Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
válasz RangerFox #154301 üzenetére
akkor nem vágom, mert nekem meg azt írja beváltáskor erre az utolsóra, hogy már fel van használva , no mind1
szerk. megvan a bűnös
akkor nem account, hnap is bedobom[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tekken 8 demó - December 14-től
Story mode
Arcade Quest
Off-line VERSUS
GalleryLive-Die-Respawn
-
RangerFox
Topikgazda
-
bod101
aktív tag
válasz Omateee #154286 üzenetére
PC-t csak példaként írtam mivel jöttek a hozzászólások, hogy elrontom a hűtést (habár még mindig nem értem hogyan rontom el), ezért írtam. Szabadon szellőzik, meg látni, érezni hol szívja be a levegőt illetve fújja ki.
A szétszedés a venti kiszedését borda tisztítását jelenti nem csak az oldalát.
Szerény meglátásom, hogy a Pókember vagy rosszul van megírva vagy ez az első játék ami izzasztja a PS5-öt. A 3 év alatt nem volt még ilyen mint amit a Pókembernél művelt a konzol pedig kánikulától kezdve minden volt az eltelt időszakban.1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
LÁZ
addikt
válasz 30z.Samu #154310 üzenetére
sehol, de a gugli lefordítja neked magyarra
ps. a pontokat visszamenőleg is meg lehet csinálni, csak az adott napi nyereményjáték bukó, a maira még sztem lehet ticketelni
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
spleenszuru
őstag
Tudtok-e abban segíteni, hogy az Edge miért nem jegyzi meg a megbízom a böngészőben beállítást a PSN weboldalon?
Minden alkalommal kéri az authentikátor kódot, hiába pipálom be, hogy megbízható böngésző.
Ill. maga a bejelentkezés sem marad meg soha.Malaka!
-
30z.Samu
félisten
-
Gabesz87
veterán
Na, elhoztam ma az új Digital Slimet De sajna karácsonyig csak sóvároghatok utána, Jézuska hozza majd a fa alá
Megpróbáltam ma venni éves Extra előfizut így hogy akciós, de nem tudtam. Próbáltam PayPal-al, és bankkártyával is, de fizetésre kattintva azt mondja "Something went wrong" Mi a bánat van ezzel a PS Plus oldallal? AMikor a PS fiókomat csináltam pár napja, azt is cska úgy tudtam, hogy inkognitó módban nyitottam meg a Chrome-ot, mert akkor is valami hibát dobott. -
KKaresz45
senior tag
válasz Wesder #154317 üzenetére
De igen, mert nem lehet használni rendeltetése szerint, ne vicceljünk már.
Viszont visszaolvastam, hogy 3 éves elmúlt a gép, tehát már nem garis ha nem volt extra biztosítás rá. Ennek ellenére én bepróbálkoznék a Triwardennél ha konzisztensen csinálja a pókember alatt, hátha valami egyedi elbírálás alapján kicserélik neki.
[ Szerkesztve ]
-
spleenszuru
őstag
Most, hogy van ez a 30% akció, érdemes lenne egyből a legnagyobb csomaggal kezdenem az első előfizum?
Nem mondanám olcsónak, btw.Malaka!
-
mcwolf79
veterán
Na megjött az Arctis 7P + . Elég bitangul szól , és szemüveggel együtt is kényelmes .Megváltás , hogy nem csüng az ölembe a kábel .
Viszont én azt hittem , hogy olyannyira PS kompatibilis , hogy nem kell hozzá dongle.[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
KKaresz45
senior tag
válasz Wesder #154322 üzenetére
Ha ez így van akkor másoknál miért nem jön elő? Vagy ez egy ismert hiba?
#154323-=Jam=- Nem hiszem hogy puszira kicserélik, én azt írtam hogy megpróbálnám. Ha jól értem nem egyszer fordult elő hanem konzisztensen csinálja.
Szerk.: Mondjuk már szét is szedte azt a gépet, azt csak most láttam.
[ Szerkesztve ]
-
-=Jam=-
őstag
válasz spleenszuru #154320 üzenetére
Szerintem felesleges a legnagyobb, de neked kell eldönteni, hogy akarsz-e régi játékokkal játszani streamelve, mert annyival több a legnagyobb csomag.
-
-
Omateee
tag
válasz spleenszuru #154289 üzenetére
Ha állítva nézed, az elejének a felső 1/3 részén valamint a tetején szívja be a levegőt és hátul lefele irányba nyomja ki a meleget.
Itt egy GamerNexus video is róla, elég jól szemlélteti a légáramlást: [link]
Minden irányba azért egy 10-15cm legyen szabadon körülötte.
-
republic666
junior tag
válasz Persie12 #154216 üzenetére
Na én ezt behúztam , nehogy tényleg drágulás legyen, ráadásul volt egy 2500-huf os kuponom, úgyhogy 25-ből szállítással együtt meg is lett.
https://aqua.hu/alkatreszek/1tb-kingston-ssd-m2-nvme-kc3000-meghajto-skc3000s1024g-t1124864
A bírkák mindíg többen vannak.....1987 C64 1996 SEGA MD 1998 PS1 2002 PS2 2004 PC 2022 PS5 2024 VR2
-
wanted5
őstag
válasz spleenszuru #154320 üzenetére
Ha most vettél gépet, és mondjuk PS4-ed se volt előtte, akkor az extra megéri szerintem.
Én azzal kezdtem és egyáltalán nem vettem játékot. 1 év alatt nagyjából az összes olyan címet végig vittem, vagy kipróbáltam, ami érdekelt.
Viszont már nem hosszabbítottam meg. -
Omateee
tag
válasz bod101 #154309 üzenetére
Semmi kötekedés nem volt bennem, csak felesleges kütyünek tartom. A lényeg, ha a lelked megnyugszik tőle és ettől nem fordul többet elő a túlmelegedés, már megérte neked.
Ettől függetlenül ha valós fejlesztési hiba, a nagyon kis százalékba tartozol, akinek a gépét szétpörgeti. Nem sokan panaszkodtak erről a hibáról.
-
nincsnév007
őstag
válasz republic666 #154329 üzenetére
aquanal lehet kérni foxpostba vagy valami csomagpontra?
-
republic666
junior tag
válasz nincsnév007 #154333 üzenetére
Igen lehet, Foxpost szállítás, most csak egy ezres
A bírkák mindíg többen vannak.....1987 C64 1996 SEGA MD 1998 PS1 2002 PS2 2004 PC 2022 PS5 2024 VR2
-
nincsnév007
őstag
-
republic666
junior tag
válasz nincsnév007 #154335 üzenetére
Hűtést sztem nem veszek rá, a fedőlapot nem rakom vissza inkább beszereléskor.
-
Gardaai
senior tag
Akinek van itthoni vásárlású lemezes Miles Morales PS5 játéka, megtudná nézni, hogy van-e hozzá német felirat?
Vagy ha valaki próbálgatta, számít egyáltalán, hogy hol lett vásárolva vagy szoftveresen letölti hozzá, ha át van állítva a konzol nyelve?
Ajándékba vennénk egyet, itthon pont van egy helyben, akkor nem futkosnánk feleslegesen Ausztriába.
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Omateee
tag
válasz republic666 #154336 üzenetére
Az SSD fedlapot mindenképp tedd vissza. Hűtésben semmit nem nyersz, ha kihagyod, cserébe tele megy porral az slot és környéke. Utána azt normálisan kitakaritani már csak teljes szétszedéssel fogod tudni.
-
korte73
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy PS Extra upgraden.
Emlékeimben mintha úgy élne, hogy a Game catalogban lévő játékok nem maradnak ott a végtelenségig.
Hogy működik pontosan?Ha egyszer letöltök egy játékot és kiveszik a listából, akkor én sem játszhatok vele tovább?
-
őstag
válasz republic666 #154336 üzenetére
Egyéni döntés kérdése, de sztem ezzel - hogy a fedlapot nem rakod vissza - "megkavarod" a mérnökök által tervezett légáramlás útját.
-
zojjektum
senior tag
válasz San398 #154285 üzenetére
Én ilyet [Corsair MP600 PRO LPX 1TB] tökéletesen teszi a dolgát, bár júliusban azért olcsóbb volt.
[ Szerkesztve ]
-
Nayrobi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- ÚJ, Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD, garanciával!
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest