- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- iPhone topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enjoy1981
csendes újonc
Sziasztok van egy Philips 55pus7304 típusú tvm.
Egy ideje nem tudok fájlokat törölni a külső hdd ről, eddig működött most egyik napról a másikra nem tudok törölni semmit.
Valakinek van ötlete hogy mi lehet a baj? -
pjen
félisten
válasz Enjoy1981 #38806 üzenetére
A filmeket sorozatokat amiket nem tudsz törölni a Tv írta a HDD re vagy például PC n másoltad rá?
Most megnéztem egy Pus 8545/12 Tv n. (elnézést anrab fórumtárs) ha félre vezettelek, a Tv saját felvételét tudom törölni. Viszont a HDD re PC vel írt filmet nem. Vagy nem tudom hogy kell. Volt egy régi, még 3D s Philipsem, azon lehetett kezelni a külső meghajtót. -
levii0812
csendes tag
Sziasztok! Van egy 2 éves philips oled 706-osom. A probléma, hogy egyik napról a másikra bal felső sarokban, az ambilight magától bekapcsol és villódzik(kb 3 led és csak kék) elég zavaró főleg, hogy sokszor kikapcsolt tv-nél is elkezdi. Ilyenkor inkább kihúzom. Mi lehet a probléma?
-
Enjoy1981
csendes újonc
Fájlkezelővel sikerült, mióta megvettem a tvt igy csinaltam.Mivel ha nem törlöm a hdd egy idő után betelik, mivel telefonon töltök le es kuldom at a tvre wifin keresztul a tvhez használt külső hddre igy be sem kellett eddig kapcsolni a gépet, hogy tudjam kezelni a fajlaimat. Szóval ezert nem ertem 4 ev után mi történt hogy most nemtudom igy csinalni.
-
blakey
titán
válasz Enjoy1981 #38819 üzenetére
X-Plore
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
F e Z o
veterán
Sziasztok! Elolvastam a témaösszefoglalót, igaz, 2015-ben volt utoljára frissítve.
Olyan kérdéssel fordulok Hozzátok, hogy mi a különbség a 65PUS8007/12 és a 65PUS8008/12 típusú készülékek között. A 8007, az 260k a MM-ben, míg a 8008 220k az Euronics-ben.
Válaszotokat előre is köszönöm.H2O über alles!
-
-
rainman72
nagyúr
válasz Luck Dragon #38824 üzenetére
És nem is szeretnéd?
Segítek[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
-
rainman72
nagyúr
válasz Luck Dragon #38827 üzenetére
Nem is kell!
Kérjünk engedéjd!
Nekem már van 1 másik topikban,segítek!Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
HUNited
őstag
Sziasztok, adott egy 48OLED707 tv. Nem igazán látok rajta semmi problémát, viszont az OLED képernyő frissítést korábban csak néha akarta, most meg már előfordult olyan is, hogy egy nap kézszer (értelemszerűen hagytam neki, tehát nem azért dobta fel újra, mert a később gombra nyomtam). Ez normális működés, vagy meg akar makkanni, vagy mi történhetett vele? Még csak egy éves, szóval még bírnia kellene.
Képhibát, fátyolosodást, beégést semmi problémát nem látok rajta.
-
válasz F e Z o #38823 üzenetére
A 8007 androidos, a 8008 meg nem. Utóübbi teljesen zárt rendszer, így amelyik app nem található az app store-jában, az nem is lesz rajta. Én pont úgy jártam pár hete, hogy nem androidosat rendeltem (szintén philips), aztán vissza kellett küldenem, mert nem volt rá Disney+. Inkább vettem egy másikat (egy évvel korábbi, androidos verziót), arra minden van.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
-
-
thoger
csendes tag
Sziasztok,
Philips 43PUS6162/12 készülékemmel küzök. Nem tudom sehogyan sem működésre bírni a WiFi-Direct/Miracast funkciót.
Ami eddig történt:
- TV dokumentáció ellenőrzés - az eszköz tudja funkciót.
- TV nullázás, gyári beállítások
- Csatlakoztatás a belső hálózatra WiFivel és vezetékkel.
- Hálózati kapcsolat, és a hálózati beállítások ellenőrzése. Hálózat OK, Miracast bekapcsolva.
- DLNA filmnézés tesztelve - OK
Azonban nem tudom működésre bírni a Miracast funkciót:
- A funkció bekapcsolása után megjeleneik a Sources alatt a "Miracast". Mikor kiválasztom, a TV-n megjelenik a Kapcsolódáshoz segítséget nyújtó ábra, illetve a teszteléshez használt eszközeim meglátják az eszközt "43PUS6162/12" névvel.
- Sem Windows 10 és 11 laptoppal (WindowsGomb+K - vezetéknélküli képernyő) sem Samsung tablettel és Samsung telefonnal (Smartview funkció) nem tudom létrehozni a kapcsolatot. Az eszközök látják a TV-t, de a kapcsolódás sosem lesz sikeres...
Hogy a francba lehet troubleshootolni ezt a fránya technológiát?!! Idegesítő hogy egyik eszköz sem dob vissza semmi szakmailag értelmezhető hibaüzenetet.Egyszerűen csak nem sikerül a kapcsolódás és kész.
Hálózati oldalon amit tudtam megtettem:
- UMS-segítségével filmet néztem a gépről (dlna)
- windows tűzfalon ellenőriztem a vezetéknélküli képernyő funkciót - át van engedve
- megpingettem a TV-t sikeresen
- fix ip-t adtam neki, biztosan azonos hálózaton van a többi eszközzel
PLS HELP semmit nem olvastam ami indokolná a kapcsolódás sikertelenségét. -
gyimger
őstag
válasz thoger #38841 üzenetére
Én nem leszek nagy segítség ebben, de az én tapasztalatom 8007-tel az, hogy én is ki akartam küldeni a vezetéknélküli képet a szokásos képernyőmegosztással PC-n, de nem lehetett. A miracast nálam csak Edge böngészőből működött, sehogy máshogy. Ha nálad látja az eszköz, az már jó jel, nálam sosem jelent meg. Vagy ez talán más technológia, mint amivel küzdesz, tényleg nem vagyok szakértő.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
HUNited
őstag
válasz mailman #38840 üzenetére
Köszi. 6 oldalból áll, nem tudom melyik kellhet, a CSM5 oldalon ezeket írja (ezek tűnnek ilyesminek):
OLED DOH 1883 hours
OLED OFFRS time 2 óra 14 perc
OLED JB timer 373 óra 59 perc
OLED OFFRS count 308
OLED JB count 3
OLED OFFRS peak history 017 016 016 014 014
OLED OFFRS manualy skipped 7
OLED TCON RWMP MAP version 22480301MEbből te értesz valamit?
-
mailman
tag
válasz HUNited #38843 üzenetére
A manually skipped: 7 az nekem sok. Vagy mindig elnapolod a szükséges frissítést, vagy rossz gombra nyomsz mikor szól a TV hogy frissíteni szeretné a pixeleket, ezért akarja ilyen gyakran újra és újra.
Most mondjuk 2 órája megvolt, egy darabig jó kell, hogy legyél.
[ Szerkesztve ]
-
HUNited
őstag
válasz mailman #38845 üzenetére
Nem skippeltem annyiszor, az ziher. Ráadásul a gombot megnyomva a képernyő ki is kapcsolt, majd visszakapcsolás után írta hogy frissítve (valami ilyesmi). Amikorra írta hogy csinálta (akkor 2 órája) akkor viszont egész nap nem is volt bekapcsolva a tv Tehát ha csinálta is, akkor kérdés nélkül a háttérben (ahogy amúgy elvárható lenne). Ráadásul előtte 1-2 nappal már csinálta kétszer is.
-
Zola885
csendes újonc
Sziasztok!
Philips 65pus8818 vételén gondolkodom, van esetleg valakinek ilyen tévéje, és megosztaná a benyomásait?
Átnéztem a különböző fórumok véleményeit, elég gyakori problémának tűnik az erős felhősödés, de ezek főleg a 75 colos kapcsán íródtak, ami IPS. (az 55 is ips, míg az 50 és 65 VA)
Köszönöm előre is!
-
solyom76
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy 55 ös,7956/12 tv.m.
Érdeklődnék,hogy van rá esély,hogy lessz még rá frissités,mert jelenleg nagyon megbántam ezt a választást.Ami megfelel az csak az amibilight. Azon felűl semmi + nincs benne,lassú minden egyes funkciója,csak a csatorna valtás 3-3,5 másodperc..
Ma pl telefonról a képernyő tükrözés sem sikerűlt.. Jah igen lg nano796 volt előtte,ahhoz mérve iszonyat nagy csalódás.. Tudom nem 200 ezres tv t kellett volna venni..Az élet szép..csak élni kell!!! Clevo P15sm..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs