- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
EtonBlazer
csendes tag
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni.
Hogyan lehet elérni hogy az óra ne jelezzen bejövő hívásnál csak a nem fogadottról kapjon értesítést?
Notify appban a hivásoknál a bejövő hívás kikapcsolva van az elmulasztott hívásnál pedig azt írja nincs ismétlés.
Ennek ellenére rezeg mintha muszáj volna hívás közben.. -
satyavp72
újonc
Köszi!
Óralap hátterének a színét,számok színét azt hol tudom változtatni? -
RBJ
addikt
Kezddőőddiiik. Megjött a lite m. Elsőre qr code által adott link nem működik.
Téma összefoglalót esetlen nem lenne jó a topik elejére csinálni?[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Megvilágosodtam azóta csak hazaértem a melóból annyira megörültem, hogy elkezdtem kapkodni.
Valaki leírhatna konkrét tudás összefoglalót mit javasolt vagy nem tenni elsőlépésekben.
Vagy nincs itt semmi bonyodalom?Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Ha jól értelmezem gyorsba az amazfaces lehet skin t cserélni gyorsan?
Nálam a telefon eme alkalmazást kártevőnek veszi.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
lite ba 3 skint tud tárolni. Hol tudom valahogy beállítani, hogy melyiket akarom, hogy tárolja.
Valahogy pont azt löki ki a 3 ból mikor teszek újat amit maradásra bírnák.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
imis
senior tag
Valamelyik Amazfit tud ékezetes karaktert megjeleníteni?
-
Dexter68
addikt
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Salex1
őstag
Egy leírásban láttam, hogy nem tud a GTR magyar nyelvet szinkronizálni. Ez minden modellre igaz, vagy az valami nem global változat?
Ha igaz mindre, ez hogy értelmezhető? Pl. Ha kapok egy üzenetet nem tudja rendesen megjeleníteni? -
HKorn
veterán
-
M0RGI
őstag
válasz Parallaxis #1470 üzenetére
Asszem anno megvettem a Notifyt, de én nem láttam sok előnyét. Inkább túl volt bonyolítva minden, 200 olyan átláthatatlan dologgal, menüvel amit nem is használok.
-
M0RGI
őstag
válasz Parallaxis #1476 üzenetére
Ezt kifejtenéd miben nyújt e téren többet?
-
Parallaxis
addikt
Pl. nekem nem elég, ha egy levét tárgyát látom csak, amit a gyári szoftver tud produkálni, mert látni akarom az órán a levél tartalmát is (emiatt vettem GTR-t a Huawei GT 2 helyett, mert annál ez semmivel sem oldható meg). De az is fontos, hogy ne kérdőjeleket lássak az ékezetek helyén.
De egy csomó mindenben van plusz lehetőség. Pl. alváskövetésnél kiválaszthatod milyen algoritmus alapján elemezze azt, beállíthatod, hogy a nap közbeni alvást is rögzítse (amit a gyári megoldás pl. nem tud), vagy akinek ez probléma az alvajárást is figyelje.
Az, hogy értesítésekhez egyedi rezgést állíthatsz, hívásnál kezeli a több SIM-et, szabadon telepíthetsz számlapot stb.
Az igazság az, hogy a gyári Amazfit egy kalap túrót nem ér, fapados és buta, van egy orosz próbálkozás a feljavítására, de még azzal is sok mindent nem tud, amit ma már alapból elvárna az ember.
A Notify beállításai valóban kaotikusak, gondolom aki készíti nem éppen UI tervező nagymester, de a szoftver tudása ezért bőven kárpótol. (Legalábbis engem.)
[ Szerkesztve ]
-
Smeló
tag
válasz Parallaxis #1478 üzenetére
Nekem fennt van a Notify is. A paraméterezhetősége tetszik. Azonban az Amazfit nélkül önállóan nem igen használható. Esetleg úgy használod, hogy letörlöd mellőle az Amazfitet, vagy hogy? Olvastam egy mod-olt Amazfit ( - Free my Hand - nem az orosz AEX), ami legenerál egy file-t, ami az önálló Notify használatához kell. Azzal oldottad meg?
Ha mindkét app fent vann (és mindegyikben beállítva az értesítés kezelés), akkor azok egymást zavarva nem igazán működnek úgy, ahogy kellene.[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
Ma is futottam vele egy 7km-es kört a szokásos helyen és kiválóan rögzített a GPS, még pontosabb volt mint múltkor a telefon.
Szóval ez a GPS update tényleg jól sikerült.
Run&Ride
-
M0RGI
őstag
válasz Parallaxis #1478 üzenetére
Végül is ezek nem hangzanak rosszul. Megpróbálom újra.
-
RBJ
addikt
Már a fél fórumot átolvastam de még mindig nem kerek, hogyan tudom az itt gyártott magyar maszek face ket betteni.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
eszakas
senior tag
PC-ről hogy tudom elérni?
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Dexter68
addikt
vagy felteszed ezt: Amazwatchfaces app kikeresed benne, és amikor azt mondja, hogy download, akkor a letöltés után feldobja, hogy az amazfit app-ban melyik gyárit cserélte le arra, amit választottál. Átváltasz az amazfit appra és kiválasztod azt, amit mutatott.
Vagy a Notify & Fitness appal az meg bárhonnan betallózva elvégzi a feltöltést.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Bec
tag
Igen,többféle megoldás is van. Ez az egyik ami nekem minden verziónál működik. Bonyolultabb mint amit Dexter68 írt.
Szóval ha megvan a mobilod /downloads/ mappájába a *.bin fájl akkor irány az amazfit,óratéma beállítások (1.),majd pl. az első piros óralap (2.) telepítése az órára,ha ez átment akkor sinen vagy.
Most egy fájl manager pl.ez belépsz a Main storage/Downloads/ mappába,rányomsz a letöltött/bemásolt *.bin fájlra,alul Copy,(majd bal fent kis ház) Main Storage/Android/Data/com.huami.watch.hmwatchmanager/files/watch_skin_local/xxxxxxxxxxxx/ mappára,a lényeg hogy (3.) képet lásd.benne a korábban letöltött (2.) képen látható óralap ikonnal. most alul paste,ha mindent jól csináltál akkor ide másoltad a letöltött *.bin fájlt.Most nevezd át az új .bin-t,(eredeti fájl név hosszan nyom - alul rename-másol vágólapra/majd töröl/új fájl rename/vágólapról beilleszt.
Ha megvan irány az Amazfit és töltsd fel a (2.) képen látható számlapot.
Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
g_g_g
őstag
És az eddigiek mellett még a Mi Bandage appal is tudsz számlapot cserélni.
Vannak itt lehetőségek 😊
-
kammler
senior tag
Ni találtam faragott 11-es fontfilet amube vannak emojik :-) Legalábbis egy hüvelykujj messengeren átjött
-
kammler
senior tag
Az 1.3.5.37-es legujabb firmware-nál csak a font file-t engedtem rá. A többit nem akarta frissíteni rögtön működött az óra. Holnap elküldöm. Ugyanitt a 42mm-esé is megvan. Holnap elküldöm. Most épp ittas vagyok. Vagyok.
-
kammler
senior tag
Hát akkor végig kell frissíteni. Nagyon nem lehet eltolni elvileg, de azért az ördög sosem alszik, csak saját felelősségre. Ezen a linken van a faragott 11-es font file. https://www.mediafire.com/folder/4k2wbp4jynvq2/GTR
Itt megvan a 42mm-esé is. Ott a 10-es font file kell ha valaki csak ékezetet akar, ha kell az emoji is akkor ott a font file. Én a dátum szerint frissebbet raktam fel. Messengeren jönnek az emojik, viber nem tudom. Ha már fennt van a 11-es vagy 42mm-esnél a 10-es font file elég csak a font filet frissíteni, nekem utána nem kérte az óra a resource meg firmware frissítést, rögtön működött az óra. Nem bonyolult, de ne állj neki ha nem vagy biztos benne. Illetve nálad akkor mind a három dolgot frissítené szinte biztos. Ha nincs meg a többi két fálj, a firmware meg resources fájl akkor ne állj neki, mert tuti kéri azokat is, aztán addig nem működik az óra. Az egy dolog hogy a ŰŐÚÍ magyar karakterek, de hogy az emojikat miért hagyták ki? Gondolom ameddig a font filr verziója újabb mint a gyári addig működik. aztán ha jön egy újabb mint a faragott 11-es font file és abból kihagyják ezeket akkor várhatunk még farag vki egy olyat amibe benne van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest