Hirdetés
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Villa7
tag
válasz Rénszarvas24 #153771 üzenetére
nem kell hozzá kamera, az csak streamelésre van, a mobil ott van a kezedben az appal és kész...
-
Sliderxy
senior tag
válasz Rénszarvas24 #153771 üzenetére
Ahogy előttem írták csak a mobil appal működik. Ahhoz meg jó ha veszel egy csuklóra szerelhető tartót és nem görcsöl be a játékos keze fél óra után.
Amúgy a kamera résztét vagy egy kiegészítő kontrollert én is hiányolom. wii-nél ez tök jól működött anno. Kezelhetőbb volt. Ezt is meg lehet oldani, csak egy gyerek kezében egy telefon nem túl kényelmes. -
Sliderxy
senior tag
válasz Rénszarvas24 #153778 üzenetére
A csuklópantból vannak elég szűkre húzhatóak így egy 8 évesnél még azt mondom viszonylag könnyen megoldható volt. A 6 évesnél meg befigyelt a mama befőttesgumi szettje pluszban. Na az fogja rendesen csak figyelni kell a vérkeringésre.
Az hogy mekkora a gyerek a mozgás lekövetése szempontjából én úgy láttam mindegy. Egy mintát írsz le, amin belül nem mindegy mit milyen sebességgel teszel. KB ez a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz Rénszarvas24 #153778 üzenetére
Régen minden jobb volt
A PS4 kamerája még tudta követni a mozgást, a PS5 kamera erre képtelen. Így marad az, hogy a telefon mozgásából próbál következtetni a játék arra, hogy hogyan mozogsz. Pontossága kb 0. A kanapén ülve a kezedet rázva is el lehet érni az 5*-ot. Mindezt rohadt drágán, drága előfizetéssel és 0 supporttal. Az én lányom is nyomta 2-3 évig, de szerenécsre kezd leszokni róla.
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- TCL LCD és LED TV-k
- Ford topik
- Motorolaj, adalékok és szűrők topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Blu-ray lejátszók
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- ÚJ, Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD, garanciával!
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest