- Navon Navik - új erő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- iPhone topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
Sziasztok!
58PUS8506/12 TV-m van, januárban frissítettem a TPM211EA_R.101.001.004.131 SW-re, azóta naponta többször lefagy majd újraindul a TV. A korábban rajta lévő 105-ös SW tökéletesen működött? Mi a megoldás erre?
Csináljak egy gyári visszaállítást vagy downgrade kell a korábbi SW-re, nem tudom, hogy ez lehetséges-e?
Köszi -
Bane.Davids.
lelkes újonc
A súgó volt nyerő, gratulálok magamnak, hogy magamtól nem volt annyi eszem, hogy megnézzem...
MMP nevű alkalmazáson keresztül lehet egyébként hozzáférni a tárhelyeken található tartalmakhoz.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, mert végső soron Te kellettél a megoldáshoz! -
tomp
félisten
Szia!
Én is frissítettem a 8507/12 -t a 131-es verzióra és nálam is vannak random újraindulások.
Bekapcsolom bejön a főmenü de egyik HDMI-n sem lát jelet majd újraindul. Utána jó. Vagy bekapcsolom, látszólag minden oké majd egyszer csak újraindul.
Használsz külső hangrendszert? A visszajelzések szerint mintha az ARC lenne bugos és attól omlik össze a rendszer. Szerencsére nálam eddig csak 3x csinálta a frissítés óta.
Remélem javítják a hibát. -
bnorci71
addikt
ha be van kapcsolva frissül magától ha nincs akkor csak írogatja minden bekapcsoláskor hogy van új Fw. előbb utóbb megunja az ember.
Mi lesz jobb?
Attól függ, hogy sikerült megírni az új Fw-t nekem a 706/12 elhagyta a fagyásos újraindulásos tüneteit. de látod van akinél pont ez hozza meg.
Az Fw-nek a hivatalos oldalon van története mikor mi változik benne ha van kedved azt lehet böngészni.ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
félisten
Ez egyre rosszabbnak tűnik...
Apps werden nicht lokal gespeichert, sondern in einer Cloud-Infrastruktursomit wird immer die neueste App-Version beim Start geladen."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Lootolok
tag
Sziasztok!
Van egy 2,5 éves 75PUS8505 TV-m.
Néha csinált már olyat, hogy nem kapcsolt be, és ekkor a stand by LED sem világított. Konnektorból kí és be, utána minden rendben volt.
Tegnap viszont többszöri ki- és bedugás volt szükséges, hogy elinduljon. Aztán este minden okes volt utána. Ma reggel megint nem világít, és most többszöri ki- és bedugás sem segített.
Volt valakinek hasonló esete? Mi lehet ilyenkor?Köszi
-
taschner
aktív tag
Sziasztok.Olyan kérdésem lenne ,hogy milyen csavar kell a tv talpához becsavarni mert eddig a falon volt de most vissza szeretném rakni normálisan csak a csavart el hagytam valahol.Köszönöm a segítséget elöre is.
A motorozás egy élmény!!!
-
taschner
aktív tag
43PUS7303 Philips
A motorozás egy élmény!!!
-
minilego
senior tag
Pus7805 nem látja a 4TB-os külső merevlemezt. Ezt már nem tudja vajon kezelni?
-
oris
aktív tag
Sziasztok, Titan OS alatt elérhető az apple Tv applikáció, valamint VLC vagy annak megfelelő hálózati lejátszást (nas-ról) támogató applikáció?
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
-
oris
aktív tag
válasz rainman72 #38974 üzenetére
Ajj, ráadásul csak néhány napja volt téma, átsiklottam felette.
70 (max 75) coll és 350eFt-os limit mellett mi a legjobb választás? Kizárólag streaming szolgáltatások lesznek használva, hagyományos tv nem."Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
ezophus
csendes újonc
Én nagyon szeretem a philips tv-ket de a Titán miatt valószínüleg elfogom engedni őket, szerintem nem leszek egyedül.
-
rainman72
nagyúr
Nincs már androidos 70s model,csak a Philips new smart tv változat,ami egy friss Saphi inkább 70PUS8118 290e-ért.
Én ezt venném inkább mint a 75s IPS-t mivel a 70" VA,kivéve ha kell a nagy látószög.
Ezekben dedikált P5 proci sincs.
75s van androiddal de az meg nem fér bele az árba 75PUS8818.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
oris
aktív tag
válasz rainman72 #38979 üzenetére
Érdekelne a tapasztalatod, 70’ után a 65’ nagyon gáz? Eddig 70PUS8535-öt használtam.
A 350eFt-os keretbe beleférne a 65PUS8518, sőt, szűken akár a 65PUS8818
Úgy olvasom, véleményed szerint a P5 engine jó ha van."Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
Vhiktor
veterán
65PUS8818 tesztem, itt minden kérdésedre választ találsz sezrintem
[link]ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
Milyen messziről nézed?
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
rainman72
nagyúr
Igazából nem lesz gond a kisebb méret szerintem.
65PUS8518 van jelenleg itthon,az áráért egy korrekt IPS paneles tv,még a fekete is elfogadható rajta.
De mivel neked VA paneles tv-d van jobban járnál a 8818-al ami szintén VA magas kontraszttal és magasabb képfrissítésel.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
F e Z o
veterán
Ugye megvettem a 65"-os PUS8007 készüléket kb egy hónapja. Tegnap este néztem, hogy mi az a fehér csík a káván, de mondom biztos visszatükröződik valamiről, aztán ma oldalról láttam, hogy a kijelző a felső kávától, minegy 2mm-re lejött, s a tv LED vílágítása. Azért ilyet még nem láttam. 3 oldalt 1mm-rel kb a káva szintjétől bentebb van a kijelzől, de fent elvált volna a ragasztás? Volt már valakinek hasonló probléméja. Kíváncsi vagyok, mit mondanak majd holnap a Media Marktban?
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
-
-
Vhiktor
veterán
3.5 méterre még elég a 65 col, de persze ez egyéni preferencia függő.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
oris
aktív tag
Hátha valakit érint: a MediaMarkt visszatérítést ad bizonyos feltételek együttállása esetén a következő Philips tv-kre:
55 PUS 7805/12 AMBILIGHT, vásárlás: 2020.09.03. – 2022.05.08.
65 OLED 705/12, vásárlás: 2021.06.16. – 2022.03.07.
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
Lootolok
tag
Sziasztok. Pár sorral lentebb írtam, hogy nem kapcsol be a TV-m sehogy se, némi előzménye volt mar korábban is.
Szervizben van kedd óta, ott rögtön belapcsolt, és azóta is megy...
Tök jók az ilyen hibák. Ők sem tudnak mit kezdeni vele, mert nincs jelenség. De pár napig járatják, aztán kiderul, előjön e. Mondták, hogy hibás automata szoftver frissítés is okozhat akár ilyet. Most a legfrissebb van rajta (bár én sosem frissítettem), és azzal elvileg nincs gond.Nem volt senkinek hasonló?
-
csibak
csendes tag
Sziasztok!
Milyen vétel most egy új 58PUS8535/12-es tv? Streaming szolgáltatások mennek rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest