Új hozzászólás Aktív témák
-
noname626
csendes tag
Ez várható lépés volt az Alcateltől sajnos. Bár amikor erre a készülékre esett a választásom, akkor pozitív pont volt a JB frissítés ígérete. Mondjuk akkoriban amikor a készülék megjelent, nagyon erős ajánlat volt, és ha valóban nem jön rá frissítés, akkor is hosszú ideig használható marad.
Volt egy LG Optikus 2X-em ami használhatatlan volt a gyári szoftverével, és sosem kapott frissítést.
Bízok abban, hogy hátha kijön, ha nem is OTAn, hanem egy kiszivárgott leak, vagy egy átportolt JB.Bízzunk együtt !
ui: Azért egy "soha többé Alcatelt" lemaradt
-
noname626
csendes tag
Üdv!
Akinek van birtokában a hárombetűs navigációból tesztelt példány,az kisegíthetne egy privát üzenettel
Nagyon-nagyon szépen köszönöm előre is! -
noname626
csendes tag
Sziasztok.
Megosztanám veletek a tapasztalataimat.
A családban használják nagy megelégedettséggel ezt a remek telefont.
Egy hete vásároltam egy Pierre Cardin bőrtokot a készülékhez.
Ma szemügyre vettem, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy több helyen erősen lekoptatta a hátlapot.
(ugyanilyen tokot használtam LG 2X majd SII -hőz, de ott nem koptatott, fényesített semmit)
Sajnos eléggé gyenge minőségű ez a gumis hátlapRemélem segíthettem ezzel valakinek mielőtt így járna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest