Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- A mai nap az Android 15-ről szól
- Helló, Android 15, merre vagy, Hyper OS 2?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrishtanAG
senior tag
válasz mcwolf79 #153691 üzenetére
Az, hogy jön-e white noise a tápból, az eléggé totólottó dolog. Nálam egyetlen egyszer, a Forbidden West menüjében fordult elő. De még a Paukembör 2 alatt is síkcsendes a gép, pedig az újabb modellekknél volt panasz, hogy hangoskodik közben.
[ Szerkesztve ]
www.adventuregames.hu
-
LÁZ
addikt
válasz Zso11 #153692 üzenetére
ez a vision challenge hogy megy, 'kinéztem' a kódot, de sehogy nem akarja elfogadni, 3x3 (3oszlop 3 sor)-as formátumban van, de vajon milyen sorrend jó neki?
szerk. solved, nagybetűk kellenek szókoz nélkül
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
nincsnév007
őstag
-
mcwolf79
veterán
válasz nincsnév007 #153703 üzenetére
Na így látszik nem csak nekem van selejtes gépem
Ugyanez van nálam is .Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Moby
addikt
Úristen mennyi sony insider egy helyen Ide jár a komplett dev team?
-
Sziasztok. Van olyan vezetékmentes fejhallgató, ami ps+xbox+pc kompatibilis? Ha vannak ilyenek, akkor melyik éri meg? Keret kb 100 euró lenne.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Dani82
senior tag
A cyberpunk alapjatekot ha megveszem lemezesen ps4 verzioban, akkor megkapom a ps5 verziot free? Valamiert ez remlik illetve van benne alapbol magyar felirat?
-
LÁZ
addikt
válasz F-ECT$ #153715 üzenetére
igen, bal oldalt vannak a kategóriák , amikből jöhetnek a pontok, minden nap van +1 mindegyiknél, de visszamenőleg is meglehet csinálni, nem csak az adott napit, meg ugye az eddigi trófeáid is adnak (nekem vmi 50k pont volt alapból a trófeáim miatt), meg az újonnan megcsináltak is
jobb oldalt meg az adott napi nyereményvan, amire a pontokból tudsz tiketet venni, illetve mindennap van avatar pluszba, amit be tudsz váltani (mondjuk ez pont kuka a ps5nél ).
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Arcképgyáros
PS Plus avatar kód: D57A-B24C-GD7K
-
sting2
addikt
Reggelt!
" Érdeklődnék, hogy PC re csatlakoztatható e kábel nélkül, a Dualsense, illetve ,hogy a haptikus feedback, és adaptiv ravaszok működnek? (szintén pc n)Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
markknight
veterán
Vannak már pletykák, hogy az éjjeli awardson milyen bejelentések, trailerek várhatóak?
-
30z.Samu
félisten
Elő lehet rendelni a LoU2 Remastered-et 17k-ért a Store-ban.
Sic Parvis Magna
-
Peat76
őstag
válasz 30z.Samu #153727 üzenetére
Ha megvan a PlayStation 4-es verziója az upgrade csak megjelenéskor elérhető?
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
törölt tag
válasz markknight #153725 üzenetére
Knack 3
-
-
30z.Samu
félisten
válasz Peat76 #153729 üzenetére
Ha már szóba jött a Last of Us Part 2. Szerintetek megéri az update-re benevezni? Én úgy látom hogy ha a technikai oldalát nézzük akkor nem feltétlen, de lehet hogy van, amit nem veszek számításba. Bár most már szerintem várok egy Last of Us pakkot, mert tuti hogy előbb-utóbb hozzánk fogják vágni a két felújított részt valami akcióban.
Sic Parvis Magna
-
marinea2
addikt
Nekem haveron accjan van meg a Part 2- ps4 valtozat akivel osszevan kotve a gepunk. Neki csak ps4 gepe van nekem meg ps5. Akkor majd az en gepemrol kell megvenni az upgradet de az o accountjabol ugye? Mukidok majd igy a 10$ verzio?
[ Szerkesztve ]
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
mcwolf79
veterán
Nem úgy van , hogy a ventilatort takaró fém lemez levehető ? Mert ki akartam takarítani a lapátok közét , de a fém lemez úgy tűnik valami oldhatatlan kötéssel van rögzítve .
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Arcképgyáros
Fortnite kód aktiválás az ingyenes emote-ért: BANANNANANANA
-
Sefneni
őstag
5 db avatár-képet lehet behúzni az alábbi kódokkal január 5-ig:
Európa: 3GAA-D9L3-2G97
USA: DGNJ-4J45-6DQB
Japán: RFAH-BHAR-9K8LForrás: PlayStation.Community
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Wesder
félisten
Nehezen tudom elkèpzelni hogy egy MMO játékból "megmentès" címen egy pár órás roguelite DLC-t csináltak volna. Ebben az esetben komoly gondok lennènek a projecttel, ami után a kutyát a kertben kène megkötni amièrt a szoba közepère csinált.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Külpolitika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest