-
Mobilarena
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenity
senior tag
Nem nagyon van aminek ne kéne. A pc-knek nyílván kell, az xboxnál a vőlegényem megőrülne, ha csak 100 mega lenne a sebesség, az nas+tv nyílván kéri a gigabitet hogy normálisan tudjon lejátszani... talán egyedül az erősítő ami nem igényli folyamatosan, de a 2 pc+tv+xbox+nas kéri, és ki is lőttünk a routerünket szóval be is rendeltem a gigabites 8 slotos switchet
Köszi a tanácsot"Egy mosolynál jobb a több"
-
dunc
nagyúr
A digi internet megint gyengélkedik kertvàrosba?
-
dunc
nagyúr
válasz s7evcsenko #84905 üzenetére
Már jó!
De amint láttam, az edzést kicsit meg kéne nyomnod! És pl ha bicepszezel, akkor ne a keretbe, hanem szabad súllyal.
-
dunc
nagyúr
válasz s7evcsenko #84907 üzenetére
Oké, én most vagyok forma felhozásba.
-
s7evcsenko
addikt
Én meg egész pontosan 21 napja kezdtem el edzeni. (2 év kihagyás után)
Az elsődleges szempontom most -5kg.
Amúgy mikor lekezeltünk, épp a kétkezes szabad-súllyal bicepszeztem, a kereten csak levezettem.(#84911) jannid:
Cutler[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
dunc
nagyúr
válasz s7evcsenko #84909 üzenetére
Akkor most jó sz@r, de az izom emlékszik! Én pici has faragás, pici kerekedés, ennyi.
-
senior tag
Hova jártok gyurmázni?
-
dunc
nagyúr
-
Attix70
aktív tag
XBOX 360 RGH újra telepítéssel kapcsolatosan keresnék hozzáértőt. Lenne valaki?
Próbáljuk meg a mondatokat NAGYbetűvel kezdeni
-
Exian
addikt
Van valakinek valamilyen nagyon pindurka asztali gépe eladó? Tökmindegy, milyen hardver van benne, zenehallgatáshoz kell, kvázi csak egy Winamp fog futni rajta. Egyetlen feltétel a picike méret mellett, hogy legyen rajta rövid PCI-E slot (hangkártyának). HDD nem kell bele.
[ Szerkesztve ]
-
Zewa
senior tag
Csak halkan kérdezem meg: Miért kell zenehallgatásra PC? Annyi megoldás létezik netrádió, analóg vagy digitális forrású muzsika lejátszára akár profi minőségben is hogy az csuda. : )
ps: Április 11.-én a borverseny eredményhirdetését idén is te fotózod?
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Winamp... Amilyen fasza volt annak idején a 3-as verzió a vizualizátorával, akkora bloatwaret csináltak belőle az 5-ös kiadásban. Anno a fejlesztői szándékosan ellehetetlenítették, hogy olyan silent telepítőt csinálj hozzá, ami kihagyja a bloatware telepítését. El is halálozott ahogy nézem...
Amúgy ha olcsón szeretnél jót, akkor egy Creative E1 külső hangkártyát (ne ítélj elsőre, nem minden gagyi ami Creative) kell venni az 13e Ft körül van [link], azt mind PC-b, mind Androidos telón tudod használni és ennyi pénzért nem kapsz jobb külső dac-ot / erősítőt / mikrofont, főleg nem egyben.
Egyszerre két fejhallgatót tud meghajtani, de ami miatt megéri megvenni az az, hogy azt a kimenetét amin a headset mikrofonját is fogadni tudja, azt egy AB osztályú erősítő hajtja meg, nem a manapság szokásos D osztályú tucat-kacat erősítő. Ez már alkalmas arra, hogy drágább fejhallgatót hajts meg vele minőségben. Arra meg a személyes javaslatom az Audio-Technika m40X, brutálisan jó (egyenletes) hangzással és ár / érték aránnyal. [link][ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
HoldChore
tag
Weboldalam rendbehozására keresek valakit. Egyszerű blogoldal, napi egy két poszt egymás alatt, illetve a adsenset kell integrálni bele. Wordpress lenne célszerű, most is az, vagy más is lehet de a Facebookra posztoljon automatán. Priviben veszem észre.
"Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
-
Exian
addikt
PC kell, és kész Megaztán spéci hangkártyáról van szó, aminek a minőségét semmi sem közelítette meg, bármilyen eszközt is próbáltam (telefon, mp3 lejátszó, stb). Meg a hardveres EQ-ja is jobb. Ja és fejhallgatóval hallgatok, amivel még jobban kihallani a minőséget. Legalábbis nekem vájt a fülem hozzá persze szeretnék bakelitről hallgatni valami klafa fejhallgató erősítővel zenét hallgatni, de ahhoz sajna sokszázezer forint kellene
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Milyen hangkártya ez?
Btw a sok százezer Ft kicsit túlzó, ki lehet azt hozni olcsóbban. Ha meg van hozzá affinitásod és magadnak építed, akkor meg pláne.
Én építettem magamnak egy OTL csövest fejhallgató erősítőnek, most pedig tervezem a következőt, amiben kis feszültségű csöveket fogok használni egy hibrid megoldással és menni fog belső aksiról.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok! Digi a Rózsadombon Nálatok ok? Nálam reggel óta nem.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
s7evcsenko
addikt
válasz Sir Riccio #84925 üzenetére
Nálam hibátlan reggel óta.
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Sir Riccio #84925 üzenetére
Itt is hibátlan. Google DNS-ét használom.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Xonar van nekem is gépben az asztali erősítőm számára, az egy fasza cucc. Erősítőben meg épített JLH végfog, így van is értelme. Még az erősítő tápját kell újjáépítenem mert nagyon régi a nyák és a kapcsolásán is tudnék javítani.
Asztali csöves PCL / ECL86 (SingleEnded) kapcsolás építése is folyamatban van (egyszer már elkészült csak aztán szétszedtem, hogy megcsinálom kulturáltan), de úgy elraktam a trafókat meg mindent tartalmazó dobozomat, hogy fogalmam sincs hol lehetnek.
Mindezeket megküldöm Linux alól és akkor rendben vagyunk. Windows téren csak a W10-el jött el az a korszak, hogy nem épület be xyz réteg a hangkártya és a lejátszó közé, mindenféle késleltetéseket bevíve.
-
Sir Riccio
addikt
válasz s7evcsenko #84926 üzenetére
(#84927) CPT.Pirk : Köszi Nektek! Nem tudom mi volt a gond, de megjavult.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Exian
addikt
Mostmár tényleg eladó az Alcatel POP 4S telefonom.
Az ár nincs kőbe vésve.
-
Exian
addikt
LGA775 tokozású 4 magos CPU-ja van e valakinek? Q széria vagy méginkább pl. E5450, ilyesmi.
-
Exian
addikt
válasz s7evcsenko #84940 üzenetére
Én már nem ott dolgozom kb. másfél éve De az aulában az Információnál tudsz venni, ha még van jegy.
(Pontosabban igazából ott dolgozok még, de teljesen más területen és beosztásban)
-
Exian
addikt
válasz s7evcsenko #84942 üzenetére
Hát azért ilyen szinten tudok segíteni Beszéltem velük, vannak még jegyek, de már csak nagyon kevés, úgyhogy akár most is intézheted. Hívd az 550-600-at (21.00-ig ott van valaki), aztán rakasd félre, ha tutira kell. A lelátó utolsó sorában is vannak még helyek, én oda kérnék, legtutibb hely.
-
HoldChore
tag
De most komolyan, nincs senki aki dolgozni akar vagy tud ebben az országban? Weblapkészítésre sem? Decemberben és most is tettem fel keresést itt is meg aktuális csoportokban is, de a kutya sem jelentkezett.
Weboldalam rendbehozására keresek valakit. Egyszerű blogoldal, napi egy két poszt egymás alatt, illetve a adsenset kell integrálni bele. Wordpress lenne célszerű, most is az, vagy más is lehet de a Facebookra posztoljon automatán. Priviben veszem észre.
"Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
Exian
addikt
válasz HoldChore #84945 üzenetére
Lusták vagyunk Én is belelustultam már ebbe a témába... pár éve teljesen saját, 0-ról indított PHP alapú oldalakat is létrehoztam, veszettül sok energia és időbefektetéssel, saját kódok gyártásával, saját modulok tervezésével. Mostanra odáig kényelmesedtem, hogy max. egy egyszerű WP oldalt vagyok hajlandó elindítani.
Én is úgy látom, a mai "csakafészbúk" létezik korszakban egyre nehezebb lelkes, normális embert találni, aki normális áron hajlandó weboldalt készíteni. Drágán nyilván van sok cég, akik legyártják, de ott mélyen kell a zsebbe nyúlni. Sok-sok éve 25-30 ezerért simán csináltam még én is olyan oldalakat, amikért erre szakosodott cégek akár egy nullával többet is elkértek volna. De sajna 4 gyerek és 2 munkahely mellett erre már nincs időm, energiám...
-
IO.sys
őstag
válasz HoldChore #84945 üzenetére
Exian szavait magaménak érzem, 11 évig voltam a szakmában, 5 évig fejleszettem saját keretrendszert. Nagy populációra levetítve sokakat tudnék tanítani és kevesek tudnának engem. Rohadt nehéz programozni. Azzal kelsz, azzal élsz nappal, szex közben is, azzal is álmodsz, ha egyáltalán van idő aludni. Nincs család, nincs magánélet. A kész mű csak a munka 30%-a, 70% a hibavédelem és a hibának nem minősülő "egyéb esemény", a betörésvédelem, ezeknek a kezelése is ott van, de nem látszik, ellenben sok forintba kerül. Ezt már nem volt szokásuk a megrendelőknek megérteni, ahogy azt sem, hogy ha egy módosítást kér a munka felénél, az viszi magával a meglévőt és újra kell tervezni a másik felét, ami pénz és idő, nem ingyenes (erre lett megoldás a microservices). Nem azért nem tolonganak a fejlesztők, mert lusták, hanem mert a tapasztaltabbnak egyszerűen nem éri meg. Ahol megfizetik a szellemi tőkét, bizonyára más a helyzet. Ha újra ezt kéne csinálnom, csak 600.000 nettó fölött tenném, az meg ugye álom.
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
M_AND_Ms
veterán
válasz IO.sys #84947 üzenetére
..és mindezekkel szemben ott a Facebook, ahol (szinte) minden adott ahhoz, hogy egy vállalkozás bemutatkozzon, rendszeresen információkat és híreket adjon magáról, eseményeiről. Továbbá építse, nyilvántartsa és szervezze a vállalkozás köré épülő közösséget, a véleményeket, a kapcsolatokat stb, stb .
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Exian
addikt
válasz M_AND_Ms #84948 üzenetére
Ja. És én amúgy mennyire utálom ezt Én még mindig abban a világban élek, ha egy vállalkozásnak nincs épkézláb weboldala, akkor az számomra nulla. Túl régóta élek a netes világban, nem tudom megemészteni és elfogadni ezt az ismétlem: "csakafészbúk" létezik világot. Viszont sokan meg igen, ezért egyre kevesebb is a jó weboldal. Régen emlékszem... micsoda durva flash oldalak voltak, mennyi lóvét öltek bele emberek/cégek. Persze mára elavult lett a flash, ezer jobb megoldás van, de 15 éve nem láttam olyan weboldalt, amitől elájultam volna. De ez már más téma.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest