- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pusztaságilá
újonc
válasz #86973952 #5847 üzenetére
MTK Droid Tools látja a telefont de a Flash Tools továbbra sem. Leszedtem az Ot centet és pár perc töltés után (connect közben) midig kifagyott. Most ráraktam egy c7 PlusV2 romot. Ennél már nem fagy ki az Ot center, le is futott. Az MTK Droid Tools ezzel a rommal is látja a készüléket de a flash tools még mindig nem. Mikor rádugom a kábelt (Flash Tools-ról beszélek) majd vissza az akksit akkor kidobja az OT Pop c7 logót kigyullad a led és elkezd tölteni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Pusztaságilá #5852 üzenetére
Kicsit kevés időm van most, így nem nagyon tudok reagálni, de hoztam megint egy 4.4 -es custom -ot:
MIUIv6 (nem tesztelt):
ROM letöltés
Patch letöltés
ROOT letöltésPusztaságilá:
Ez, és az utóbb írt PM alapján ugyanaz van nálad, mint mercurytopaz, vagy SemmerFH -nál volt.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Illetve úgy néz ki le lett portolva a Lollipop White V3 is. Szintén nem tesztelt, szintén 4.4.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ubul23 + Gaboros:
Örülök. Sajnos nem tudok rápróbálni, mert nem vagyok otthon.Su zip rendesen tette a dolgát? Látom White -nál megy Gravity KK rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
Gaboros
tag
540+ MB szabad RAM
Itt-ott 1-2 orosz szó azért akad.[ Szerkesztve ]
-
-
mercurytopaz
aktív tag
válasz mercurytopaz #5851 üzenetére
Biztos igazad lesz !!:
http://m.prohardver.hu/tema/inew_v3/hsz_2386-2386.html -
törölt tag
Lollipop White v3 (Android 4.4):
Az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalok!
Néhány szó a ROM -ról:
Nova launcher -en alapuló moddolt, pucolt, szépen animált Lollipop AOSP jellegű ROM. A 4.4 -es AOSP v2 ROM -hoz hasonló.FONTOS! Mivel a ROM custpack -ot formáz és cserél, így a gyári ROM CWM -es visszaállítása után SP Flash Tool -ból a custpack -ot is flash -elni kell. Utóbbi kihagyása bootloop -ot eredményez. Visszatérésről lejjebb olvashatsz.
Néhány új program:
- Compass
- ES File Explorer
- XposedNéhány újdonság:
- Audió profilok
- Animált műveletek (pl. beállítások menüben is)
- Advanced menü (néhány apró beállítással)
- AutostartsLetöltés:
- Lollipop_White_V3_ALCATEL_C7.zipSzükséges teendők telepítés előtt:
- ROOT.
- Megfelelő CWM.
- Backup készítés CWM -ből.Telepítés:
1. Kapcsold ki a telefont.
2. Indítsd el a készüléket CWM -ben.
3. Wipe.
4. Telepítsd a ROM -ot.
Belép az AROMA telepítőbe:
5. Next
6. Next
7. A telepítés végén magától újraindul a telefon.Visszatérés gyári ROM -ra:
1. Állítsd vissza CWM -ben a gyári mentésed.
2. Kikapcsolt állapotban SP Flash Tool -ból tedd fel a gyári 4.4 -es custpack -ot. Mást nem kell. -
Gaboros
tag
válasz #86973952 #5862 üzenetére
Igen, nagyon jó kis ROM. Minden működött amit próbáltam, kivéve a LED. Akkor se ha az összefoglalós zippet ráteszem és akkor sem ha a menüben állítok rajta. A képernyő felvillan üzenet érkezésekor, de a led nem villog.
De amúgy gyors is, szép is és nagyon részletesen testre szabható. Vissza se rakom a gyárit.
-
törölt tag
válasz Gaboros #5865 üzenetére
Szerintem rövidesen az is meg lesz oldva. Lehet valamit töröl a ROM, amit nem kellene, mert ilyen ROM -oknál beállitható (lenne) a gyári állapot szerint.
ubul23:
Annál meg ha jól látom össze van fésülve az AOSP v2 és a Lollipop White. Azért jó szerintem a LED is.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #86973952 #5860 üzenetére
A jBART már pirosodik a priv-app -nál, ami azért nem jó hír, mert ott van a settings.apk is. Többek között.
Vagy másik link, vagy más megoldás kell szerintem, de majd megnézem, ha végzett. Az biztos, hogy hiányos lesz (így), vagy az egészet vissza fogja csomagolni angolra.
[ Szerkesztve ]
-
mercurytopaz
aktív tag
Sziasztok !
A flash siker, de most a telefon visszaállítása ikon megnyomására nem csinál semmit.
Mit tegyek
-
Gaboros
tag
MIUI-ban van egy "apró" hiba... telefonálás közben nem működik a mikrofon.
Illetve kihangosítóval működik.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz mercurytopaz #5872 üzenetére
Wipe recovery -ben.
Gaboros:
Biztos nincs benne magyar nyelv? Mert nekem visszacsomagolta angolra, de van magyar opció a nyelveknél. Fura, mert nem így szokta megoldani. DE lehet ez új dolog. Elég hiányos.[ Szerkesztve ]
-
mercurytopaz
aktív tag
Sziasztok help
A 4.4 format megvolt, végigment a folyamat, de a telefon visszaállításánál
(titkosítás sikertelen) hiába nyomom, az ikont, nem történik semmi.kuka így a teló, van még valami ötlet ??
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sajnos nem, vagy legalábbis csak részben.
Előtte nállam a Lollipop White volt fent, aminél visszatéréshez fel kell tenni újra a custpackot. Ilyenkor meg egy csomó programot újra visszarak, amit egyszer már eltávolítottam. A két ROM között nem töröltem, és sajnos azok szintén meg vannak. Törölhetem újra.
Onnan nem csak app -ot tud törölni, hanem más cuccot is. Amitől viszont a gyári még visszaállhat.
mercurytopaz:
Milyen format volt és miket tettél fel?Kérdeztem feljebb, hogy wipe -ot csináltál -e már. Recovery -ből. Próbálhatod custom ROM -ból is a full wipe -ot.
[ Szerkesztve ]
-
ubul23
senior tag
válasz mercurytopaz #5884 üzenetére
Az a lényeg hog, sikerült igy már nyugodtan csinálhatja mindenki a format+telepitést ha nem jön össze a sima telepités.
-
törölt tag
Korrekt.
Majd kiegészítem az összefoglaló ide vonatkozó részét.
-
törölt tag
válasz Gaboros #5878 üzenetére
Spanyoloknál azt írták, hogy Wifi -n jelzett egy OTA frissítést. Én most már nem rakom vissza, majd holnap. DE ha valakinél fent van, vagy van kedve próbálgatni, akkor megnézheti.
Nem tudom így van -e, illetve ha jelez is, akkor letölhető -e. Előfordult már, hogy nem ment az OTA MIUI ROM -on. HA egyáltalán jelez...
-
totaleclipse
csendes tag
Megerősítve...
A format + flashtool dolog tökéletesen bevált.
Nálam annyi volt a különlegesség, hogy a flash utáni indításnál bootloop-olt, de az akksi ki/be, wipe megoldotta a problémát.
Boot után a módosított android.img flashelése már gyerekjáték volt...Köszönöm a segítséget!
-
ubul23
senior tag
Miui romhoz audio javitás nem teszteltem.[Audio.zip] Morelocaléval próbátátok magyaritani az még egy próbát meg érhet.
[ Szerkesztve ]
-
Gaboros
tag
Ez kint volt már tegnap is. Fel is raktam nem működik.
Egész pontosan a mikrofon alapvetően működik, "csak" telefonálás közben nem. Hangrögzítővel pl működik.Jelzett frissítést a MIUI, le is töltötte, de felrakni nem tudta, valami ellenőrzés gondjai voltak, nem néztem pontosan mi. Persze semeddig nem tartana kivenni a CWM-es update-ből, hogy ne ellenőrizzen, akkor felmenne, de nem próbáltam.
-
törölt tag
Ez ugyanaz, mint amit betettem a hozzászólásba patch -et. Az oroszoknál benne van az eredeti hozzászólásban, de nem segít. 4pda -n.
[ Szerkesztve ]
-
Gaboros
tag
Csináltam egy szinte teljesen kipucolt custpack-os (nem maradt ott apk) és deodexelt gyári img fájlt. Sajnos amit akartam továbbra se működik: gravitybox.
Így nem látom értelmét, magamnak is visszarakom a nem piszkált gyári mentésem, de esetleg ha mégis lenne rá igény akkor felteszem. -
törölt tag
LG G3 ROM. Nem tesztelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest