Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lune

    tag

    Csak hogy a töltési problémáról még szóljak, visszavittem a telefont a vásárlás helyére, ahol próbálgatták és a telefon szó szerint mindenről töltött. Azt javasolták, hogy szerintük a kábel rossz és vegyek egy kábelt, mert a szervizelés 4 hét minimum, valamint nem voltak túl segítőkészek. Inkább vettem egy kábelt.

    Még bevittem egy másik helyre, ahol eredeti apple termékeket árulnak és szervizelnek. Ott bizony ismét azzal szembesültem, hogy mindenről tölt a telefonom, kivéve az én töltőfejemmel. Akkor aztán vettem egy másik töltőfejet és a saját töltőkábelemmel mennie kellene.

    Hazaérve viszont kiderült, hogy se a régi fej, se az új nem hajlandó az eredeti kábelemmel tölteni, ám az utángyártott kábellel vígan tölti a készüléket mindkettő. A telefon nem írta ki, hogy a kábel nem kompatibilis, szóval merem vele a telefont tölteni.

    Ha továbbra sem fogom tudni az eredeti töltőkkel tölteni, akkor Pesten megy majd gariba, megkerülöm a boltot. De hogy lehet, hogy mindkét üzletben mindenről töltött a telefon itthon, munkahelyen, pároméknál meg kiröhög? :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák