Hirdetés
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Helló, Android 15, merre vagy, Hyper OS 2?
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- A mai nap az Android 15-ről szól
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Meg kell hagyni, a forma és az anyaghasználat ismét kifogástalan, a majd egy hónapos üzemidő meg csúcs. Csak az a sz@r amazfit app...
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
Khelben
nagyúr
"nem lehet az edzéseket se GPX fájlba exportálni, se más futó adatbázisba szinkronizálni"
Ezt kellett volna a bevezetőbe írni, akkor nem olvasom végig feleslegesen
-
Graphics
Jómunkásember
Szimpatikus, a Bip-et is szeretem, de lassan cserélném, vagy inkább vennék mellé valami elegánsabbat.
Lehet meglepem magam ezzel.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
babosmiki
addikt
Ez még elég béta..
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
<Adamsky>
nagyúr
"Ezt kellett volna a bevezetőbe írni, akkor nem olvasom végig feleslegesen ... "
Sajnos - tapasztalatom szerint - ez abszolút nem egyedi. Mondhatnám úgy is, hogy én nem tudok olyan óráról, ami ezt tudná. A drágábbak, ill. nagyobb márkák órái képesek Endomondo-val, Sports Tracker-el, stb. szinkronizálni, de az export lehetőség ott sem jellemző.Egyébként én itt hagytam abba az olvasást:
" ... transzflektív kijelzőt lát szívesen (de nem fizetne ezért több százezret), annak a 70 óra GPS használatot biztosító Stratos 3 lehet a favoritja ... "
Szvsz. transzflektív kijelző nélkül egy okosóra használhatatlan. Szóval várjuk a Stratos 3-at -
Faby
senior tag
A Stratos 2 is tud GPX exportot, igaz, az adatokhoz csak kábelen lehet hozzájutni (és azzal a töltőbölcsővel minden egyes alkalom egy kínszenvedés), jó lenne, ha wifin vagy BT-n keresztül is menne.
És azt hiszem (én nem használom) de Strava fiókba tud szinkronizálni.A Stratos 2 és majdan a 3 mellett ezt kicsit feleslegesnek érzem, de biztos lesz, akinek ez is megfelel.
Mondjuk 50 ezerért biztos, hogy Startos 2-t vennék, nem ezt.[ Szerkesztve ]
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
Kutykurutty7
aktív tag
Majdnem 4 hete (kb. 27 és fél napja... ) használok egy GTR-t és egyet tudok érteni a tesztben leírtakkal. Pont azt tudja az óra, amire nekem szükségem van... illetve azt tudná, mert hozzám egy selejtes darab jutott. Az akku nálam kb. 1 hetet bír ki még kímélő üzemmódban (battery saver módban) is. Ahogy olvasom a külföldi fórumokat, nem vagyok egyedül ezzel a panasszal. Még abban bízom, hogy ez nem hardveres probléma és esetleg egy egy firmware frissítés segíthet a dolgon.
Most is töltőn van a "drágaságom"...
[ Szerkesztve ]
Életem a száguldás! - Szólt a csiga és bedőlt a kanyarban.
-
Golyo69
senior tag
Nalam ket hete van az ora. BIP-et valtott de nem bantam meg.
Ez egy elegánsabb ora.
Vettem mar hozzá szilikon szijat sportolashoz. Úszni még nem jutottam el vele de tervben van.
De tetszik a GTS is sajna :)Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
CHIPman
nagyúr
"Nincs mindig aktív kijelzőfunkció"
De van, a legújabb frissítéssel jött be. Itthon még nem elérhető?
Nekem Bip-em van, nagyon hajlok a GTS felé, de lehet, hogy egy 47mm-es GTR lesz belőle, mert nem képlékeny a beszerezhetősége (értsd: Már most, EU raktárból is eljön 50k alatt).[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
törölt tag
nekem amazfit bipem volt ugrottam vele kb hármat 6m-ről vízbe ,meg is adta magát biztos bepréselődik a víz valahol azért többet vártam volna,a sportnál jól teljesített üzemidő bajnok jó kijelző napfényben.
gondolkodom egy GTS-en de félek hogy drágább és ugyan olyan szar a vízbe.
-
dzsi23
addikt
válasz Kutykurutty7 #9 üzenetére
-
Carline
őstag
Természetesen mint azt már megszoktuk, a hazai forgalmazónál kár keresni a modellt, még csak megemlítve sincs a fitnesz eszközök között.
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Predatorr
őstag
Szóval ez gyakorlatilag egy mi band 4, nagyobb/szebb kijelzővel, fölösleges gps-szel és szarabb szoftverrel. Marhára nevetséges az ára.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
törölt tag
Vegyetek inkább apple watch-ot az kibír egy egész napot! Örület!
-
CHIPman
nagyúr
Transzflektív LCD-ből a Stratos 3 lesz, de az a GTS-sel együtt lett bejelentve, szóval nem kapható még. Jelenleg a Stratos a legjobb transzflektív, vagy a Verge, amelyik dizájnt választod. Viszont ezek tényleg okosórák, és nem mennek el legjobb esetben sem 3-4 napnál tovább.
Amit javasolnék neked, az a Bip, nagyon kicsi, nagyon könnyű, és e-ink kijelzője van (ami szintén nagyon jól látható napfényben), és elmegy 20+ napot bőven úgy, hogy gyakorlatilag soha nincs kikapcsolva a kijelző.hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
Faby
senior tag
Amazfit Stratos 2, Gearbestről 49 ezer körül, tréfa mentes Priority line szállítással.
De itthonról is a xiaomi.hu-ról 52 900 Ft-ért szerintem jobb vétel, mint ez.(#24) CHIPman
Inkább 5-6 nap az, tapasztalatból mondom.
Tény, hogy nem ér fel a 20+ napos üzemidővel.[ Szerkesztve ]
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
Burt1793
veterán
válasz Predatorr #19 üzenetére
Nem. Most írták itt, hogy mégis tud stravába szinkronizálni a strava weblapról meg le lehet tölteni a gpx-et). Ha a trackelés jól működik, akkor a garminok alternatívája is lehet (az ára miatt), mivel az üzemidő megvan hozzá. Az érintőkijelző viszont tud hátrányként jelentkezni, ha mindened izzadt éppen.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
Ez sem most íródhatott Az enyém hetek óta megvan, és az első bekapcsoláskori frissítéstől kezdve ott van benne az állandó órakijelzés (mondjuk eszi is az akkut rendesen).
[ Szerkesztve ]
-
Golyo69
senior tag
MI 9T jaja, stabilan tartja. Konkrétan amióta megvan még nem volt olyan hogy ne kaptam volna értesitest ill. ne csatlakozott volna a telora.
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Golyo69
senior tag
Igen mar elérhető régen de en pl nem hasznalom. Felesleges. Amikor meg akarom nezni ugy is bekapcsol a kijelzo.
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Moby
addikt
Nekem ez tetszik benne. Viszont még mindig nagyon béta ez a fw. Az AOD néha elmegy. Ha nyomok egy gombot visszajön, de nemtudom mitől tűnik el néha. Aztán a fényérzékelés néha beragad. Kikapcsolom-bekapcsolom az autobrightness, és megint jó. Egy darabig. Ilyenek. Volna még mit csinálni rajta.
Ugyanígy bajom van a mifit kontra amazfit hülyeségekkel. Erről hosszú levelezésben vagyok velük, mert van több mi okos cuccom, és van amit csak a mifit alkalmazásban lehet felvenni (okosmérleg pl.). Van megoldás, ők mondták el, de nagyon nem triviális. Na ugyanilyen a GTR szoftvere. Még reszelgetni kell. -
-
juuzer
addikt
Kár, hogy az üzemidőben és a zenevezérlésen kívül semmivel se jobb, mint egy Huawei Watch GT Pedig azt hittem, hogy instant get lesz, de így nem.
Vártam, hogy legyenek hozzá egyedi óralapok, de még azok sincsenek. Meh.
Vamos a la playa.
-
Golyo69
senior tag
-
Moby
addikt
Nem tudom mit értesz egyedi óralap alatt. Bármennyi van hozzá.Bocs, duplikátum
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én is a Pace utódját keresem és már majdnem elgondolkodtam azon hogy amoled-es órát válasszak, de az hogy futás közben sem látom hogy mi van a kijelzőn az kabaré... a pacebe van 4 gb rom és 512 mb ram... ez is fura, hogy ebbe ennek a negyed sincs...
Én is várok még tovább a stratos 3-ra nekem csak transzreflektív kijelző kell..
Tudjuk már mikor lesz a stratos 3 bemutatása? -
mrmrg
tag
Vajon fw frissitessel varhatoan megoldjak a messenger/hangouts smiley-k megjeleniteset?
vagy vmi kiegeszito app kell hozza? -
batai15
félisten
Bone milyen készüléket használ?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest