- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
válasz baluponthu #1700 üzenetére
Feltettem én is, sajnos GPS nincs említve egyáltalán, csak apróbb dolgok, PAI pontosság, meg rezgés stb.
Run&Ride
-
noto
senior tag
válasz baluponthu #1700 üzenetére
Fel is toltam én is
-
Dexter68
addikt
Mókoltam megint kicsit:
Shortcutok: Akku felirat, Pulzus felirat, Lépés felirat, időjárás ikon.Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
-
Vanka
tag
Sziasztok !
[link] Ez is szép számlap -
Bec
tag
Az előző oldalon említettem a kikapcsolási képernyő grafikai hibát,a héten jött egy új fw. megoldotta,helyretette.! [link]
-
Kutykurutty7
aktív tag
Ez tényleg jó hír!
Én teljesen hardverhibára tippeltem.Úgy tűnik, hogy a PAI mérését is rendbetették, eddig 1-2, de max 3-as számot láttam a kijelzőn (teljesen értelmetlenül) és most meg 19-es értékem van úgy, hogy túl sokat nem mozogtam ma. Így már valóban van értelme a PAI-nak! Csak azt nem értem, miért kell ennyire rosszul megírt verzióban kiadni még az újabb funkciókat is.
[ Szerkesztve ]
Életem a száguldás! - Szólt a csiga és bedőlt a kanyarban.
-
noto
senior tag
válasz Kutykurutty7 #1712 üzenetére
Bocsi lehet amatör kérdés de mi is az a PIA?
-
Bec
tag
Mennyi alkoholt iszol/nap Personal Activity Intelligence
A PAI, vagyis a Personal Activity Intelligence érték pulzusszám változás alapján kalkulálódik, és azt hivatott megállapítani, hogy a héten mennyit tettünk testmozgásunkkal szív- és érrendszeri egészségünkért – a cél 100 pont elérése
[ Szerkesztve ]
-
M0RGI
őstag
válasz Kutykurutty7 #1712 üzenetére
Lehet, hogy most már nem kell beállítani hozzá a folyamatos pulzusérzékelést?
Mert korábban kellett, innentől nem is volt releváns az egész számomra. Nekem egy ilyen jelzőszámért ne méregesse folyamatosan, oldja már meg a beállított negyed órással... -
M0RGI
őstag
Ezt viszont kihagyhatták volna, enélkül is kva idegesítő kikapcsoláskor a rezgés
"Adds vibration before turning off device" -
HKorn
veterán
De a PAI-nak pont az a lényege hogy folyamatosan mérje a pulzusod és észrevegye ha aktívan mozogsz, különben fals számot fog adni. Nem értem a problémát, nekem 1 percenkéntire van állítva és heti többször is megy 30-60 percet a GPS és így is kibír 3 hetet az akksi.
Sőt, nekem azzal van a bajom, hogy lassú a pulzusváltozás lekövetése, rég csinálok valamit magasabb pulzuson, mire lereagálja.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
llaci63
tag
Üdv!
Van ennek az órának egy Lite verziója, ha nem akarok sportolni, az is jó választás lehet?llaci63
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy ennek a pulzusmérője mennyire vállalható? A mi band 4et próbáltam, de szó szerint hasznalhatatlan, hulladék volt ilyen téren.
-
-
HKorn
veterán
válasz V.Stryker #1728 üzenetére
Milyen szempontból volt vállalhatatlan a MB4 pulzusmérője?
GTR-é pontos, többször teszteltem Polar kondigépekkel, illetve Omron vérnyomásmérővel is, +/- 1-2 értéken volt mindig.
Ami negatívum, de ez szerintem a profi sportórákat kivéve az összesnél megvan, hogy lassú a pulzusváltozás lekövetése.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
V.Stryker
nagyúr
Itt már kiörjöngtem. A Honor Band például hajszálpontos a szobakerékpárral és a vérnyomásmérővel összevetve is. A Mi Bandnek köze nem volt semmihez. Érdeklődtem a forgalmazónál, azt mondták, hogy ezek ilyenek. Nem esnék ugyanebbe a hibába. Sokan mondják,hogy szerintük jó.... szerintem meg nem csináltak összehasonlító méréseket.
Leginkább a hívás, üzenetek jelzése, spotify irányítás, óra dizájn, alvás elemzés ami fontos. Illetve ha van benne gps, akkor nem lenne rossz ilyen nyomkövetés dolog sem, hogy hol merre jártam.-
-
HKorn
veterán
válasz V.Stryker #1730 üzenetére
GPS nem az erőssége a GTR-nek, mindenkinek más problémája van vele, általában nem pontos, nekem pl az, de nálam meg gyakran eldobja a GPS jelet és hiányoznak szakaszok a tracken, szóval ez is bosszantó.
Pulzus része rendben van ahogy írtam is, alváskövetés is pontosnak tűnik, bár azt nem használom folyamatosan, egyszer-kétszer kipróbáltam. Értesítések ok, sima Amazfit appal használom Notify appal sokrétűbben paraméterezhető.
Huawei aktivitásmérőkkel nem volt még dolgom, de a Honor Magic Watch 2 tetszik, arra cserélném a GTR-t.
Run&Ride
-
Kutykurutty7
aktív tag
válasz V.Stryker #1730 üzenetére
A GTR optikai pulzusmérője pontos, a hasonló optikai érzékelőkhöz mérve nagyon korrekt. De ezekre mindegyikre jellemző, hogy pl. a futással járó gyors mozgás és az izzadság nagyon meg tudja zavarni. De a 150 ezer Ft-os óráknál is ugyanígy van. Ha minden körülmények között pontos pulzusmérést akarsz, akkor a mellkaspánt lehet egy megoldás, azzal lehet pl. az Amazfit Stratos-hoz is kapcsolódni.
Életem a száguldás! - Szólt a csiga és bedőlt a kanyarban.
-
llaci63
tag
Üdv!
Még egy gyors kérdést szeretnék feltenni! Szerintetek Amazfit GTR vagy Huawei Watch GT (nem a GT 2 )! Válaszokat előre is köszönöm!llaci63
-
noto
senior tag
Ki mennyire szokta feltölteni az akkut?
98százalékra sikerült
de most igy az app nem mutatja hány napja volt az utolsó töltésem. -
noto
senior tag
válasz Kutykurutty7 #1738 üzenetére
És ha nincs fullra töltve akkor kiirja az app hogy mikor volt utóljára töltve?
-
-
keselyü57
tag
Sziasztok. Az új Amazfiz alkalmazásban nem találom a megtett táv térképes megjelenítésést. Remélem nem így oldották meg a GPS problémát. Ha valaki megtalálja,ne tartsa magában. Köszi.
-
keselyü57
tag
Még egy észrevétel. A kezdőoldal átrendezhetősége is kimaradt.
-
tadream01
lelkes újonc
Üdv mindenkinek! Érdeklődnék, hogy tapasztaltatok-e a napokban problémát, jelentős késést az időjárási információk szinkronizációjában? GTR-em van, és pár napja használhatatlan ez a funkció, egy ismerősnek TRex-szel vannak ilyen gondjai. Ha esetleg megoldást is tud valaki, akkor előre is köszönöm. Nem használunk custom firmware-t.
-
keselyü57
tag
válasz Kutykurutty7 #1744 üzenetére
Biztosan bennem van a hiba, de nem találom. Nagy kérés lenne egy képernyőkép?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest