Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac
Ármester
válasz TrishtanAG #153352 üzenetére
Ez biztos? Én csak arról találtam nyári híreket, hogy bezárnak a Gollum bukása után.
Szerkesztés: kicsit máshogy fogalmaz pár cikk, azok alapján tényleg nem zárt be. Akkor van még remény játékra tőlük a jövőben.
[ Szerkesztve ]
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Szabi®
addikt
válasz TrishtanAG #153351 üzenetére
Érdekes ez a teszt, furcsa nemlétező szavak, komplett kontextusok ismétlése . . .
Pont a Gollum véleményeket kutattam, abba nyilván nem kötök bele, hogy rossz játék lett, mert ez tény. Marad az Elden Ring maxolása.[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz TrishtanAG #153356 üzenetére
-
30z.Samu
félisten
-
belan
addikt
153324: Jobb választás .
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
fahrii
őstag
válasz markknight #153361 üzenetére
Konkrétan a fejlesztőknek kellene kifizetni az emberek szabadidejét, hogy ezzel játszanak.
-
Bad Pritt
félisten
Hát ja,főleg ha azt nézzük, hogy pl. az év bukása Redfall egy drágább játék és mégis 6500 alá zuhant be a legutóbbi leárazásnál, pedig azért egy jobb játék a Gollamnál. Ezt a Gyűrűk ura játékot rohadt gyorsan előfizuba kéne dobni, hogy a kalandor kedvű játékosok ránézzenek egy órára poénból.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
MunezXBK
nagyúr
Nálunk 59.99-ről 17.99-re van árazva.
-
Sziasztok. Ma befejeztem a Pókember 2-t. A második
stáblistás jelenetnél, amikor Miles-ék vacsizni készülnek, akkor ez a Cindy kicsoda, vagy miért volt fontos bemutatni? Régebbi képregényekből nem rémlik. Gondolom később lesz még valami fontos szerepe. Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
Spider-man 2-nél mennyi idő lehet a platina? Ugye ma értem a fő sztori végére, néztem a trófeákat, jelenleg 38%. Akkor bőven lenne még mit csinálni.
A játék viszont jó, szóval lehet, hogy rámegyek.[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
xXxian
senior tag
Sziasztok!
PS5 lesz az egyik ajándék Karácsonyra az apróknak. Tudtok mondani kihagyhatatlan, leginkább PS exkluzív játékokat harmadikos (lány) és negyedikes (fiú) gyerekeknek? Ha kétszemélyesre van ötlet, az lenne talán a legjobb. Ratchet tetszik, de nem ismerem a játékokat, eddig Xbox360 és One volt a családban. Előre is köszönöm!
Eladó ASUS RT-N53 Router (9k)
-
F-ECT$
titán
válasz icemad #153372 üzenetére
Az a 38% kicsit félrevezető. Pl ha van egy trófea, amihez 100 dolgot kell megcsinálni, de te csak 98-at csináltál meg, akkor az a trófea 0%-kal van figyelembe véve. Valószínűleg egy csomó trófeával így állsz, illetve a nem ilyen jellegű trófeák az SM2-ben általában 5-10 perc alatt megcsinálhatók. Lényegében a térképet kell lepucolni, meg van pár töltelék trófea, amit jó közben megcsinálni, pl lesből ölj meg x embert és hasonlók.
Ha a fő sztori kész, akkor szerintem 5-10 óra alatt meg tud lenni a paltina.Dive ever, work never.
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz F-ECT$ #153376 üzenetére
32 óránál tartok, de még nem fejeztem be a sztorit. Kegyetlen jó játék. Remélem itt is lesz hozzá minimum 2 dlc.
Annyi hibája van, hogy párszor csúszik benne a magyar felirat. Grafika csodaszép, történet kellően képregényes, értelmes trófeák vannak benne (de jó lenne ha minden játékban igy lenne), gameplay tökéletes.
Nálam a Pókember 2 és a Diablo 4 az év játéka.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz xXxian #153375 üzenetére
Ps exkluzívot nem, de pl Minecraft, Rocket League, Fortnite és az összes Lego játék játszható ketten. Rocket league talán 4 játékost is támogat. Rocket League és Fortnite ráadásul ingyenes is. Lego játékok meg csak szimplán jók.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Wesder #153388 üzenetére
Kicsit felborítja legalább az állóvizet, és lesz min csámcsogni meg várni. Habár jövőre is elég fasza játékok jönnek, Elden Ring DLC, Persona 3R, FF7 2, Death Stranding 2, Little Nightmares 3... De egy GTA VI azért más liga. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e release date, és hogy végül mennyit fog csúszni ahhoz képest.
-
Wesder
félisten
válasz markknight #153396 üzenetére
Már majdnem nevettem.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Moby
addikt
válasz #42308056 #153398 üzenetére
Nem volt ez akkoriban sem egy kiemelkedő játék, pláne mondjuk a quantic dream hasonszőrű játékainak árnyékában. Egymásnak adogatták a kiadók a játékot, mert midnenki csak a pénztemetőt látta benne, meg a projektirányítási gondokat. Nem is véletlenül. Az egy nagyon drága, minimálgameplayes, kb indie szintű játék volt totál középszerű writinggal, és AAA költségvetésű technológiával. Ez a mában is nagyjából a pénzügyi önygilkossággal lenne egyenlő.
-
Phobion
őstag
sziasztok
itt a fórumba akiknek olyan kijelzője van, ami támogatja a PS5 féle hdmi forum VRR-t
Azoktól kérdezném: must have opció vagy azért el lehet engedni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest