Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz ProEvoFan #218603 üzenetére

    Na ezt még hozzá szerettem volna tenni, csak telefonról nem tudok szeretek linkelni.

    Minden évben megrendezik New York-ban a Annual Value Electronics TV Shootout-tot. Itt 80 fős szakmai zsűri tanulmányozza a tv-ket és dönti el, hogy melyik tévé az adott év legjobbja. [link]

    Évek óta csak OLED tv-ket hoznak ki győztesül. Sőt ha jól emlékszem még csak dobogóra se jut más az adott kategóriákban.

    Az aktuális király a Sony A9G OLED.

    Szóval azt szeretném csak hozzáfűzni, hogy havonta/hetente előjön ez a téma. Holott a szakma évről évre kimondja, hogy az OLED a legjobb. Hollywood-i operatőrök, grafikusok, hozzáértő emberek. Persze drágák ezek a készülékek mint a franc. De elég egyértelmű, ha valaki jó tv-t akar, az OLED-et vegyen. Ha meg valakinek van egy LED, QLED vagy akármi tv-je, az próbálhatja bizonygatni hogy már pedig az ezért vagy ezért jobb mint az OLED. Nem, nem jobb.

    Ez most nem neked szól Evo, hanem a tv témához, ne vedd magadra. Amit linkeltél cikket is, abbol is lerí, hogy Krisz nem mer igazán állást foglalni. Hát ez ezé jó, a másik azé'.. Szerintem nem vagyunk előrébb attól a cikktől.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák