- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elolvastam a tesztet róla, azóta történt valami változás? Pontatlan, instabil, lassú GPSre panaszkodtak. Vagy melyik órát érdemes kimondottan sportra megvenni? Házonbelül Stratos 3, T-Rex... watch gt2, garmin? Samsung, apple kizárt nálam.
-
törölt tag
válasz Kutykurutty7 #1253 üzenetére
Köszi a választ. Garminnal akkor ne próbálkozzak(általában sötétben sportolok - kijelző ) Vivoactice, Forerunner? GT 2 óráról sokat nem írtak a tesztben a sport részről pl pontosság, gyorsaság... EKG hidegen hagy, ahogy mikrofon, Qi töltés és wifi hiánya is. T-Rex-et kár volt megkérdeznem, mert piacon sincs, építőiparba, finn szaunába kizárásos alapon azt venném.
[ Szerkesztve ]
-
Kutykurutty7
aktív tag
-
_greg_
csendes tag
Sziasztok, valaki meg tudná válaszolni a következő kérdésem? Ha indítok egy aktivitást és össze van kötve BT-n a telefonnal. Így a GPS mérésbe besegít a telefon is vagy ilyenkor csak az óra adatait veszi alapul.
-
Kutykurutty7
aktív tag
Én meg úgy tapasztaltam, hogy "besegít" a telefon GPS-e ilyen esetben.
Még hónapokkal ezelőtt csináltam erre tesztet és ha a telefonom GPS-e be volt kapcsolva az óráról indított külső aktivitás közben, akkor sokkal pontosabb volt a mutatott útvonal, mint ha nem volt bluetoot kapcsolat, vagy kikapcsoltam a telefon GPS-ét.
Életem a száguldás! - Szólt a csiga és bedőlt a kanyarban.
-
jaktib
tag
Valaki tudja, hogy az órában van -e auto pause funkció futásnál? Hol elérhető ha van benne. Örülnék ha lenne.
Az engem is bosszant, hogy miért nem lehet esetleg kiválasztani, hogy a telefon GPS jelét használja vagy az óra GPS-t. Megveszem a Band 4 et és mivel az a telefon GPS-t használja pontosabb.
Sokkal olcsóbban. Nekem a távot a szigeten jól méri a 42-es. De az útvonalat városban igen girbe- gurbara rajzolja. -
EtonBlazer
csendes tag
Sziasztok!
Előfordult már másnál is hogy automatára állítva a fényerőt felveszi maxra akármilyenek is legyenek fényviszonyok? Nálam másodszor harmadszor jelentkezik és egy bő nap után magától helyreáll.. -
Kutykurutty7
aktív tag
válasz EtonBlazer #1263 üzenetére
Nekem is előfordult többször is. Manuálisan be szoktam állítani a minimumhoz közeli fényerőre (az elég szokott lenni), vagy a minimumra. Aztán egy idő múlva nálam is elmúlik ez a hiba, akkor visszaállítom automatikusra.
-
Pgabor79
aktív tag
válasz EtonBlazer #1263 üzenetére
Nálam is volt már ilyen hiba. Egy restart megoldja! Talán egy frissítés majd kiírtja ezt a bug-ot. Bár nálam eddig egy hónap alatt csak 1x fordult elő. (1 hónapja van meg...)
[ Szerkesztve ]
-
Dexter68
addikt
Van. Workouts - Outdoor running - és itt nem a go-ra nyomsz, hanem a beállításokat jelző potméter ikonkára alul.
(ja és nem vagyok egy sportember, csak megnéztem )[ Szerkesztve ]
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
jaktib
tag
Az lenne logikus, hogy csak az időt állítja le. Kipróbáltam rövid sétát indítottam és valóban kihagy a GPS az útvonalon. De rosszabbra számítottam. Újraindulás után hamarabb talált jelet, mint amikor az edzést indítom. De valóban kihagy.
-
jaktib
tag
Olyan érzése van az embernek, hogy akik ezeket tervezik nem igazán használják. Akkor nekik is feltűnhetett volna néhány alapvető hiányosság. A fittness appokkal is ez a helyzet. A Samsung Huawei Xiaomi appok össze gyurasaval olyan remek appot lehetne csinálni. Van ami nagyon tetszik az egyikben de nincs a másikban. Nem is értem miért nem ül le egy programozó megnézné mik vannak ebben még abban és mindenki örül.
-
gobey
tag
[link]
Egy újabb magyaritásiPhone 12 Pro
-
wincmd32
tag
Sziasztok!
Kérdezni szeretném, hogy ez a gyári félig bőr félig szilikon(?) Szíj mennyire bírja a vizet? Az a fajta órás vagyok aki sose veszi le, ezert kérdem (zuhany, strand, uszoda) estleg vegyek hozzá szilikon szíjat? Abból tudnátok ajánlani viszonylag szépet?
Még ninvs ilyen órám de erősen dilemmmazom rajta hogy lecserelem a stratosom, a hosszabb üzemidő miatt.
Köszönöm -
Kutykurutty7
aktív tag
-
Bec
tag
válasz wincmd32 #1276 üzenetére
Én ezt rendeltem hozzá [link] full szilikon,kényelmes puha. Viszont úszást követően foltosan kifehéredik ami csúnya,(gondolom a klór) ez szappannal lemosható.A másik : úszás előtt érdemes kikapcsolni a karmozgásra képernyő felkapcsolást mert a vízben mozogva állandóan ide oda scrollozza a képet és érintésre nem reagál,van amikor félképnél megakad.(erre valakinek bármi ötlet??)
-
darts0
csendes tag
Sziasztok!
Gyári online óratémáknál az inicializált óratémát vissza lehet állítani valahogy? Tehát valóban a gyárit szeretném beállítani a letöltött helyett.
Köszi a segítséget!Huawei P30 Pro 8/256 - kék
-
wincmd32
tag
Köszönöm a tippeket.
-
_greg_
csendes tag
Sziasztok! Elég sokat olvasok itt a gyenge GPS -ről. Ezért egy kicsit meg is ijedtem vásárlás után. Ezért szeretném veletek megosztani a tapasztalatom! 10-20mp alatt talál holdat és pontosan rögzít! Nyilván nem veszi fel a versenyt a telefonnal ami több holdat lát. De eddig hibátlan!
42mm v0.1.0.38 -
Dexter68
addikt
Csináltam egy Nixie-csöves atomreaktoros megoldást
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
wincmd32
tag
Sziasztok!
Na nem bírtam magammal csak vettem egyet magamnak :)
A szürke alu hazas 47mm-es verziot. Rogton frissitett is sw-t, a-gps-t ahogy kell.
Es igen, a gps ebben is egy rakás...
De mivel nekem nagyon ritkan kell ennek tudataban vasaroltam.
Amugy nagyon szép ez az óra.
A letoltott watchface bin fajt hova kell masolnom hogy szinkronizalni tudjam a ketyegővel?
Köszönöm -
wincmd32
tag
Nem használom sűrűn, igy ez is megfelel az elvarasomnak. Egy stratost csereltem le ra, az kb 15-20 mp alatt fogott jelet es tartotta is.
Ezzel 2 percig vartam semmi. Meguntam beultem a kocsiba elindultam haza, kb 6 perce kocsikazhattam amikor jelzett hogy van jel. Ez az öröm 2 perc utan odaveszett mert el is vesztette. De par perc után ujra talált.
Van benne, nagyjából mukodik is de ez tényleg inkább egy szép értesítés jelző ora mintsem sportolas követésére alkalmas valami.
Félreértés ne essék, ezt tudtam mielőtt megvettem, kb erre is számítottam.
Csak azert írtam meg a gos tapasztalatot mert ugy vettem eszre sokakat foglalkoztat a kérdés a csoportban. Tájékoztató jelleggel. :)
Szal 2019 11 havi alu hazas is úgy működik mint a többi -
ho.zoltan
csendes tag
Sziasztok!
Ma én is boldog tulajdonosa lettem egy 47mm-es GTR-nek.
Kicsit hadilábon állok az angollal, ezért kérdezném, hogy szerintetek várható-e valamikorra magyar nyelv az órára. Tudom túl sok mindent nem kell angolul olvasgatni rajta, főleg ha már az ember fia beállított rajta mindent, de azért mégiscsak jobban boldogulnék vele.
Összességében tetszik, kicsit szoknom kell a méretét,(előtte Mi Band 2 volt, alig látszó kijelzővel) így ezt most a nem túl jó szememmel is tökéletesen látom! -
HKorn
veterán
-
g_g_g
őstag
válasz veressjanos #1298 üzenetére
Nálam szintén, pedig próbáltam frissítést kerestetni vele.
Mindegy, majd jön ha jönnie kell -
Kutykurutty7
aktív tag
válasz veressjanos #1298 üzenetére
Nálam is ugyanez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest