó márkájú legalább 15-20000g-os kabáttal nem lesz bajod, ha jó aláöltöző van rajtad, fölötte nagy hidegben rendes polár.
-
bok92
addikt
Hivatalos Apple akksi-tok...[link] nem valami olcsó...
-
Lefty
addikt
Az alkalmazas cache-el mit lehet kezdeni? A facebook mar lassan fel giga, ez igy orokke hizni fog?
-
Somansky
aktív tag
válasz #27813376 #4545 üzenetére
Köszi. Ezeket megrendeltem.
A üveg fólia bevélt neked? Ha igen rendelek belőle, vagy van neked is?www.somansky.com
-
univerzita
addikt
9.2!
-
CharlieDrop
veterán
-
spawn21
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy S22 5G 128GB
- Apple iPhone 14 Pro max 256gb, space gray, gyári kártyafüggetlen, elő tulaj
- Huawei Mate 50 pro, TELJES Google-val, 1 év garanciával, 100%-os aksival, dobozával, gyári töltővel
- Újszerű iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium Apple.hu Garancia: 2026.09.18.
- Xiaomi 13 + Xioami printer 1s Set
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest