- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ubul23
senior tag
Neked az van ugye? Nem tudnál esetleg egy flastools mentést csinálni esetleg a 4.4- es romról? Port összefoglalójában van leirás kicsit hosszadalmas de ha lenne egy ilyen mentésünk és müködne az x verzión felraknám facen a spanyol rommereknek tuti csinálnának belöle valami custom romot.
-
ubul23
senior tag
válasz #86973952 #4505 üzenetére
[root 4.3 apk] [Rs project mod 2]
Laco és erröl a romról nincs véletlenül flashtool mentésed mert sajnos a neten csak olyan rom van ami nem frissithető.[ Szerkesztve ]
-
ubul23
senior tag
Ha az nem menne:[link]
-
törölt tag
Módosítottam az RS ROM -ot az újra. Képek, letöltés, felület...stb.
RS Proyect Mod 2 ROM (Android 4.2):
Az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalok!
Néhány szó a ROM -ról:
Azonos a készítője, mint a C7 PLUS V2 -nek, ami szintén 7040A -ra épül, CM alkalmazásokkal.A ROM egyelőre angol.
Néhány új program:
- CCleaner
Tárhely tisztító.
- Lite.
FB lite verzió.
- Quick Boot
Bővített újraindítási menü:
. Újraindítás.
. Újraindítás recovery -ben.
. Újraindítás bootloader -ben.
. Kikapcsolás.
. Telefon információk.
- RAM Manager.
RAM felülegyő, beállító.
- Ultimate saver
Energiatakarékos működési mód.
- Snap Camera
Kamera program, rengeteg beállítási lehetőséggel.Letöltés:
- RS PROJECT MOD v2.0.zipSzükséges teendők telepítés előtt:
- ROOT.
- Megfelelő CTR.
- Backup készítés CTR -ből.Telepítés:
1. Kapcsold ki a telefont.
2. Indítsd el a készüléket CTR -ben.
3. Wipe.
4. Telepítsd a ROM -ot.
Belép az AROMA telepítőbe:
5. Next
6. Next
7. A telepítés végén magától újraindul a telefon.Képek, programok:
KÉPEK--------
ubul23:
Nincs semmi fejlemény FB -n? Lehet csak azért regisztrálni fogok. -
törölt tag
Ahhoz képest, hogy mennyire moddolnak, egy kicsit el vannak maradva. CTR -t sem ismerték, pedig még TWRP is van.
Ruszki ROM -okról semmi infójuk, de láttam bebökték a mi összefoglalónkat. Látszott is, mert egy nap alatt 500 látógatója volt az összefoglaló blognak.
Mondjuk azért elég jó ROM -okat csinálnak, a többség a ruszki oldalon is spanyol eredetű.
[ Szerkesztve ]
-
DrDreams
tag
Most lehet én vagyok a hülye, de az is lehet hogy igen. Mióta megcsináltam csináltam egy gyári visszaállítást és mindent vsszaállítottam (beállításokban) mindent, a telóm olyan lett mint a haverom S9-e amin 4.3 fut. Az alkalmazások, az internet, stb most már nem egyszerüen elöugrik meg vissza, hanem kisebb képböl ugrik fel (hívásoknál is) és tünik el. A lapozgatásnál sajna nem csinálja mint az S9. De nekem így is rohadtúl tetszik. Valamit módosíthattam volna a beállításokban? (Gyári rom)
[ Szerkesztve ]
DrDreams
-
DrDreams
tag
Ma elgondolkodtam azon hogy ha vennék a Pop C7 helyett másik telót, milyet lenne érdemes... Ami elöször idegesített az az akkumulátor volt és a hosszú töltési idö. Most már 'csinnyán' bánok vele az adatforgalmat estére mindíg kikapcsolom, a fényerö 25%-on van, az idötúllépés a három közül a kettesen (ez azt hiszem félperc) az FB-ra csak esténként jelentkezem be 5-10 percre. Így simán bír két napot. Internetezni sincs már idöm, tehát ez se zabálja az akkut. Zavart a kijelzö 'apró' felbontása. Most már megszoktam, ha kisebb lenne 5"-nál akkor biztosan több képpont lenne. Nyilván... De ez az 5" nekem nagyon bejön! Aztán zavart a kamera. Este siralmas (pláne a videó) de napfényben türhetö képeket csinál. Az autófókusz jól teszi a dolgát, a képek a fokúszponton élesek. A készülék szép, semmi gondom nem volt vele hardverikusan. Gyors! Igaz nem 4G-s, de ez rohadtúl de nagyon nem érdekel. Ja a selfie kamera... Nevetségesnek találom a szelfizgetést, ha nem lenne se lenne gond. Hang: A fülest amikor elöször kipróbáltam, azt mondtam hogy "úr jézus" ez gyalázatosan fos. A büdös picsát! Nem voltam hajlandó állítgatni a hangefektusokon, nem csoda hogy fosúl szólt. Rádió! Ahol most vagyok kb 30 adót fogok be, ezekböl a Class FM-et hagytam meg. Tökéletesen, hangosan és tisztán szól. Szóval mire is válthatnék? Tokkal, vonóval, sd karival szép állapotban max egy huszast érhet. Sokat kellene hozzátennem egy 'jobb' telcsihez, ami csupán annyiban lenne 'jobb' hogy a fennt leírt 'hibákat' orvosolná amik pedig nekem semmit nem jelentenek pluszként. A telefont nem fogom eladni, de többet a gondolattal se játszok el a cserén. Köszönöm hogy ezt mind leíthattam magamnak!
DrDreams
-
-
DrDreams
tag
Igazad van, a fejlesztö menüben belehet állítani az animaciót. Nekem az 1×-re van állítva.
DrDreams
-
Exian
addikt
Most már egész biztos, hogy valami nagyon nem okés az akku szint jelzővel
Most nem tudok képet berakni, de azóta változás: még mindig 59%-ot jelez, csak már 4 nap 12 óránál jár (előző képen 3 nap 14 óra).
Arra gondolok, hogy lehet, hogy az akkuszint jelző kis programocska áll meg/fagy le időnként. Mivel az is egy kis picike app, simán előfordulhat.
Majd megnézem a processek között, hát látszik, hogy idle állapotban van.
Ettől eltekintve ezek a 4-5 napos akku idők tetszenek
-
Exian
addikt
válasz #86973952 #4523 üzenetére
Amíg csak ennyi a baja, nem akarom szervizbe vinni... mivel tesco-ban lett véve, elég macerás a szervizeltetés.
Egyébként még mindig 59%-ot ír 4 nap 16 óra után.
Még nem néztem másik akkujelzővel, de kösz a tippet, felrakok majd valamit, csak most épp extra kímélő módban használom a telefont, most már meg akarom nézni, hogy meddig bírja készenlétben. Lassan 5 napra ugrik, ami nagyon barátságos, volt azért pár telefonálás + rövidebb netezés, de tény, hogy nagyon keveset használtam. Még sose néztem meg, hogy mennyit bír így, hát most megnézem.
Ha lemerül, felrakok egy akku szintjelző widgetet, aztán meglátjuk, hogy az mit jelez.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Már sikerült..
Van 2 db kétjegyű szám. Azokat össze kell adni. pl. ha 65 és 15 van a szöveg közben, akkor 80 -at kell beírni az ellenőrző kódnál. Utána mail -ben jön egy megerősítő link, azzal lehet érvényesíteni a regisztrációt.
Exian:
Volt egy nagyon szuper, majd megkeresem. Én sokáig használtam másikon.[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz #86973952 #4527 üzenetére
Én EZT használtam régen. Nagyon régen.
Ha jól látom, már nincs hivatalosan Play Áruházban.
Utoljára 1.6-os Androiddal rendelkező telefonomon használtam, akkor még Marketből telepíthető volt.
De biztos van azóta korszerűbb.
Egyébként még mindig 59%-ot mutat a gyári szintjelző Kíváncsi vagyok, mi lesz ebből, mikor kezd el ugrásszerűen csökkenni, vagy pedig egyszer csak kikapcsol majd a készülék?! Na, majd meglátjuk...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Gyári ROM -on ugye van orosz nyelv? Nem emlékszem már rá. Megnézné valaki?
Így lesz írva a nyelvek között: русский
-
törölt tag
Még csak érdeklődés megy.
-
törölt tag
Betettem az összefoglalóba az orosz fórmuot is:
Alcatel One Touch POP C7 4pda fórum (orosz)Aki követni szeretné, az megteheti. Olvasáshoz, illetve ROM -ok letöltéséhez nem kell regisztráció. Általában kisebb tartalmakhoz kell, mivel azokat nem külső linkre teszik.
Persze minden ROM megtalálható az összefoglalóban is. Kivéve ami, nem működik rendesen.
Legegyszerűbben úgy tudjátok magyar nyelven olvasni, ha beütitek, hogy google.hu, aztán oda másoljátok be a linket, és nem a weboldalt nyitjátok meg, hanem az Oldal lefordítása feliratra kattintotok.
------
Közben az egyik figura írta, hogy elküldte egy fejlesztőnek. PM -ben.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Fejlemény akku téren!
Energiatermelésbe kezdett az utoljára ~5 napja töltött telefonom! 59%-ról az előbb felugrott 60%-ra!!! Mi van velem és a környezetemmel? Lehet, hogy energiát termelünk és a telefonom hasznosítja az éter hullámait?
Ha meg lesz a 6 nap, pezsgőt bontok. Egyébként más csinált már készenléti idő tesztet? Mennyit megy el? 6-7 nap?
-
törölt tag
Gyári ROM -on, UI -n. Használat nélkül.
-
Exian
addikt
válasz #86973952 #4542 üzenetére
Értem, köszi. Én most megnézem, hogy napi kevés használattal mi a vége. Napi kevés használat: 1-2 telefon, max. 10 perc, 1-2 netes ténykedés, max. 10-15 perc. Így járok most ~5 napnál, 60%-os szintjelzésnél, amiről már ugye sejthető, hogy nem teljesen okés Illetve még az is lehet, hogy most pontos lesz. Mert most nincs nonstop netkapcsolat rajta, így a VoIP kliens sem kavar be, lehet, hogy az csinált random forgalmat a ki-be jelentkezéssel, ami akár az akkujelzőt is megkavarhatja, mivel nem állandó, "kiszámítható" fogyasztó.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kb. 24 óránként kalibrálgat azért magának. Néha rá kell kapcsolni a képernyőt is, hogy "magához térjen". Persze 100% -ot csak akkor lehet rá mondani, ha tényleg végig is megy.
HA megnézed, akkor éjszaka (kb. 8 óra alatt) 1-2% -ot merül úgy, hogy nem nyúlsz hozzá. Aztán behozza magát. Legalábbis így "lenne" normális.
-
draco31
veterán
Én úgy vagyok vele, hogy ha mindent kikapcsolgatok, akkor minek okostelefon? Azért vannak benne a dolgok, hogy használjam, 2 napot sosem bírt még ki nekem, van amikor egy napot sem.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
törölt tag
válasz DrDreams #4518 üzenetére
Ebben az árban, ezzel a mérettel és fürgeséggel, magyar gyártói garanciával, garancia vesztés nélkül ROOT -olható és mókolható, problémamentes telefonra (ha lenne) csak akkor váltanék, ha szoftveres gombjai lennének. ÉS persze ne legyen dzsunkafon sem.
Szerintem ezzel le is lőttem a piacot.
draco31:
Nálam sem megy el 3 napnál tovább. Pedig nem használom aktívan. Szerintem ez így is jó idő.[ Szerkesztve ]
-
DrDreams
tag
Tegnap este mután írtam hogy két nap után 41% az akku folytattam egy kicsit 'a merítgetést' Rövid FB, aztán Mobilaréna hírek. Azon jókat nevettem, plána a felsökategöriás telók 'harcán' és a hsz-eken. Kb 5 napja nem volt idöm híreket olvasgatnom. Legjobban a Huawei P8 tetszett. Olvastam a Samsung S6-ról, LG G4-röl és persze a HTC M9-röl (szerintem a 'leggyengébb láncszem'). A Huaweiben az tetzett hogy nem szállt el a felbontással. Kitart az FHD melett. Szerintem igaza van, 5" felett az totálisan elég. 5" vagy alatta pedig HD. Nem is értettem az LG-t mit akar azzal a baromi nagy felbontással a G4 esetében... Azt emberi szem nem érzékeli!!! Növérem FHD Samsung tv-jén (ami nem 5-6" sem veszek észre pixszeleket). Ezután alvó üzemmódra váltottan. DE! Rajta hagytam az adatkapcsolatot. Éjjel két órakor kimentem slanyálni, megnéztem mennyi az idö, 2 volt. Az akkum 33%-ra csappant. Így úgy döntöttem töltöre dugom.... Ezt most csak úgy írtam....
[ Szerkesztve ]
DrDreams
-
Exian
addikt
válasz draco31 #4546 üzenetére
Ez most részemről csak teszt, én is nyúzom rendesen és használom normál esetben a telefonom. Úgy nekem is csak 1, max. 2 napot megy el, de akkor sokat emailezek, meg sokszor fórumozok is vele.
Most viszont kikapcsoltam mindent, kíváncsi vagyok, hogy készenlétben meddig bírja, azt sem árt tudnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest