-
Mobilarena
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
newwave0507
aktív tag
Ha valakinek esetleg szüksége lenne megbízható chiptuningos emberkére Pécsen belül az írjon, tudok embert ajánlani,korrekt áron. Bármi más elektronikai dolog is megy neki, dpf kiütéstől elkezdve bármi
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
nesa
veterán
Van egy felesleges BREVI grand prix gyerekülésem, nem új, 3 gyereket kiszolgált, 5000Ft.
-
dunc
nagyúr
Srácok Pécsen kerékcsavart hol lehet venni? A Bárdin kívül mert őket utálom
THX -
aneda
senior tag
-
UHHH
senior tag
http://contactauto.hu/ így már igen, a linkje rossz volt...
-
Bigemperor
senior tag
Hali skacok!
Némi tanácsot kérnék, hátha volt/van valaki hasonló helyzetben.
Megrögzött PC-s vagyok, de kb. 1,5 éve nincs vasam, mert jött a gyerek,mellette meló, rengeteg intézni való, majd költözés, lényeg, hogy ott állt a szobában, ezért eladtam inkább.
Már nagyobb a gyerkőc. de például tv-t is alig-alig nézünk, főként gyerekműsor fut, igaz, vettem egy nagyobb készüléket. Időm most sincs sok, jön a tavasz, házkörüli melók, erre hivatkozva nejem nem lelkesedik az ötletért, de kipróbálnék egy konzolt, xbox tetszene most, rajta forza horizon 4-el. Semmi tapasztalatom konzollal, csak most ez elkapott, ezért érdeklődnék, érdemes-e belevágni, ha most sincs sok időm, egyáltalán mire kell figyelni, mi kell még hozzá (live gold, game pass)? Valószínűleg sokáig nem tartanám meg, nem tudom, mennyire könnyű és gyors az eladás jelenleg, one x-ben gondolkodom természetesen.
Előre is köszi minden tanácsot.[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
válasz Bigemperor #84609 üzenetére
Én mindenképp használtat vennék a helyedben.
Pont tegnap láttam facen egy 500GB-osat 3db kontrollerrel és vagy 5-6 játékkal (köztük volt a forza is) 80e-ért.
Szerintem egy ilyennel fél év után sem tudsz nagyot bukni.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
dunc
nagyúr
Szia! Az xbox one X el nem lősz mellé! Nagyon rendben van a cucc! Eladható nyilván bukóvbal, én is most hirdetek egy limitált gépet minden földi jóval!
-
Bird
addikt
Ezek most nagyon jó ajánlatok (az első még a tavalyi BF-t is übereli, a második 10k-val drágább):
Xbox One S 1TB + Forza Horizon 4 + Gears of war 4 68.900Ft
Microsoft Xbox One X + Forza Horizon 4 + Forza Motorsport 7 134.190Ft
Mind a kettő nagyon jó deal, ennél jobb per/pill sehol sincs. Én mindenképp újat vennék...
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Bird
addikt
válasz Bigemperor #84614 üzenetére
Beszippant, ha hagyod magad az biztos. Esténként 2 órát engedélyezek magamnak (Forza 4, Division 1 majd később 2.).
A mallos nagyon korrekt ár, 2 napja akciózzák!
Én S-el kezdtem, de hamar váltottam X-re. Ég s föld... Egy másik liga. Viszont a 4k-s tévé is melegen ajánlott...
Felrakod a plexet és lesz egy multimédia lejátszód is. Hálózaton mehetnek a filmek.... A 4k-s bluray lejátszóról nem is beszélve.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
a2d2
addikt
Tényleg jól lent van az ára, akkor nem is volt olyan extra akció a tegnapi használt 80e-es.
Ha leszámolsz csak 10k-t a kontrollerre, 10k-t a két játékra meg mondjuk 10k-t a vinyóra akkor gyakorlatilag kb 40e maga a gép amiből egy 1050Ti szintű VGA-t vagy egy alaplapot kapsz.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Bird
addikt
Bizony- bizony. Van már értelmes alternatívája a pc-s gamingnek... Ár-érték arányban verhetetlen....
Exian: Az általad említett játék megjelent xo-ra, sőt xo x-re is fel lett tupírozva. Ha csak azzal szeretnél játszani az S-t válaszd. Ha az időtállóság is fontos, és van 4k-s tévéd, valamint van rá kereted akkor csak az X jöhet szóba.
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
válasz Bigemperor #84618 üzenetére
Game pass-ban rengeteg játék van (viszonylag újak is), sűrű rotációval, szvsz nagyon megéri rá előfizetni... A live akkor izgalmas, ha multiban is játszanál.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
-
a2d2
addikt
-
Bird
addikt
Sokkal jobban jársz. A pc játékos vonal feneketlen kút szindrómában teng- leng hosszú évek óta.
a2d2: MS betalált ezzel a gamepassal... Ráadásul egyre több játékkal lehet egyszerre pcn és xboxon is játszani. Már csak a fránya exkluzivitáson kellene előre lépni a sonyval szemben. Hardverben a pro sehol nincs az x-el szemben... Mondjuk az is igaz, hogy a pro hamarabb jelent meg. Viszont a sonynak már nem volt válasza rá.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Más: ha van az ismerősi körötökben, akár szűk családi körön belül olyan ember, akit digitálisan fejleszteni kellene (nem ismeri a számítógépet, tabletet, okostelefont, stb), de nincs hozzá időtök, türelmetek, stb, akkor keressetek meg, nagyszerű, ingyenes lehetőséget tudok most erre. Konkrétan munkalyemen ilyen képzéssel foglalkozom most, egyénileg foglalkozva az érdeklődőkkel (minimum 3 évig, szóval hosszútávú a lehetőség). Csak gondoltam jelzem, mert tudom milyen az, amikor Mari néni, Pista bácsi a szomszédból nyúzza az embert a drága szabadidejében, hogy ugyanmá' segíts ebben meg abban számítógépen, meg hogyafrancba kell használni ezt a fránya okostelefont és a többi... Nekem most ez hivatalból feladatom, úgyhogy hajrá!
Akit érdekel, privátban megadom a munkahelyi számom, amin ezzel kapcsolatban lehet érdeklődni, illetve időpontot foglalni.
-
-
őstag
válasz Bigemperor #84618 üzenetére
Én is nagy PC-s játékosként vettem a PS4-et. Sajnos ebben a korban már nagyon nehéz átszokni a konzolos irányításra. Nincs sok időm játszani vele, így nem is sikerül megtanulni. Az autóversenyekben pl. botrányos a teljesítményem. Pc-n gombokkal és kormánnyal is jól nyomon, de ez a fránya kontrolleres irányítás nem az én világom. Szóval majd kell hozzá egy kormány is, ami plusz kiadás és van olyan játék, ami nem támogatja. Gondoltam megosztom veled az időskori tapasztalataimat, ha most fogsz majd a kezedbe először kontrollert.
-
-
UHHH
senior tag
Helló! Use keyboard and mouse with PS4 Meg van pár youtube videó is!
Bár a game-ekben gondolom nem lehet belőni, hogy arról irányítsd.
Szerk.: Hm, talán mégis lehet...[ Szerkesztve ]
-
-
őstag
Ja. Pont ugyanúgy, ahogy pl. a kormányt szokták a youtube videókon mutatni. Bemutatják egy játékon, hogy márpedig megy, aztán amivel te játszanál, azzal pont nem megy. Sok ilyen videót néztem már. Csak egy példa: a Need for Speed-el egyetlen dedikált PS4 kormány se működik rendesen, ennek ellenére van videó a Thrustmaster T150-ről, hogy milyen trükkökkel megy. Egy embernek, a fórumokon meg megy az anyázás. A Logitech G29-el is megy az új hírek szerint. Ja.
Videót guglizni én is tudok, köszi. Linkelni is.
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
Én vettem a PC mellé két bluetooth-os Xbox One S kontrollert (először DS4-et vettem de azt eladtam inkább mert hekkelgetni kellett Windows alatt). Először csak platformerekkel használtuk, MadMax-et pl még inkább bill+egérrel nyomtam végig, majd beletettem párszáz órát a Breath of the wild-ba és nagyon hozzászoktam az irányításhoz, amit lehet már kiteszek a TV-re és kontrollerrel játszom. A forzát is ezzel toltam, szerintem nagyon jók a hátsó ravaszai a Xbox kontrollereknek, jobb mint a PS-é, megfelelően lehet adagolni a gázt/féket.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Ha meg tudod oldani azzal, ami neked kell, akkor nyertél. Ha meg sem próbálod, akkor 100% nem lesz jobb.
Én is jártam már úgy, hogy valami nem működött ami többeknek igen, de ez benne van. Az is, hogy a próbálkozó a béna, meg az is, hogy a cucc rossz.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Bandeee
tag
Sziasztok,
Tavaly Októberi TP-LINK AC750 ARCHER C20 300MBIT DUAL BAND WIRELESS ROUTER eladó,
3 év garis a Compuba Mariettához! Váltás miatt feleslegessé vált!5 ezerért
Akit érdekel, egy privit dobjon!
Üdv.
-
rnrn
aktív tag
Ez lett a döntés, mától akcejós is a kicsike!
Miki, Bird, Exian, Csepy mondjátok rá az áment, lécci!
Samsung UE65NU7442 -
rnrn
aktív tag
válasz torma1981 #84641 üzenetére
Ááá, tudom már! Miért nem ezzel kezdted! Őt és téged néztelek. Valójában előszöt téged, csak láttam, hogy Te a csajt nézed, majd nekem is muszáj volt megnézni (már mint, hogy Te mit és miért, meg egyébként is ). Szép kék, kétrészes munkásruhában voltál. Színes egyéniség!
A csaj meg átlagon aluli volt (magasságról beszélek), szóval termeted alapján ikább téged választottalak volna...
-
Szilofon
aktív tag
Árkád utalvány eladó, arkadban bárhol le vasarhalto. 6000ft utalvány, 5000ft-ert vihető. 1 évig érvényes.
Még 1 órát át vehető az uranvarosi tescoban.Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
Bigemperor
senior tag
Pécsen és környékén honnét tudok humuszt (feketeföld, talajjavító) vásárolni a kertbe, füvesítést szeretnénk, esetleg van valakinek ilyen pázsittal kapcsolatos tapasztalása? kb. 3-400m2 lehet. Más: monitor/tv tisztító folyadékot milyet használtok?
-
a2d2
addikt
válasz Bigemperor #84646 üzenetére
Kökényből a biokomtól lehet hozni nagy tételben. Jó anyag. Mi egy nagy teherautóval vettünk anno, de simán elfogyott.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Nevil2
tag
Sziasztok!
Megmakkant a Cliom (önindító + akksi is), így meg sem moccan. Van olyan szerelőtök, aki kijön házhoz (uránvárosi lakótelep parkolója) és javítja - valami értelmezhető áron? Az autó Clio2, benzines (1.2 16V).
Thx!
-
nesa
veterán
Pci-e VGa kártyát keresek 5-7k körül de ha nagyon jó az ajánlat lehet kicsit drágább is.
Ha megvan a doboza az még jobb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 4
- Politika
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Magisk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest