- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
OPiiPO
veterán
válasz veressjanos #3000 üzenetére
GPD-t nem próbáltam mostanában, de az alvás azért sokat javult.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
ncc1701
veterán
válasz veressjanos #2999 üzenetére
Bicajozásnál random ökörségeket szokott bemondani nekem. Megyek 160 körüli pulzussal, erre kiírja, h 83 plö. Én lennék a legboldogabb, ha azt a tempót 83-as pulzussal tudnám, mert akkor indulhatnék akármelyik touron.
-
HUNited
őstag
válasz veressjanos #3000 üzenetére
Tehát akkor semmire sem jó amire használni akarom (alvásfigyelés az pulzusszámlálás, GPS az gyaloglás és lépésszámlálás, sport az pl. túrázás, HIIT, kardio, súlyos edzés).
-
OPiiPO
veterán
válasz veressjanos #3005 üzenetére
-
HUNited
őstag
válasz veressjanos #3005 üzenetére
Hogy tudja amit leírt a specifikációban. És tudná is, ha nem egyre vacakabb lenne a szoftver. Mondom, a BIP-et is csak a szoftverfrissítés tette tönkre... Évekig használtam megelégedéssel, pedig feleannyi volt mint a GTR.
-
veressjanos
aktív tag
-
HUNited
őstag
válasz veressjanos #3009 üzenetére
Kihergelt feltört verziót kell használni ahhoz, hogy ne frissítsen a szoftver, ráadásul nem tudom lehet e downgradelni (bár feltételezem igen). Nem akarok ezzel játszani. Ráadásul tört verziót nem mernék összepárosítani a Google fiókommal (Google Fit szinkron elsődleges szempont).
Mindegy, nem vettem át, EuStockosoknak meg megírtam hogy bocs.
-
noto
senior tag
válasz veressjanos #3009 üzenetére
Szia!
Gtr 2 ről majd irhatnál hogy milyen!
sokakat érdekelne szerintem! -
SztiviVander
őstag
válasz HUNited #3010 üzenetére
A tört és a moddolt két külön fogalom. Törni a fizetős appokat szokás, a zepp/mifit meg ingyenes. Moddolva vannak, azért hogy többek közt ne frissítse kérdés nélkül a fw-t. De szived joga eldönteni hogy a kínaiakban bízol e jobban vagy az oroszokban Amúgy lehet azt is hogy használsz nem gyári appot play-ről ami nem tölt le frissítést és nem moddolt, pl mi bandage, notify & fitness, master for amazfit. Az más kérdés hogy ezeknek a full funkcionalitása nem ingyen van.
-
HUNited
őstag
válasz SztiviVander #3012 üzenetére
Megvásároltam a MiBandage-ot és a Notify-t is. A Bandage-ot még a BIP-hez, pár éve. A Notify-t a BIP-S-hez vettem meg de azt megbántam, nem volt jó nekem, és nagyon macerás is beállítani. Önálló módot egyikben sem próbáltam, nem is nagyon szeretném. De mondom, a GTR-t lemondtam, ha félig működő megoldást akarok, akkor itt a BIP-S a csuklómon... És ha akarom ezt is tudom gondolom korábbi szoftver verzióra állítani.
Amúgy a kínaiakat ellenőrizte a Google és jóváhagyta nekik a Fit kapcsolat használatát. Az hogy kémkednek, világos, ezért használok szűrőprogramot Bár abban igazad van hogy ezerszer inkább az oroszok mint a kínaiak, de tényleg ki tudja milyen hátsó kaput épített bele aki a moddolt verziót készítette.
-
SztiviVander
őstag
válasz HUNited #3013 üzenetére
Bandage tökéletes downgrade-re gtr-nél. Bipet meg master for miband-al downgradeltem ha jól emlékszem. BipS-t már nem vettem a kijelző mérete miatt. A downgrade egyébként leginkább attól függ találsz-e valahol letölthető fw fájlokat. Gtr 47-hez van, bipS-re nem fogadnék. De passz, mivel nem érint nem kerestem sose.
Ja és nem tudom jobb-e az orosz mint a kínai, szerintem kb egykutya. Inkabb arra céloztam hogy ha kinai appot nem félünk használni akkor az orosz moddolas miatt sincs értelme jobban aggódni.[ Szerkesztve ]
-
rozsi71
tag
Pár napja van meg az óra, és eddig elégedett vagyok vele. Egy dolog idegesít egyelőre, az automata fényerő bug, amikor felhúzza maximumra. Ahogy visszaolvastam, láttam higy többeknél előfordul. Nincs erre valami trükk, hogy ne csinálja ezt? A manuális állításban nem hiszek, ezért használnám automatán. Csak így nem túl jó.
-
bivalyos
tag
Üdv, tervezek venni egy Gtr2-őt, azért írok ide mert próbálom kideríteni hogy fekete tetovált felületen működő képes e az óra? A t-Rex és bib is működik, egy másik használó álltal, nekem volt huawei gt2őm de az nem működött.
Szóval mivel Gtr2-őt meg szerintem nem sok embernek van, így a kérdés hogy használja e valaki tetovált felületen a gtr-t?Üdvözlettel: bivaly
-
rozsi71
tag
Tegnap megpróbáltam használni a gps-r az órán. Notufy-t használok egymagában, tehát az agps nem szokott frissülni. Miután 15 perc alatt sem talált pozíciót, gondoltam frissítem az agps-t.( ez amúgy azért fura, mert a bipem agps nélkül is talált jelet mindig). Zepp fel, majd fw-t frissített, amit amúgy nem akartam. De ami a lényeg, hogy az 1.3.7.16-os verzió 1.3.6.05 lett. Ebből én azt gondolom, hogy visszafelé "frissült". Létezhet ilyen szerintetek?
A gps viszont most működik. -
SztiviVander
őstag
Képeken a bip-alázó GTR-em Ez most szerintem durván lenyomja a bipem legeslegjobb kb 45 napos két töltés közti idejét is.
"50-60 nap működés lehetséges?" Igen. "Persze, kikapcsolva a fiókban mi?" Nagyon nem.
1.3.5.72 fw + master for amazfit app önálló módban (mi bandage jobb lenne, de az annyi mindent akar egy oldalon mutatni hogy a mix2s qhd kijelzőjén szemüveg nélkül kb semmit nem tudok leolvasni). Kikapcsolva sosincs és dnd módban se, kézről levéve csak zuhanyzáskor. 0-24 között 30 percenként mér pulzust, 7-22 között kézemelésre kapcsol a kijelző és ugyanazen időszakban jelzi a kapcsolat megszakadást is, 30 percenként frissít időjárást, aod-t és gps-t nem használom, napi 30-50 értesítés jön gmail/naptár/messenger/hangouts/teams/sms/telefon meg még pár banki apptól, fényerő auto-n, kijelző timeout 7s. Ilyen használattal tudja ezt. Nem csalás nem ámítás, még az amazfitet és a bandage-t is kiolvasztottam a screenshot miatt
[kép] [kép] [kép][ Szerkesztve ]
-
SamiCsillag
senior tag
Sziasztok!
A tegnap éjszaka minden értesítésre rezgett az óra, pedig be volt állítva a Ne zavarj mód. Megakartam nézni, hogy mi a gond, de nem találom egyik ap-ban (Mi fit, Zepp) sem a ne zavarj módot. Pedig biztos, hogy eddig szembetűnő volt. Segítsetek, hol tudom ismét beállítani?
(A korábbi óráim miatt fent maradt a telómon még a Notify és a MiBandage is és az éjszaka vettem észre, hogy ezekkel is automatikusan párosítva lett az óra. Ez lehet e probléma? Ezen a kettőn megtaláltam a ne zavarj módot, de hiába állítottam be, semmit nem ért.) -
OPiiPO
veterán
válasz SztiviVander #3023 üzenetére
pompás
-
ultio
aktív tag
válasz SztiviVander #3023 üzenetére
Nekem 10-14 napot bír.
Percenként méri a pulzust, 7 másodpercig aktív a kijelző, 7.00 - 23-00 között kapcsol be a kijelző kézemelésre. GPS nincs, de beltéri edzés heti 2-4 van.rasti rusti
-
ultio
aktív tag
-
ultio
aktív tag
válasz SamiCsillag #3028 üzenetére
Fentről lefelé húzás az órán, a jobb szélső ikon, a félhold. Arra kattintva tudod beállítani.
rasti rusti
-
Xiaomiuser
újonc
Sziasztok!
Újra működik az AmazFaces app.[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz veressjanos #3032 üzenetére
mennyi volt a vége? vám (áfa) nem volt rá? majd írj róla ha már használtad kicsit.[ Szerkesztve ]
-
veressjanos
aktív tag
válasz SztiviVander #3033 üzenetére
Ali, Kínából, nov. 5 . rendelés. 55 ezer. Nem fogta meg a vám és áfa sem volt.
A neveket csak akkor jelzi ki híváskor Zepp-el, ha a telefon angolra van állítva. Amúgy csak számot ír. Ékezetek vannak sms-ben.
Amúgy külsőre nagyon tetszik, szerintem szebb, mint a GTR1 . -
noto
senior tag
válasz veressjanos #3032 üzenetére
Szép gratula!
Telefonálás rsjta mennyire hallható használható? -
ultio
aktív tag
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek. Szeretném használni huawei p40pro-val, amin tudjuk nincs Google cucc. Ha teljes értékkel akarom használni, minden értesítés meg jöjjön, milyen, vagy melyik app kell hozzá és megpróbálom az apkmirror-ról letölteni. Köszönöm előre is.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
losilee1337
aktív tag
Üdv 42es gtre melyik a legfrisebb szoftver mert nekem ez 0.1.2.0.5 van es sehogy nem frissul.
Psn id: HungaryLosi
-
keselyü57
tag
válasz losilee1337 #3041 üzenetére
Szia. Nálam 0.1.2.03
-
t-bali3
senior tag
Sziasztok,
segítsetek kérlek, vettünk a családba egy ilyen órát, iPhone 5s mellé.
A probléma az, hogy a Zepp program kínai nyelvű az applikációban és az órán is... Átnéztük többször is mindkettőt, de sehol nem találjuk az angol nyelvet. Próbáltam YouTube-on keresni, de semmi értelmeset nem találtam. Elég bizarr jelenség. -
Smeló
tag
Esetleg nézd meg, hogy globál, vagy kínai verziójú-e az óra. Lehet az a probléma...
(Ez többek között a fw verziójából is látszik, sztem).
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest