Hirdetés
- Helló, Android 15, merre vagy, Hyper OS 2?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
San398
őstag
Sziasztok!
Pár napja vagyok PS5 tulajdonos. (CFI-1216B)
Olvasgattam a fórumot és a ragasztott hűtőborda leválása aggasz egy kicsit.Pár kérdésem lenne:
- Mennyire jellemző ez a hűtő ragasztás leválás hiba?
- Ha leválik a hűtőborda akkor a konzol leáll magától ha túlmelegedne?
- Állítva vagy fektetve jobb a konzolt használni?(melyiknél kisebb az esély a ragasztás leválásra)
- A folyékony fém elszabadulhat a proci és a hűtés közül ha helytelenül van tárolva a konzol?
Köszi a válaszokat-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
MODERÁTOR
válasz San398 #153751 üzenetére
Ez a ragasztás is csak nem rég derült ki, amúgy nincs róla semmi infó, hogy ez mennyire jelent gyenge pontot.
Az biztos, hogy leáll a konzol magától, ha elválik a hűtés és ezért túlmelegszik a processzor.
Fektetve elvileg jobb, mert állítva a fém szeret elfolyni. De elszabadulni nem tud, mert teljesen le van zárva.<-ƘƘ->
-
Sliderxy
senior tag
Erre mi lehet a megoldás?
Hang beállításoknál be van állítva nekem az automatikus forrás választás.
Amikor bekapcsolom a wifi-s fejhallgatóm akkor átkapcsol rá, viszont amikor kikapcsolom akkor meg nem vált vissza a hangrendszerre. Mindig manuálisan kell visszaállítanom.
A fejhallgató usb wifi stick-je mindig a konzol hátuljában van nem húznám ki minden alkalommal, meg se fordult bennem, hogy erre szükség lenne. Arra gondolok, hogy mivel a stick a konzolban marad, úgy kezeli a rendszer, hogy a fejhallgató használatban van, ezért nem vált vissza, bár ez elég furcsa megoldás lenne.
Most én vagyok a béna vagy valami anomália van nálam? -
Bazsi1987
őstag
Szerintem a last of us multi rész felesztéssével az a legnagyobb bajuk hogy megjelenés után hogy hozzon pénzt, itt nehezebb dolguk van mint codba fornite-ba nem rohangálhatnak messik, vasemberek stb stb
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Finals úgy tűnik, hogy ma éjjeltől-holnaptól játszható: Gondolom shadow drop lesz TGA-n.
Live-Die-Respawn
-
markknight
veterán
Ennek a Fortnitenak a legós kivitelezése nem semmi. Érdemes visszanézni, tényleg 10/10 amit az Epic az elmúlt két hónapban lerakott.
Holnap meg az autós része jön,
[ Szerkesztve ]
-
sting2
addikt
válasz markknight #153759 üzenetére
Az!
Egy igazi " luxusrib..c, és a sok szülő megeszi hétről, hétre, a gyerekek V - bucks imádatát..
Hozzá képest a Destiny fenntartása szotyipénz..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
NyMRooD
őstag
válasz markknight #153759 üzenetére
Ja, ebédidőben akartam 2-3 team rumble-t játszani, hogy meglegyen a tegnapi match quest, de helyette server not responding, remek, most már értem miért és ez lesz holnap is (meg ez van minden season elején), tényleg 10/10. Azt megértem, hogy a seasonok indításánál miért nincs szerver kapacitás végtelenig növelése, mert max egy fél nap, de itt most 2 napon belül 1-1 lényegébe új játékot indítanak, ráadásul picivel az új season start után.
sting2: Van egy sor skinem, az aktuális battle pass is megvan és még 1 ft-ot nem fizettem, működik ez ingyen is, nem kell a gyereknek hétről - hétre v-bucks-ot venni.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
markknight
veterán
válasz sting2 #153760 üzenetére
Teljes mértékben helytelen ez a megállapítás a Destiny az konkrétan ilyen mint ez a mém [link] Itt csak kozmetikát kell fizetni, ott mindent IS és a kozmetikát IS külön. Szóval én nem is értem mire gondolsz
NyMRooD: Nem szerverkapacitás probléma volt, hanem leálltak a szerverek. Irták twitteren, mindenhol. Updatekor ez van. Elég borsos ára van a szervereknek, most azért, hogy te ebédidőben tudj pár kört menni, nem biztos megéri milliókat kidobni az ablakon.
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz markknight #153765 üzenetére
Na azt nem néztem, az más, ha a frissítés miatt álltak le, csak a kliens nem jelezte, hogy downtime van. Tudom, hogy borsos ára van, írtam is, hogy új season esetén teljes mértékben meg is értem ha nem bővítik a kapacitást, de most azt hittem az új "modok" miatt vannak, amik lényegében különálló játékok, azok miatt meg csak bővítik majd (mert gondolom bővülni fog a játékos létszám).
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
markknight
veterán
válasz NyMRooD #153766 üzenetére
Amúgy ott a COD, Apex pl meg tudják oldani, hogy update után egyből menjen, de itt Fortnite-nál sajnos ez nem működik mert sokkal többen játsszák. Most hétvégén valahogy délután éledtek fel a szerverek (én is rohadt régen játszottam már vele, mert nem szeretem a popkultúr skineket nézegetni) és este 10-kor még 30 percet kellett várni, hogy sorra kerüljek. Tényleg marha sokan rá vannak koccolva, most pl úgy léptem ki a Legós játékmódból, hogy 1,3 millióan játszottak CSAK AZZAL A MÓDDAL. Durva számok ezek.
Fortnite statust érdemes követni, twitteren meg a játék is írja már reggeli órákban, hogy downtime lesz és az előtt 30 perccel már matchmake se fog működni.
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
válasz Wesder #153749 üzenetére
Én meg nehezen tudom elképzelni, hogy mit akarnak ezzel.
(Azt, hogy komoly gondok vannak a projekttel, azt meg tudjuk)
Ez egy már meglévő asset-ekből összetákolt rougelite cucc (utóbbi ugye az indie zsáner egyik kedvenc műfaja, mert simán lehet a 2 órás termékedből 50+ órásat csinálni), azon kívül, hogy talált pénz semennyire nem illik a Naugthy eddigi nívójához, nem látom benne azt a #1 minőséget, ami az ő nevüket fémjelzi.
Ettől persze még lehet jó cucc, sőt, valszeg nekem is be fog jönni ha próbálom, ez csak a saját véleményem.Do you see the white shadow?
-
NyMRooD
őstag
válasz markknight #153767 üzenetére
Bekövetem majd őket, ja, hatalmas a tömeg, szerintem rendben van ez a sorbanállás ilyenkor, csak most nem láttam az infót.
-
Rénszarvas24
csendes tag
Sziasztok, kérdeznék: Még pedig a JustDance játékkal kapcsolatban.
Látom kapható 2023,2024 Ps5 kiadás, mint olvastam ps5 kamera nem erre találták ki ?!? Amit nem is értek.
Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Mi az a mobil Justdance kontroller amit a játék leírásában találtam? Maga egy mobilt lehet használni kameraként össze párosítva?
Kb. semmit nem értek a katyvaszokból és a gyári oldalon sem találtam semmit, a youtube-on sem magyarázza el senki se magyarul hogy mi is a helyzet!
Köszönöm előre is a válaszokat.Van zsákjában minden jó!!
-
Villa7
tag
válasz Rénszarvas24 #153771 üzenetére
nem kell hozzá kamera, az csak streamelésre van, a mobil ott van a kezedben az appal és kész...
-
Sliderxy
senior tag
válasz Rénszarvas24 #153771 üzenetére
Ahogy előttem írták csak a mobil appal működik. Ahhoz meg jó ha veszel egy csuklóra szerelhető tartót és nem görcsöl be a játékos keze fél óra után.
Amúgy a kamera résztét vagy egy kiegészítő kontrollert én is hiányolom. wii-nél ez tök jól működött anno. Kezelhetőbb volt. Ezt is meg lehet oldani, csak egy gyerek kezében egy telefon nem túl kényelmes. -
spleenszuru
őstag
Egy fontos kérdést elfelejtettem kérdezni:
PS storeban - vagy akármi is legyen a neve - szoktak lenni olyan jó akciók mint Steamen?
Szóval akár 70-90% akciók.Malaka!
-
válasz Sliderxy #153773 üzenetére
Plussz benne van az is, hogy elejti, eldobja, stb. Ha úgy nézzük, hogy egy középkategóriás telefon 150k, akkor tényleg érdemes egy csuklópánt.
Másik dolog, hogy tavaly szilveszterkor elég csúnya térdsérülést szenvedtem a játék miatt. Szóval idősebbek csak ésszel ugráljanak.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz spleenszuru #153774 üzenetére
75% szokott lenni, 90% inkább csak indie címekre. Sűrűn vannak itt is akciók. Ugyanúgy van tavaszi szél, karácsonyi szél, Halloween, stb.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
markknight
veterán
válasz spleenszuru #153774 üzenetére
Persze
-
Rénszarvas24
csendes tag
válasz Villa7 #153772 üzenetére
Ez oké csak maga a funkcionalitást nem értem, azt hittem az első kamera működik apként mint mozgás kővetés, ha a kézre teszem ahogy Sliderxy írja fentebb, hogy a pimplibe tudja hogy a gyerek pl. legugol vagy ugrik egyet vagy valami
Na meg persze igen, a lányom karjánál telefon 2* vastagabb
Ps4 kameránk van, de még az se látja őt olyan pici
Akkor egyenlőre szerintem csak a szimpla tánc maradna mint opció ha konzolt váltunk!
Nem is értem minek akkor a ps5 kamera és miért került kiadásra?! Ezt a baromságot amúgy!Van zsákjában minden jó!!
-
Sliderxy
senior tag
válasz Rénszarvas24 #153778 üzenetére
A csuklópantból vannak elég szűkre húzhatóak így egy 8 évesnél még azt mondom viszonylag könnyen megoldható volt. A 6 évesnél meg befigyelt a mama befőttesgumi szettje pluszban. Na az fogja rendesen csak figyelni kell a vérkeringésre.
Az hogy mekkora a gyerek a mozgás lekövetése szempontjából én úgy láttam mindegy. Egy mintát írsz le, amin belül nem mindegy mit milyen sebességgel teszel. KB ez a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
Sliderxy
senior tag
válasz Sliderxy #153753 üzenetére
Arra gondolok, hogy mivel a stick a konzolban marad, úgy kezeli a rendszer, hogy a fejhallgató használatban van, ezért nem vált vissza, bár ez elég furcsa megoldás lenne.
Úgy néz ki pedig ez a probléma. Kikapcsolom a fejest nem vált át a hangrendszerre, ha kihúzom az USB kulcsot akkor meg rögtön. Kikapcsolt fejhallgatóval is villog a WiFi stick, kommunikál a géppel.
Beállításokban nem látok más variációs lehetőséget.
Ez egy HyperX Cloud Core Wireless fejhallgató, anno vettünk innen többen mikor jó áron volt.
Nekem a kezdetektől fennáll ez a folog, annyira nem izgatott a dolog, de most már unom hogy mindig a menüt kell túrni amikor a hangrendszert használnám inkább.
Kíváncsi lennék, hogy másnál is így működik e. -
F-ECT$
titán
válasz Rénszarvas24 #153778 üzenetére
Régen minden jobb volt
A PS4 kamerája még tudta követni a mozgást, a PS5 kamera erre képtelen. Így marad az, hogy a telefon mozgásából próbál következtetni a játék arra, hogy hogyan mozogsz. Pontossága kb 0. A kanapén ülve a kezedet rázva is el lehet érni az 5*-ot. Mindezt rohadt drágán, drága előfizetéssel és 0 supporttal. Az én lányom is nyomta 2-3 évig, de szerenécsre kezd leszokni róla.
Dive ever, work never.
-
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Vettem 1 havi EA Play előfizut store-on keresztül.
Van valamennyi "átfutási idő" mire lehet használni a játékokat? (fifa23, grid legends) -
Yodafon
senior tag
Tudtok mondani karácsonyi tematikájú játékokat? Akár vmi jopofa ugralos, akár ilyen Miles Morales/Batman: arkham origins jellegű ami kifejezetten karácsony körül játszódik
I'm gangsta!
-
-
spleenszuru
őstag
Van-e konkrét webshop ajánlásotok amúgy venni, vagy teljesen mindegy, ahol legolcsóbb?
Malaka!
-
ProEvoFan
nagyúr
Pókember 2 sztori végigjátszva 41 óra alatt. Platina nincs már messze.
Ez a játék minden tekintetben egy mestermű. Így kell videójátékot kesziteni 2023ban.
DLCket akarok most azonnal. -
Elderath
őstag
Nemsokára TGA, nagyon remélem lesz új DS2 trailer.
[ Szerkesztve ]
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Major Lion
senior tag
A zaj temahoz, a slim digital nekem hangosabb mint a sima volt, van egy berrego hangja a ventinek, iugy hogy 90 fokkal elforgattam, igy mar nem zavar, jatek kozben mar nem hallani.
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
NyMRooD
őstag
Wtf, mintha nem a Sony lenne: GoW Ragnarök Valhalla Dlc, december 12 és ingyenes
-
Szoke1982
senior tag
válasz NyMRooD #153797 üzenetére
Na azt hittem csak én vagyok fenn itt a fórumon!?
Jah durva, és free csak pislogok Beszarás..
Jah de Matthew McConaughey-n is meglepődtem, mit keres ott?
Az se lesz rossz játék így elsőre!
[God of War Ragnarök: Valhalla - Reveal Trailer ][ Szerkesztve ]
-
Szoke1982
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest