- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szilágyi84
senior tag
Na ennek örülök amúgyis gyanús volt hogy sorba csak a nem gyenge gyanús inkább lejáratós vélemények olvashatóak ott. Én Xiaomi mi 9t mobillal használnám szóval pláne jól kéne hogy együtt müködjön szerintem vagyis remélem.
-
veressjanos
aktív tag
válasz Szilágyi84 #1598 üzenetére
Semmi gond vele. Működik, ahogy kell!
-
HKorn
veterán
Automatikus mozgásfelismerés megy nektek rendesen? Nekem az a gyanúm, hogy nem, vagy csak nagyon lassan reagálja le.
Van hogy kondizok, amikor már egy ideje biztosan magasabb a pulzus, mert lihegek elég jól, óra még mindig sokkal kevesebb pulzust mutat, pedig percenkénti mérésre van állítva. Ha elindítok rajta egy tevékenységet, akkor már az elejétől jól méri.
Run&Ride
-
jaktib
tag
Az Amazfit alkalmazásban a My record menü nekem teljesen üres. Hogyan lehet elérni, hogy működjön? Az adatok az alkalmazásban átmentek az órából.
[ Szerkesztve ]
-
Bec
tag
Észrevételem ha valaki így járna : 2 hétig nem tudtam hordani az órát,kikapcsolva volt. Most a hétvégén bekapcsoltam majd az amazfit frissítette az fw-t de a gps update nem sikerült.
Ezt követően minden amazfit app indításkor hosszú perceken át gps frissitést csinált ami állandó hibával végződött,eközben sem az órát sem az app-ot nem lehetett használni.
Leválasztottam,újra párosítottam ugyanaz a hiba,majd "restore factory settings" után párosítás így sem lett jó.
Applikáció töröl,letöltöttem egy fél évvel ezelőtti verziót újra "factory reset" majd párosít és minden helyreállt,ezt követően .apk frissítés az utolsóra majd az óra fw.is és láss csodát a gps is frissült és működik.
Gondolom az egész hercehurca nem lett volna ha nem kapcsolom ki 2 hétre... -
feel2006
tag
Sziasztok,
Kérlek segítsetek, mutatna valaki pár GPS track-et az órával hogy néz ki?
Igaz, vagy sem, hogy rossz (pocsék) az óra GPS-e?
Dilemmában vagyok, hogy GTR 47mm Fém, vagy T-rex legyen a befutó. A különbség 20$.
A GTR szép, a másik G-shock feeling, mindkettő bejön valamiért, de nem tudok dönteni.
Amazfit Bip-ről váltanék.+ az ezüst fém-hez tudnátok ajánlani fém szíjat?
köszi
[ Szerkesztve ]
Mikrotik-Hu | -unofficial- | https://www.facebook.com/groups/mikrotikhu/
-
HKorn
veterán
válasz feel2006 #1609 üzenetére
A rossz / pocsék kifejezés kicsit erős sztem. Én is Bip-ről váltottam, annyi az észrevételem, hogy a Bip stabilabb volt GPS track terén. GTR néha kihagy kisebb szakaszt, néha meg tök pontosan húzza a csíkot, amikor pontos és folyamatos, akkor pontosabb, vagy legalább ugyanannyira pontos / pontatlan, mint a Bip volt.
Viszont szebb és okosabb, szóval én nem bántam meg a váltást.
Run&Ride
-
feel2006
tag
Na, az első tapasztalat, hogy hulladék/sz@r a GTR GPS-e.
Csak viszonyítás képpen, egy BIP és egy GTR tracklog ugyan arról az útról.[ Szerkesztve ]
Mikrotik-Hu | -unofficial- | https://www.facebook.com/groups/mikrotikhu/
-
szpali
addikt
-
szpali
addikt
Nekem ma frissült a GPS
Tegnap kimenetem egy sziget körre, azalatt az idő alatt egyáltalán nem talált jelet az óra. Az imént sétáltam 2km-t,azalatt sem talált jelet.
Most elgondolkodtam egy Factory reset-en, hátha... :U
Megoldás lehet? :FiPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
-
feel2006
tag
Igen, tegnap átvétel után frissult.
Szerencse, hogy online vasarlas volt, élek a 14 napos elállással és megy vissza.
Már csak azt nem tudom, megmerjek-e venni helyette egy T-rex -t vagy az is ugyan ez a hw, csak más tokba.Mikrotik-Hu | -unofficial- | https://www.facebook.com/groups/mikrotikhu/
-
feel2006
tag
Elég volt a kis Bip adta pontossag, csak sajna eladtam a gtr miatt. Tulzottan sokat nem várok el ettöl az árkategoriátol, de ha a bip-hez viszonyitom, legalabb annxit elvárnék a GTR-tol.
Komolyabb orát az ára és az uzemidö csökkenése miatt sem vennékMikrotik-Hu | -unofficial- | https://www.facebook.com/groups/mikrotikhu/
-
wincmd32
tag
válasz feel2006 #1609 üzenetére
Szia!
Pontosan ugyanebbe a dilemmaba voltam en is.
Végül a gtr mellett döntöttem.
G-shockom van, ha rámjön a hiányérzet fel szoktam venni. Ez meg nagyon szép és jól variálható. A gyári szíjjal és egy jó analog wf-el elegáns, egy szilikon szijjal, és egy digitális wf-el meg sportos.
Szóval nálam ez nyert. Utóbbi honapokban keveset végzek olyan tevékenységet amihez nekem kellene a gps, parszor azért kipróbáltam, szerintem annyira nem rossz.[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
válasz Parallaxis #1627 üzenetére
Ez se rossz megoldás, gondoltam erre korábban alternatívaként én is, de azt hittem így nem lehet megoldani.
Run&Ride
-
g_g_g
őstag
Kis segítség kellene, mert elakadtam.
Ki szeretném próbálni a Notify & Fitness for Amazfit alkalmazást, de sehogy sem tudom csatlakoztatni.
Amazfit appban megvolt a párosítás sikeresen, majd töröltem az alkalmazást.Mikor próbálom a Notify & Fitness for Amazfit-be párosítani, kiírja, hogy a GTR felismerve (mellette zöld pipa), kiválasztom, hogy Mi Fit nincs telepítve, az Auth key kitöltve.
Végigmegyek a további lépéseken gond nélkül de mégsem sikerült párosítani az órát.(volt telefon újraindítás, GPS bekapcsolva)
Lenne valami ötlet, hogy mit kéne máshogy csinálnom, hogy sikeres legyen a párosítás?
Köszönöm előre is.
-
HKorn
veterán
GPS pontosság téma:
Tegnap direkt futottam egy szokásos kört csak most a telefonnal trackeltem a GTR helyett és utána összehasonlítottam akorábbi GTR trackekkel. Gyakorlatilag nem pontosabb a telefon semennyivel, ugyanott húzza félre ahol az óra is. Amiben egyértelműen jobb a telefon az a jeltalálás gyorsasága és hogy sosem dobja el a jelet, míg a GTR sajnos már kisebb szakaszokra eldobta.
Run&Ride
-
RBJ
addikt
Volt a napokban egy nagyobb méretű amazfit app frissítés. Változott valami?
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
wincmd32
tag
-
szpali
addikt
Jó ez az óra...
Tengap kocogtam egy órát, ezalatt folyamatosan kereste a GPS jelet, de persze lóf@szt sem talált... Pedig pénteken este rendben talált jelet.
FUCKtory reset lesz ebbű, more!
(ha kedden hazaérek... most mérgemben elővettem a GTS-t...)iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Dexter68
addikt
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
sz.atesz89
tag
Helló! Segítséget szeretnék kérni, Stratos 3 vagy GTR-n gondolkozom vásárlás terén. Viszont nem tudom melyik legyen, nekem fontos lenne hogy a GPS jól működjön, mivel szeretek bicózni, ezt akarnám használni, lemérni a távokat. Spotify-on szoktam hallgatni zenét gondolom az mind2 működik. De itt nagyon sokan nem voltak megelégedve a GPS részével. Azóta esetleg frissítésekkel változott már a helyzet, vagy még ugyan az. Hallottam olyat is h akad a menüváltás, ez igaz? Előre is köszi!
PSN: szuhi
-
HKorn
veterán
válasz sz.atesz89 #1642 üzenetére
Stratos 3 jobb sportra sokkal, többet is tud, jobb a GPS. Egyedül jekem az Amoled ami plusz a GTR-ben.
Run&Ride
-
szpali
addikt
válasz Kutykurutty7 #1640 üzenetére
Néha cserélgetem, megvan még a régi Stratosom is.
Lehet az lesz, hogy magamnál tarto ma stratost és azzal megyek majd, napi használatban meg gtr vagy gts lesz, mert amúgy nem kicsit idegesítő eziPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Kutykurutty7
aktív tag
válasz Dexter68 #1641 üzenetére
Nagyon jó lett!
Ez a színvilág ami nekem is nagyon bejön, bár ez a narancsos-pirosas árnyalat (bocs, nem vagyok grafikus! ) szerintem kicsit bordóba hajlóan még ennél is jobb lenne! De ez abszolút egyéni ízlés kérdése. Meg információként is ennyire van szerintem szükség a számlapon:
- Óra kijelzése
- Akkuállapot
- Aktuális hőmérséklet az időjárás ikonnal
- A napi lépésszámból teljesített mennyiség kijelzése valamilyen módonÉn is fel fogom tenni az órára.
Életem a száguldás! - Szólt a csiga és bedőlt a kanyarban.
-
noto
senior tag
Sziasztok!
Feleségem szeretne egy hasonló órát.Fontos lenne a cserélhető számlap Gps jó akku idő.viszont a kerek forma nem tetszik neki.
/Bip se /
Mit tudnátok ajánlani??? -
Andris_2
aktív tag
Sziasztok! Egy 47mm-es GTR beszerzésén gondolkodom, alapvetően az értesítések megjelenítésére és hívások elutasítására/némítására szeretném használni, sportra kevésbé, arra inkább mellkaspántot használok. Ezekre jó lesz? Az ékezetes karaktereket megjeleníti rendesen? Azt sajnálom hogy gyalogos navigáció és NFC nincs benne, mert ha lenne arra is használnám... Köszi!
-
wincmd32
tag
válasz veressjanos #1638 üzenetére
Elaludtam a buszon. Visszafele meg már nem volt több :)
Gondoltam rá hogy taxit hívok, de akkor nincs tesztelés... :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest