- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Én nem értem, hogy ezt a Battlefield (V) - et, hogy lehet hosszú távon élvezni. Gyönyörű játék, hangulatos. Bár kissé színes a háborúhoz szerintem. Na de ez a gameplay... Egy kurva nagy káosz az egész. Hátba lőnek állandóan. Kempel a játékosok 50%-a sniperrel. Hol egy tank, hol egy repülő lő pofán.. Egész végig a tehetetlenség érzése van bennem. Értem, hogy a háború ilyen. Na de játszani? Annyira random az egész, annyiszor nem rajtam múlik a dolog...
Nem vagyok világtalan, játszottam szinte az osszes Battlefield-el, de egyszerűen nem értem ezt a gameplay-t. Mármint értem, de nem élvezem. És nem arról van szó, hogy ne menne. Ölögetek volt, hogy 30-cat is egy meccsen. És első is vagyok párszor. Szal nem ilyen noob sírás ez. Vagy igen?
Na meg itt igen gyanús, hogy sokan egérrel tolják.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
MODERÁTOR
válasz proly01 #216198 üzenetére
Különösebb probléma nincs vele amire figyelni kellene, ha a záró matrica is rajta van, akkor elvileg szét sem lett szedve. A kontrollert nézd meg, hogy mennyire látszódnak rajta a használat nyomai. De ha bekapcsolod és megy, ad képet és nem visít, akkor jó. Ha még a lemezeket is olvassa, akkor pedig szuper.
-
Deck
titán
Ilyen a COD is. Campelés, lmg+thermal scope, mögötted respawnolnak mikor te előttük, kilépkednek meccs közben mást nem dob be de ha igen ő is kilép.. Killcamon sokszor látszik ki mivel játszik..
Mióta nem multizok annyit vele nyugodtabb vagyok
Amúgy a br játékok is ilyen, messziről sniperrel..
Titanfall 2 más ilyen téren csak kevés a játékos.
A lényeg, hogy egyetértek veled ilyen ez szerintem is :/[ Szerkesztve ]
PS5
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
Deck
titán
-
Ha egyedül játszol ritkán van kompetens squad-od, viszont amikor többen játszotok kommunikálva, összedolgozva akkor sokkal nagyobb a móka és a sikerélmény. A BFV-ben ráadásul nem is kell medicnek lenni, hogy felsegítsd a társad.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
hombre[EU]
veterán
Ez mind ilyen már papíron is rosszul nézki: 30+ ember egy mapon,public server...a hülyeségeikkel (csapdák,aknák,uav,heli,bombázás,tankok,ágyúk) pedig csak rosszabb lesz. A mostani mainstream multi-shooterek közül talán a br-ek a leg"jobbak", de oda is több szerencse kell,mint skill/ész/helyzetfelismerés
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz markknight #216199 üzenetére
Mondjuk a sajàt címeket nem értem minek rotàljàk.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #216214 üzenetére
Végigviszem Now-ban 9€-ért, utàna minek venném meg?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bekapcsolom a gépet, erre a PSN karbantartás alatt van értesítés fogad...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
hombre[EU]
veterán
válasz Wesder #216215 üzenetére
Az UC4-nek ott a multija vagy pl. a Bloodborne-ban kismillió újrajátszás van+multi coop dungeon-ök...a GoW-ot pedig azért ott legyen bármikor
Egyébként arra gondoltam,hogy ha pl februárban veszel ps-t és már nincs Nowban akkor eltudják adni teljes/fél áron[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Chalez
őstag
Black Flag megéri 1.844 Ft-ért? Amúgy költői kérdés volt, néztem belőle gameplay videót, már csak a magyar nyelv miatt is beszerzem...
-
markknight
veterán
Update: Már jó! Amúgy imádom ezt a karbantartás szöveget, csak kár, hogy igazából az esetek 99%-ában el crashel valami a francba, aztán kell nyomniuk egy restartot és minden megy.
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
Találkozott már valaki olyan problémával,hogy nem tud a ps bejelentkezni a PSN-re wifirōl (hibaüzenet,network testnél failed),mobilnet+hotspottal megoldja és ha visszavált wifire akkor mūködik? Ez többször is elōfordul,nem egy esetrōl beszélünk.
A hibakód(ok) alapján elméletileg minden ki lett próbálva.Life, Uh, Finds A Way
-
törölt tag
válasz markknight #216199 üzenetére
Hát jó kérdés. Mondjuk így talán hamarabb és olcsóbban meg lehet nyerni nagy címeket. Meg többször lehet nagy csinnadrattával berakni egy-egy sikeres játékot.
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Deck
titán
válasz l.skywalker #216229 üzenetére
Nagyszerű.. Scuf itthon nincs hivatalosan, drága is, és a minőséggel is vannak bajok na meg a kevés garanciával
De az tuti, hogy rohadt jól néz ki[ Szerkesztve ]
PS5
-
l.skywalker
félisten
Nekem van ismerősöm aki használ és nagyon szereti. Általában ha venne, akkor többedmagával összefog, hogy a szállítási díj olcsó legyen az EU-s store-ból.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
félisten
nekem már évek óta van, minőségi gondom aztán nincs vele. árban sem annyira vészes, főleg hogy baromi jól eltalált rajt szinte minden ,a nyomáspontok, az analóg karok kialakítása,stb..
Az enyém Xboxohoz van,de nem hinném, hogy a PS másabb lenne minőségben.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
ViktorHUN79
aktív tag
Sziasztok! Olvasom, hogy mától ingyenes lesz a destiny 2,ez csak pc-re lesz ingyenes, vagy ps4-en is?
-
Wesder
félisten
válasz ViktorHUN79 #216233 üzenetére
Mindenhol.
-
ManUnited
aktív tag
válasz hombre[EU] #216211 üzenetére
Szerintem még mindig az Overwatch a legjobb multi-shooter, amihez pont skill/ész/helyzetfelismerés kell, a szerencsével nem sokra mész. Bár sajnos ow-ban is egyre több az egeres.
[ Szerkesztve ]
-
Imilenni
addikt
válasz l.skywalker #216236 üzenetére
Persze, csakhogy: "starting at $219.95"
Mire ideér lesz vagy 80kPress "F" to pay respects.
-
SoundBox
aktív tag
válasz frankstork #216190 üzenetére
Szia kipróbáltam ma, Huawei P20 Pro gond nélkül kapcsolódik ha kikapcsolom a bluetooth-ot kikapcsolt a kar is.
-
30z.Samu
félisten
Aki esetleg MK-zik még, annak ez érdekes lehet.
Sic Parvis Magna
-
Deck
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest