Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisstibor
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnek csinalni egy egyszeru kis oldalt amilyen volt regen az elvira.hu illetve amilyen a www.miserend.hu oldal...Ez utobbi egy szentmise kereso script meg lehet adni neki, hogy mikor, hol, milyen nyelve stb. lesznek misek. Mivel nem vagyok profi php-es igy probaltam kesz scriptet keresni par oldalon de nem igazan tudom behatarolni, hogy milyen kategoriaba keresem egyaltalan...Esetleg ha valaki tudna valami hasonlo kiegeszitot joomla vagy e107 ala az is jo lenne...Igazabol barmilyen segitseg jol jonne. Esetleg megprobalhatnam 0-rol megcsinalni az egeszet.. Koszonok elore barmilyenemu segitseget.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged