Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- A mai nap az Android 15-ről szól
- Helló, Android 15, merre vagy, Hyper OS 2?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
Cyberpunk 2077 Update 2.1:
• Metro system officially added
• Portable radio to listen to music outside of vehicles
• Repeatable street racing side activity
• Hangout with romantic partners
• New vehicles and motorcycles
• Improved motorcycle mechanics, can now do wheelies and tricks
• Improved boss fights (Adam Smasher)
• New car chases
• Messing with gang members can now lead to a car chase. 'You can rest assured they'll come look for you.'
• New accessibility settings
• Full Dualsense support on PCI guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
cyberkind
félisten
The Last of Us Part II leárazás a remaster előtt várható, vagy ha kell az olcsó upgrade, inkább húzza be az ember az év végéig?
-
belan
addikt
Hello gyors kérdésem lenne ps5 elméletileg támogatja a dolby atmos gamer fullesem is , kaptam 2 év dolby atmos támogatást a gamer fulles dobozában volt , az a kód csak Xbox vagy pc-hez jó ? Vagy esetleg ps5 is ?
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
belan
addikt
Értem akkor ps5 menübe csak be kell állítani linear pcm-ról Dolby Atmos-ra ?
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
MODERÁTOR
-
Bogyi007
veterán
válasz Gabesz87 #153191 üzenetére
Tegnap óta van az Auchan áruházakban...
Igaz ez még nem a Slim de szerintem 50e forintot kiadni pluszba csak mert az karcsúbb kiadás lesz nem biznisz...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Dzsuri89
őstag
Előzmény
”Elvittem próbakörre a The Crew Motorfest-et ebben az ingyenes 5 órán belül, hát vegyesek az érzéseim vele.
Performance módban ugye 1440p 60FPS, de fps droppol szépen, ami eléggé bántja a szemem, nem ehhez vagyok szokva.
Van közületek olyan, aki próbálta és megosztaná a tapasztalatát ehhez kapcsolódva?”Van közületek olyan, aki megvásárolta a teljes játékot és mai napig játszik vele? A legfrissebb verzió is ilyen gyászos vagy csiszoltak azóta rajta?
-
phgergo
aktív tag
Sziasztok, ti mostansag milyen multis jatekokkal jatszotok? Esetleg szivesen csatlakozom szabadidomben. Sajnos az ismerosi korom mar eleg ritkan jatszik.
Hoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id
-
bandi0000
nagyúr
Megvettem akcióba a Sifu-t, hát számomra marha nagy csalódás... persze utánanézhettem volna jobban is, de hogy ennyire fos legyen a védekezés/blokkolás azt nem hittem volna. Most már a legkönnyenbben játszom, de így is folyamatosan kiütnek, persze életem meg már nincs
Xbox One: bandymnc
-
wAfu
tag
Ha valaki pályázna rá, felkerült Konzolvilágra a PlayStation 5 Slim.
-
fausto
addikt
-
Bazsi747
aktív tag
Srácok az AC Unity kapott valami feljavítást PS5-re?
-
syler123
veterán
EA Sports WRC: PC/PS5/Xbox Series X/S - DF Tech Review
Ismét egy jó példa arra, hogy az Unreal Engine nem nekünk játékosoknak kedvez, kizárólag a fejlesztőknek. Alig szebb, mint a Dirt Rally 2.0, ami 2019-es, de legalább lemegy a felbontás itt ott 1080p-re és be is lassul itt ott a WRC.
Köszönjük Unreal Engine, jó hogy vagy nekünk.... -
kid46
tag
Sziasztok. Tegnap ejjel sikerult osszerakni es beallitani mindent. Hat sracok ez a tv eszmeletlen.
tipus: Lg Oled 65c31La
Koszonom mindenkinek a tippet es az ajanlast !!!
-
LeventeV
senior tag
válasz ProEvoFan #153227 üzenetére
Vajon ezzel az engine-el maradunk már amíg náluk a licensz? Vagy esetleg UE-n belül, de frisebb verzión? (elvileg a 4esből sem a legfrissebbet használják)
Esetleg az EA erőlteti majd, hogy álljanak át Frostbitera? (az UE-es váltás még az EA felvásárlás előtt el lett döntve)[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz LeventeV #153228 üzenetére
Az UE 5-el sem járunk jobban, sőt... Picit szebb lesz a játék, de akkor már nem 1080p lesz, hanem 720p.
Miért állnának át Frostbite-ra? Ott az EGO engine, tökéletes volt eddig is, azon kellett volna még hegyezni. Dirt 5 is szerintem szuperül nézett ki.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz markknight #153232 üzenetére
Színt és fényerőt is, jobban beállítható mint a konzolon!
<-ƘƘ->
-
-
Gulyopapa
addikt
Sziasztok
Van valahol olcsóbb ps plus mint az eredeti 25.000 ft-os pakk?
Köszi! -
-
S e t h
nagyúr
"Logikus, hogy egy hosszabb játék több pénzbe kerül?"
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Kendek #153231 üzenetére
Én teljesen játékfüggőnek érzem, hogy mivel megy és mivel nem. Van, ami tökéletesen támogatja, akár minden képességével együtt (pl. a mindenki által gyűlölt Forspoken), van, hogy xboxos kiosztással megy (mint pl. a Batmanek), és van, hogy sehogy se (pl. a legutolsó Star Ocean, aminél poén, mert megjelent Ps5-re is).
[ Szerkesztve ]
www.adventuregames.hu
-
syler123
veterán
válasz lo_jo #153234 üzenetére
Tudtam, hogy jön egy okostojás... Ez a baj, hogy ha szerinted ez rendben van, hogy Ps5-el 720P - 1080P felbontásban játszunk, akkor vegyél Nintendo Switch-et, ott 720p alatt el lehet lenni. A saját motorjuk, miért ne lenne futureproof? Övé a forráskód, azt csinál belőle amit akar, csak a fejlesztőkön múlik.
Dirt 5-ben még 120 fps-es mód is volt és közel annyival is futott, ugyanebben a minőségben, aminél a WRC akad mint a szemét. (60 fps is csak itt ott van meg).Nem azért használják az EU Engine-t mert futureproof, hanem mert egyszerű mint a faék, olcsóbb és gyorsabb a fejlesztés. Nem hiszem el, hogy ezt valaki nem látja.
A legegyszerűbb belehányni az asseteket az UE engine-be. Némelyik fejlesztő annyira lusta, hogy még saját grafikai menüt sem készít, beteszi a gyári UE-set átskinelve, menüpontok sorrendjén sem változtat. (PC változat)
Az meg hogy PC-n milyen gyakori, hogy menet közben fordítják a Shadereket az UE játékok, az egyenesen vicc kategória.
[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
válasz markknight #153232 üzenetére
Hát ezt nem is tudtam.
-
[link] ez egy igényesen összerakott custom PS5
Endless Dungeon-t valaki játszik itt?
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Asustor NAS
- Politika
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest