- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Terka0812
csendes tag
Sziasztok!
Ma volt alkalmam összehasonlítani az órát egy Garmin Forerunner 45-el, érdekesség képpen megosztom veletek a tapasztalataimat.
Ez a Forerunner 45 a Garminnak a 2019-es futásra tervezett alap órája, ára ~63.000Ft.
A táv nem volt nagy, mindössze 5km, és körbe-körbe futottam egy parkban.
Ezeket az adatokat mérte az Amazfit:
Az első megtett kilómétert egyszerre jelezte a két óra. Az utána jövő hármat a Garmin pár másodperccel hamarabb jelezte, az utolsó ötödik kilómétert, pedig az Amazfit jelezte hamarabb 1-2 másodperccel.
Mint látjátok ekkora távon nem olyan szembeötlő a különbség, kivéve a GPS nyomvonalát a térképen. A Garmin sokkal pontosabb.
De az átlag tempó, átlag pulzus, maximális pulzus, elégetett kalória is csak minimálisan tér el.Az átlagos lépésben, és a legjobb mért tempóba már sokkal nagyobb az eltérés, és a grafikonok eltérése is elég érdekes.
Én személy szerint azt hittem jóval nagyobb eltérések lesznek a két óra között, de kellemesen csalódtam az Amazfitben.
Nyilván egy 10km-es vagy nagyobb távokon már jóval szembe ötlőbb lehet az eltérés, de aki csak ilyen 5-10km-es távokat megtévő hobbi futó, annak megfelelő lehet az Amazfit sport tudása is.
Még annyit megjegyeznék, hogy a sporton kívüli használat során a pulzus, és a lépés számlálás, szinte teljesen megegyezett a két óránál, sőt az Amazfit az alvás monitorozásánál pontosabban belőtte az elalvás kezdetét, viszont a Garmin részletesebben elemezte ki az alvásom.
-
HKorn
veterán
válasz Terka0812 #1755 üzenetére
Ez igazán hasznos összevetés volt, szerintem megnyugtató tudni, hogy a fontosabb adatoknál teljesen pontos a GTR is, annak ellenére hogy a GPS track láthatóan pontatlanabb. Én pont ilyen hobbifutó vagyok, 5-7km-es távokkal, körbe-körbe.
Ha nem lenne a nálam gyakran jelentkező jeleldobás, 100%-san elégedett lennék a GTR-el.
Run&Ride
-
tadream01
lelkes újonc
válasz Kutykurutty7 #1754 üzenetére
Nem nyugtat meg, de köszönöm!
-
noto
senior tag
https://www.tizenhelp.com/amazfit-gts-gtr-received-improvement-updates/
Kezd alakulni.még a végln lesz magyar nyekv is hozzá.[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
Nahát! Megújult az Amazfit app
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Beléptem a táborba egy ezüst gtr-r.Ismerkedés megy és bízok benne hogy jó barátok leszünk az órávalSAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
Kutykurutty7
aktív tag
Nem vagy ezzel egyedül. Nekem is csak aznap jelent meg a frissítés és én is úgy gondolom, hogy jobb volt az előző felület. Az is fura hatású, hogy az alkalmazás egy részének fekete, nagy részének pedig maradt fehér a háttér.
Életem a száguldás! - Szólt a csiga és bedőlt a kanyarban.
-
ribarszki
őstag
Kedves Felhasználók!
Óra vásárlás előtt állok, és nagyon tetszik a 47mm-es Gtr. De lenne néhány kérdésem
- Olvastam GPS problémákról. Ez szoftver frissítéssel megoldódott az utóbbi időben?
- A felhasználói felület animációja mennyire akad? (Feleségemnek Amazfit Verge órája van, és nekem az már teljesen megfelelő.)
- Milyen kijelzővédőt ajánlotok rá? Van értelme fóliát/üveget használni?
- Aludni nem kényelmetlen benne?Nem vagyok nagy sportoló, csak alkalmi szinten. Így nem a sportolás a fő szempont.
(Esetleg várható a jövőben EKG-s elegáns Amazfit óra?)Köszönöm a segítséget!
-
HKorn
veterán
válasz ribarszki #1770 üzenetére
Hello,
- GPS - frissítéssel jobb lett, de még messze nem tökéletes, sokan a pontatlanságra panaszkodnak még mindig, nekem pl meg pontos, cserébe gyakran eldobja a jelet, ami ugyanolyan bosszantó. GTR csak hobbi sportolásra ajánlott, ha nem zavarnak a GPS hibái
- Felhasználói felület nem akad, biztos van olyan óra ami még folyamatosabb, de szerintem ez teljesen rendben van.
- Én nem használok rá fóliát, szerintem felesleges. Viszont itt meg kell említeni, hogy az alu ház, illetve a kerámia keret is szerintem eléggé sérülékeny. Könnyen lehet rá karcokat szerezni.
- Aludni 2x aludtam benne, mikor még új volt, kipróbáltam az alváskövetést. Mivel könnyű az óra és nem bumszli vastag, így nem kényelmetlen szerintem, de én nem szoktam meg az órában alvást, így nem alszom benne.Run&Ride
-
ribarszki
őstag
noto neked is köszönöm!
Még annyi, hogy van olyan hely ahonnan ajánlatosabb megvenni? A gariztatás, javítás miatt? Xiaomi.hu oldalon nincs raktáron.. Több mobilbolt árul 42k körül.. Xiaomishop? Bár ott 49k..
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
Elnézést ha már volt szó,de AmazfitApp -al hogyan tudok feltölteni számlapot? Nagyon tetszik amit Dexter68 csinált,de hová kell másolni ,hogy az app feltegye?
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
szpali
addikt
válasz hunaqua #1782 üzenetére
A legegyszerűbb, hogy ezzel az appal teszed fel:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.amazfitwatchfaces.stB opció, hogy felteszel egy tetszőleges számlapot az amazfit alkalmazásból
- letöltöd a íkvánt .bin kiterjesztésű számláp fájlt
- bemásolod az ..\Android\data\com.huami.watch.hmwatchmanager\files\watch_skin_local mappán belül az újonnan létrejött mappába
- törlöd az eredeti .bin fájlt és átnevezed az ide másolt letöltöttet a törölt fájl (vagy akár a mappa) nevére
- újra feltöltöd az amazfittel ugya nazt a számlapot az órára
- végül örülsziPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
-
tadream01
lelkes újonc
Klassz. Másodpercmutató nélkül nekem kellene. Főleg, ha a a külső kör lenne picit világosabb, a belső felület pedig a legfeketébb fekete, ami energiatakarékosabbá tenni (tudom, a GTR kegyes ilyen szempontból).
Na de tényleg szép, minél tovább nézem! -
HKorn
veterán
Sokáig a gyárinál nem találtam szebbet/jobbat, aztán ráleltem erre, nálam azóta is ez a best, szép is, informatív is
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
szpali
addikt
Valakinek megvan a https://www.apkmirror.com/apk/huami/amazfit-watch/amazfit-watch-4-1-0-play-release/amazfit-4-1-0-play-android-apk-download/
4.1 apk telepíthető formában, mert ez a csomagolt verzió nekem sehogy sem akar települni...iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
RBJ
addikt
Frissült az amazfit app.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Bec
tag
válasz Kutykurutty7 #1796 üzenetére
-
keselyü57
tag
Ma reggel jött egy frissítés az órára (42.mm 0.1.0.75) de szokás szerint az alkalmazásban megint nem lehet látni, hogy mi volt a frissítés tárgya.
-
Smeló
tag
47 mm-esre a az AEX-es amazfit-et használva dobott egy frimware frissítést: 1.3.5.56
[ Szerkesztve ]
-
lazee15
csendes tag
Sziasztok az enyém is frissült a fent említett verzioszámra valaki dobna egy change logot???
Új hozzászólás Aktív témák
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest