- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
én+te=mi
csendes tag
Az én galaxy alpham is gurit 50000 ret de nekem jobban számít hogy ne akadozzon a rendszer, gördülékeny legyen minden. Egyszer sem érdekelt az Antyutyu pont.
-
rozsasandor9
tag
Vigyen mindent fennakadások nélkül! Engem valahogy annyira nem hoz lázba az antutu eredmény..
"Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
-
Kékes525
félisten
válasz f(x)=exp(x) #47 üzenetére
Minden bizonnyal!
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
Az S6-é nagyobb!
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
törölt tag
Azért annyiban mégis érdekes ez az érték, hogy az előzetes ijesztgetések jóval optimistábbak voltak. Közelebb várták a 100000 hez mint az 50 hez és az s6 le lesz.....va.
[ Szerkesztve ]
-
REXIS
tag
Kicsit olyan ez a cím/alcím, mint a lottósorsolás eredménye az ind*xen
-
m1lan
őstag
Bencs Márk kedveli ezt.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
ctvagyok
őstag
Én innen : HTC's already using the 'cooler' version of Qualcomm's latest chip
Már fogalmam sincs, mi lehet az igazság. De eddig csak a z3+-ról írták, hogy tényleg süt. Nem tudom, a gyártónak kell megoldani valami jó passzív hűtéssel az egészet.[ Szerkesztve ]
-
GSPLR
senior tag
AnTuTu
Huawei
-
Xaels
félisten
Lehet, de nem hiszem, hogy olyan nagy lenne a difi... [link] én innen vettem. Lényegtelen igazából, nem fenyeget az a veszély, hogy a közeljövőben ilyen kategóriás készülékem legyen. Most egy full alap 5éves Nokiával tolom napközben, kb. csak órának használom bár annak sem pontos De 4napja fullon van
(#39) tjb007 akkor jól rémlett. Annak idején haver SGS-el tolta, szinte naponta másik ROM-mal szenvedett és rengetegszer kérdezte mennyit kap a Desire-m. Akkortájt mondta azt, hogy irigyel, hogy nekem működik flottul a telefon(csak SDK-ban állítottam be az SD-re telepítést) ő meg állandóan sz*pik.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Kasya
nagyúr
Nincs ezeknek marketingesuk? Az S6 70k-ja ala reklamozni egy felsokategoriast telefont...
-
ctvagyok
őstag
Én úgy tudom, csak a twitteről van ez az információ, hogy kb minden 810 ez szerelt mobilban 2.1 van. De már olvastam olyan tesztet az anandtech-en, ami szerint viszont nem 2.1 van az m9-ben. Legalábbis azt írták, hogy a flex 2-ben és az m9 ben 2.0 van.
Itt cikkA pontszámokról meg annyit, hogy senki nem antutu alapján választ mobilt. Ez maximum a ti fejetekben létezik. Ha meg valaki ezt nézi gyerekként majd kinövi.
De gondolom sokaknak azért megy a fika, mert nem az övé a legnagyobb már.[ Szerkesztve ]
-
willope
tag
A régi lumia 720-am ugyanolyan fluidan müdödött 7300-as Antutu pontszám mellett(asphalt 7-et simán vitte, nem viccelek), mint most a Note 4-em 50000 ponttal. Én mondom, 90%-ban az optimalizáció ami számít. A 10% azért van mert azért mégse számológép kapacitása legyen.
Ellenben hiába teszel alá egy 10 csillió antutu pontszámú kvantumszámítógépet, ha tele van buggal a rendszer megakad.NOKIA 101(bárcsak lenne Note 2-m) -->LUMIA 720(bárcsak lenne Note 3-am) --> Galaxy Note 4 (Vajon milyen lesz a Note 8)
-
csadi0011
őstag
Ezt érdekességként bedobnám ide: "Xperia Z3 Plus owners take matters into their own hands to combat heat issues"
-
hemaka
nagyúr
Na igen, ha bedobtak a fagyasztoba, akkor nem nagy mutatvany.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
janeszgol
félisten
Szerény iPhone tulaj? Ilyen van?
Viszont a vicc utáni írásoddal egyetértek. Az a jó telefon, ami tetszik, a felülete is tetszik, öröm használni és kiszolgál. Az én igényeimet, a szomszédéra tojok, majd néz magának valamit.
És a legfontosabb: telefon marad!!! Nem restartolgat állandóan, nem fagy, hallom a másikat. Az hogy mennyit gurít ebbe meg abba, nem igazán érdekel.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Húúúúú…mennyit fogyasztot a gázóra!
Kifogja ez kifizetni.?Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Silenzio
addikt
Felnézett, levette a szemüvegét, félmosollyal annyit mondott csupán: nem különösebben izgat.
Üdv:
egy szerény iPhone tulajA viccet félretéve, nem azért tetszik a Honor 6, vagy a OneplusOne, mert Antutuban mekkorát domborítanak, hanem mert kiváló ár-érték aránnyal kecsegtető, igényes felülettel és szolgáltatásokkal szállított, kiegyensúlyozott gépek. Akár csak az iPhone-ok (ár-érték arányt kivéve, bár a droidos csúcsmodellek durván kezdenek felzárkózni). Vagy a WP-s mobilok többsége. A többi szócséplés.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
f(x)=exp(x)
őstag
Ez aztán az érdekes hír....
-
Blyan
félisten
Szerintem elég sok idő eltelik, mire ez kikopik, maguk a gyártók gyúrnak erre évek óta.
Valamit be kell lóbálni a kockák elé. Az átlag felhasználó amúgy se hiszem, hogy már most bármilyen antutu eredmény alapján venne telefont.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
fornettisuti
veterán
Szvsz. 1+1 guritotta a kisebb erteket, 1+2 a nagyobbat. Valtani 1+2-re nem fogok. Nekem nem erne meg, foleg, hogy circa ket honapja vettem a 1+1-t.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Blyan
félisten
2010 környékén volt egyáltalán antutu? Nem mintha számítana, de nekem a quadrant rémlik a az SGS vs Desire bencsmárkhuszárok mekkájának anno. Neocore és Linpack volt még a fapfap kiváltó. Bár utóbbi legalább tényleg nagyjából valós eredményt mutatott.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
törölt tag
Beleélveztem a gatyámba. Háromszor. Új antutu rekord.
-
Xaels
félisten
Azt nyilatkozták múltkor, hogy gyakorlatilag már a One M9 is S810 2.1v-vel van szerelve. Sőt csak ilyennel szerelt készülékek vannak...
Az Antutu meg egy vicc... Nagy divatja volt anno a Desire / SGS érában, sokan hajszolták a pontokat a Quadrant-tal egyetemben, de már akkor is baromság volt. Lehet sok pontot adott 1-1 ROM, de 2naponta összefosta magát a rendszer...
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Halkow.
senior tag
Már látom előre ahogy a gyerekek 5-10 év múlva a játszótéren az Antutu pontszámaikat méregetik
-
Ez a valamivel villogni kell app. Sima felhasználó sima agya felfogja, hogy az 50000 kisebb mint a 63000, akkoo az kell. Nem, hogy nézzük egy nyomkodós videót. Soha nem tudtam hova tenni ezeket a pontokat. Már gépen sem igazán, mostanában meg főleg. Ez olyan, mintha egy autót azzal jellemeznénk mennyire szép meg jó, beleülsz fúú, kafa, de senki nem nézte meg milyen ha gurul és milyen menni vele egy hajtű kanyart vagy ne adj isten fék van rajta? Ennek az appnak is buta világ miatt van létjogosultsága.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
catroot
veterán
Bencsmárk-huszárok szevasztok!
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Blyan
félisten
Fapfap
-
h4h01
senior tag
Akkor ez még durvábban le van fojtva mint a többi 810-es (51460=>1+1 is tudott ennyit). Azt mondjuk mondták, h megoldják a melegedést
-
mazsi1911
aktív tag
Úristen! Újabb szintekre süllyedünk!
Ez komoly, hogy címnek ezt adtátok meg? Újságírás egyes!
Még ha JELENTENE valamit ez a szám! De semmit... Főleg hogy szintetikus az összes android teszt. Nem tudom hogy ezen sírjak vagy nevessek... De inkább csak szánom a cikk írót.
-
nagyúr
Ezt eddig nem vágtam! Még jó, hogy Google a barátom.
Élni és élni hagyni
-
kelzsoca
félisten
Már nincs sok idő a megjelenésig, a hype-ot valamivel tartani kell.
-
Wesder
félisten
válasz bulikavagyok #11 üzenetére
ITS OVER 9,000!!!!!!
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
nagyúr
válasz Crafter32 #10 üzenetére
Speciel engem sem érdekel különösebben, de azért több mint 100 millió felhasználót igen -a letöltések alapján.. "Over 100,000,000 users"
Élni és élni hagyni
-
kolosanyi
veterán
Ennyire uborkaszezon van?
-
őstag
Nagyobbat szólt volna, ha ezek az árak lennének.
-
Wesder
félisten
Felőlem lehet 10k is, ha mindent visz, amit akarok hasznàlni... ez mind csak e-pénisz növelés -.-
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
A 2. Vesztes
senior tag
Majd csak elleszünk ennyivel. Nadrágszíj meghúz, igényeinket lejjebb adjuk, és tudomásul vesszük: ez van, ezt kell szeretni.
Vuff.
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest