- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
veressjanos
aktív tag
válasz tylerddd #2896 üzenetére
Utazik Skóciában a vonaton egy biológus egy fizikus és egy matematikus. Meglátnak egy mezőn egy fekete birkát.
Biológus: Jééé, Skóciában feketék a birkák!
Fizikus: Nana! Skóciában van legalább egy fekete birka!
Matematikus: Ez se igaz! Skóciában van legalább egy olyan birka, amelyiknek legalább az egyik oldala fekete.
😎 -
OPiiPO
veterán
válasz veressjanos #2902 üzenetére
szakállas, de még mindig jó
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
ultio
aktív tag
-
g_g_g
őstag
válasz veressjanos #2906 üzenetére
Nagyon úgy néz ki te vagy kivétel, mert senki másnak nem mennek ezek az ékezetek.
Tuti, hogy smmit nem cseréltél az órán? -
SztiviVander
őstag
Ez igy nem igaz, nekem is mennek csak nem látom értelmét hetente leirni amikor előkerül a téma.
Egyébként nem kizárt hogy global-on belül is még régiókra is van bontva hogy melyim piacra milyen fonttal megy az óra. Valami oka legalábbis biztos van hogy a legutóbbi fw frissítésnél 3 fajta fw verzió jött ugyanarra a global 47mm gtr-re, az az előttinél. meg kettő. És volt akinek frissült a font is volt akinél. meg nem. De ezeket a huamin kívül más nem tudja pontosan hogy miért, ők. meg nem mondják el.[ Szerkesztve ]
-
Dexter68
addikt
Hol tartunk most az FW verzióval? Mintha régen jött volna bármilyen frissítés...
Nálam v1.3.6.0.6 van fenn. Fontmókolás volt, amikor jött a v1.3.6.0.7, azóta viszont ez van. Zepp gyári.Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Fenyo12
tag
Sziasztok! Van a GTR-ben automatikus aktivitás figyelés?
Sportoláskor mindig indítgatni kell, még a futást sem veszi észre.
Az elődje -nem Amazfit - simán tudta és hiányzik ez a funkció. -
Fenyo12
tag
Feltettem tegnap az itt olvasottak hatására a "Notify for Amazfit" alkalmazást.
Kérnék kis segítséget a beállításokban, mert éjszaka nekiállt ébresztgetni minden Gmail levélre. A normál Zepp nem küldött ilyeneket, ott le volt tiltva.
A másik téma, amit nem találok és amit elrontott ez az install: a kéz mozdítására aktiválódó kijelző, illetve a ne zavarjanak üzemmód. Be van állítva, de ennek ellenére küldte az üzeneteket és rezgett éjszaka, míg manuálisan nem aktiváltam az órán a DND üzemmódot. -
Djay
csendes tag
válasz ncc1701 #2918 üzenetére
A change log-ban azt írták, hogy az javult (mármint a GPS positioning) meg az alvás monitorozás.
Meg jelent egy új mód a szívverés monitorozásnál ehhez (mármint az utóbbihoz).[ Szerkesztve ]
Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor az utcák tele lennének hullákkal és terhes nőkkel...
-
veressjanos
aktív tag
Zepp is frissült.
-
SztiviVander
őstag
válasz veressjanos #2922 üzenetére
Nekem pont fordítva, eddig kb fél-1 perc alatt kizöldült a teraszon, ezzel az új gps/res/fw frissítéssel 5 perc alatt se. Háromszor próbáltam, semmi. Még az alvást megnézem holnap reggel hogy az megjavult-e végre (gps része úgyis kevésbé érdekel). Ha nem, akkor ez a fw se lesz rajta tovább mint az előző
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz SztiviVander #2925 üzenetére
Nálam 1.3.7.18-ra frissített az imént.
Alvásmegfigyeléssel mi a tapasztalat? Jobb lett? Vagy maradt olyan szar, mint volt?
-
SztiviVander
őstag
válasz Pola-Roid #2926 üzenetére
Az alvás így egy nap után jónak tűnik, de azért csak akkor mondanám rá biztosra ha legalabb 3-4 nap folyamatosan jó. Gps viszont nálam megszünt működni, most sétáltam pesti oldalon vagy 15 percet, nem is magas házak közt és nem tudott zöld lenni a gomb. Aztán villamos, megint elinditottam obudan faluhaz elotti parkon at, gps nuku. Agps persze volt frissítve előtte. Eddig nekem ilyen nem volt soha a gps-el. Bónuszként megint kotortak valamit huamiek mert se bandage se notify nem tudja felrakni rá a régebbi fw-t se gps fajlt se rest. Hogy sz.rjanak sünt. Remélem Tibor azért megoldja majd bandageba.
-
baluponthu
csendes tag
Nálam most ment fel az új fw, GPS, res... 05.-ből lett 16. a verzió
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz SztiviVander #2927 üzenetére
GPS-t még soha nem használtam eddig és nem is fogom, nem lépek ki a lakásból a telefonom nélkül, azon meg szerencsére csont nélkül megy a GPS.
De jó lenne, ha az alvásmegfigyelés egy kicsit jobb lenne, mert amíg az működött, nekem kutya bajom nem volt az órával.Szerk: nekem az tűnt fel, hogy számlapot nem sikerült cserélni Mi Bandage-el.
[ Szerkesztve ]
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz ncc1701 #2929 üzenetére
Gondolom a GTR 2-n tökéletesen fog menni...
Szerintem ez tuti direkt volt. Ennyi idő alatt már rég ki tudták volna javítani a firmware-t, ha véletlenül szúrták volna el. Vagy legalább a régebbi, működő változatnak adtak volna egy magasabb verziószámot és adták volna ki újra! Onnantól kezdve, hogy másban nem igazán javult a firmware, még ez is jobb lenne, mint ez, amit azóta csinálnak...
-
veressjanos
aktív tag
Tervezi valaki, hogy vált GTR2-re? 😎
-
ncc1701
veterán
válasz veressjanos #2932 üzenetére
Nem tetszik...
-
szpali
addikt
én szemezek vele
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
SztiviVander
őstag
Csak akkor ha max 60k lesz. De akkor is előbb megnézem élőben milyen.
-
veressjanos
aktív tag
válasz SztiviVander #2935 üzenetére
Tuti hogy 70 80 között lesz sajnos...
-
SztiviVander
őstag
válasz veressjanos #2936 üzenetére
Annyival se szebb nem lesz se többet nem fog tudni, legalábbis amire nekem kell abban nem. Sőt üzemidőre mintha eleve fele annyit (két hét?) mondtak volna a bemutatón mint a mostani. Talán akkor meggondolnám 80-ért ha ez a sima gtr elveszne vagy összetörne. De abban az ársávban meg már van azért bőven más óra is. Ennek ez a 40-50e ára volt az egyik fő vonzereje, ilyen áron nemigen volt konkurenciája.
-
Nightmare666
tag
válasz SztiviVander #2937 üzenetére
Itt egy friss hír GTR2-ről: https://xiaomilife.hu/nemzetkozi-vizekre-evez-az-amazfit-gtr-2-es-gts-2/
Én most ezt az órát nézegetem, illetve olvasgatok utána: Imilab Smart Watch
-
SztiviVander
őstag
válasz Nightmare666 #2938 üzenetére
Na akkor jól emlékeztem hogy két hét. "szinte minden ponton fejlődött mindkét újdonság az elődökhöz képest". Ja, szinte
-
Inkább akkor egy haylou solar, ahogy nézem ez a noname is annak a másolata. Azért vicces hogy ez kínából is drágábbra jön ki mint a haylou itthoni boltból, rendes garival. Ezekkel nekem az az egyik fő bajom hogy kapsz hozzá egy buta appot ami kb sose frissül/javul/fejlődik, nulla közösség, nulla 3rd party fejlesztés. Lásd haylou topik... -
Kutykurutty7
aktív tag
válasz SztiviVander #2937 üzenetére
Szerintem meg a GTR szebb, mint a GTR 2. Baromi jól néz ki a GTR 2 a marketing képeken, de ha megnéztek róla egy videót, akkor már látszik, hogy nem annyira kifinomult a megjelenése a valóságban...
Életem a száguldás! - Szólt a csiga és bedőlt a kanyarban.
-
Nightmare666
tag
válasz SztiviVander #2939 üzenetére
Imilab, mint noname?? Nézz majd utána. Jó néhány eszközük van amit támogat rendesen a Xiaomi.
Támogatás nagyon gyorsan kiveszik minden fajta és márkájú eszköz mögül, minden téren, telefon, óra, okos otthon, stb...
Mindig lesz egy új termék. -
Zolka75
tag
Szevasztok, sajnos egy ideje nem jelzi ki az óra a hívo fél nevét van esetleg erre valami beállítás? Én nem találom, bár félek valami frissítés óta nem mükszik esetleg ötlet tipp valakinek, előre is köszönöm
Zolka, Galaxy A5
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz ncc1701 #2929 üzenetére
Hát nálam most tökéletes lett az alvásfigyelés, remélem ez így is marad!
Percre pontosan eltalálta az elalvás és az ébredés idejét is, 1:32 a deep sleep és 1:27 a REM, 91 pontot adott rá. Eddig - amióta elszaródott - 70 pont felett soha nem volt, általában 55 és 65 között mozgott. -
kammler
senior tag
Na. Jött egy firmware frissítés 1.3.7.17 lett. Most aztán amit amazfitwatchfaces oldalról töltök le óralapot arra azt írja a notify for amazfit hogy hibás firmwaret találtam.... Ami magában a notify-ban jelenik meg óralap az jó. Amit amazfit oldalról az nem jó....
-
OPiiPO
veterán
Sokat javult az új szoftverrel az alvásfigyelés, még tesztelem ,de egyértelmű az előrelépés.
-
SztiviVander
őstag
Hát... Eddig a 3 napból egyet talált el úgy ahogy, a csütörtök estit. Tegnapelőtt 23.45-8.27 között szerinte aludtam 4.2 órát és 4et ébren voltam, mélyalvás 27 perc. Haha, igazából felkeltem kb fél órára. Ma 0.23-7.42 között mutatja, az kb jó, 7o16 perc alvás, 45 perc mély ami egy vicc. Ugyanolyan tré ez. Se a felkelést nem kezeli jól és a mélyalvást is csak néha találja el, nagyjából.
-
OPiiPO
veterán
válasz SztiviVander #2947 üzenetére
Azt nem mondom hogy tökéletes lett , de péntek előtt a mélyalvásom 0-20perc tartományban mozgott, péntek óta 1h fölötti érték volt mindkét napon úgy hogy nálam egész jól eltalálta a lefekvési és felkelési időpontokat is.
Azért eléggé jól lehet látni mikor került fel az új szoftver Jövő héten csinálok egy tesztet a Stratos-al, felteszem a jobb csuklómra, és összehasonlítom az értékeket.
[ Szerkesztve ]
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz SztiviVander #2947 üzenetére
Nálam az új FW óta tökéletes az alvásfigyelés minden nap. Most néztem, eltalálta megint pontosan az elalvás és az ébredés idejét is (ugye nyilván utóbbit tudom pontosan, na a percre pontos), másfél órás deep sleep meg másfél órás REM, 3 perc ébrenlét (WC), szóval teljesen korrekt
-
SztiviVander
őstag
válasz Pola-Roid #2949 üzenetére
Majd nézd meg akkor ha éjszaka felébredsz Attól megmakkan. Nem csak az elalvás ideje de a mély is szar olyankor. Most is csak 5 óra alvást mutat amiből 27 perc a deep. Ami nyilván hülyeség. Sajnos nekem is jól látszik mikor ment fel az új fw az 1.3.5.72 helyett.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest