- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
-
beg
veterán
Ha vasárnap jár le a műszaki, de az autó gazdája csak szombat este ér haza külföldről és csak hétfőn tudja bejelenteni/műszakiztatni, akkor azért elnáspángolják? Ilyenkor mi az eljárás?
Hétfőre már útvonalengedély kell neki?[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
spiky03
veterán
-
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
Bánhathátok hogy nem tudtatok kijönni tegnap urak.
Volt kint egy twinturbo galant, egy régi Leon FR meg egy régi Camaro is. Meg persze a halandó emberek autói.
A Leon durván jól megy az 1.8 Turboval.Tegnap észrevettem viszont hogy nem műxik a hátsó ködlámpakapcsolóm. Lehet azt javítani/cserélni külön vagy az egeszet cserélni kell?
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Gergőke88
addikt
Noh ma vesszük át az új Astrát
-
-
-
kmarci25
veterán
-
Rics22
tag
Vannak itt régi opelosok? Kadett GSI esetleg kit csigázna fel?
BGA Rework állomás eladó Honton390,Chipek,bontott alkatrészek-X360,PS3/Privátra ha nem válaszolok,akkor rics22service@gmail.com
-
zolikaDB
veterán
Lav ya mindenhez erto emberek!!!
Ulok a kocsiban, varom a felesegemet, es toltom a telefont, amihez kell gyujtas.
Jon egy ertelmesnek tuno uriember, es szol, h le fog merulni az akksim - latta, h vilagit a menetfenyem. Mondom neki, h koszonom, h szolt, de telefont toltok, ezert vagyok gyujtason, es valoszinuleg nem fog lemerulni (LED).
Ja... akkor eleg rosszul van megcsinalva!!!
Vagy az Opel a hibas, h gyujtasra van aram.
Vagy a torvenyhozas/Osram, h a menetfeny felkapcsol...De sehogy nem jo ez
-
gban
Közösségépítő
válasz zolikaDB #63323 üzenetére
Vissza kell kérdezni, melyik autónál van ez máshogy, amiben már van mondjuk szervó, meg esetleg légzsák (csak hogy kizárjuk a Ladát, meg az öregebbeket, bár tudom, az F-ek is nagyrészt beleesnek a csoportba, de menetfény ott nem volt még gyárilag ugye)?
Mármint a menetfény mondjuk lehet máshogy ha utólag beszerelt és nem így kötötték, meg talán a szivargyújtó is lehet direktbe kötve de az nem igazán praktikus.Postázást nem vállalok.
-
bexinho23
őstag
Gyári magnót csak azzal a spéci eszközzel lehet kiszedni? Vagy van rá valami jó ötletetek?
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Nemsokára egy 2006-os Astra G tulajdonosa leszek Z16XEP motorral. Már elkezdtem nézegetni, hogy milyen extrákat tudok majd esetlegesen beszerelni. Nagyon úgy tűnik az itteni hozzászólásokat olvasva, illetve a netet böngészve, hogy a tempomat beszerelésére nem lesz esélyem, viszont érdekelne, hogy a tükörfűtés hogyan működik? Elegendő lecserélnem a meglévő sima tükörlapot fűthetőre vagy más is kell hozzá? Hogyan lehet kapcsolni a tükörfűtést?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Freeman007
senior tag
Sziasztok. Nyáron vetten egy g astrát és szerintem ráférne egy alvázvédözés. Kérdésem az volna, hogy tudtok-e Budapesten, Budaörsön, Érden és ezen a környéken valami megbízható tisztes munkát végző alvázvédöset? Olyan kéne aki lebontja az alját és úgy keni, fújja a gyárihoz hasonló alvázvédö taknyot.
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
válasz Petyyyyy #63338 üzenetére
Egyszer volt kivesézve a G Astra tempómat építést és az árakat is össze hasonlítottuk. És 30E volt az átlag? Lehet rosszul emlékszem.
Majd hazaértem a gépen megtekintem , mert elmentettem.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz Markizmark #63343 üzenetére
Jól néz ki Az enyém most szegény elvan hanyagolva ezen a téren. Tiszta pöttyös, poros.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Tönkrement az F Astrámban a fényszóró kapcsoló (kis rugó és a golyók kiestek, nem határolódnak el a fokozatok és folyamatosan világít a benti lámpa).
Most ilyen kapcsoló van benne:de mindenhol ilyet árulnak:
Kérdésem az lenne, hogy ezzel is fog menni (ránézésre ugyan olyan) vagy nem? Az tekerő alul a műszerfal világítás erősségét állítja?
Köszi előre is!
-
Markizmark
addikt
válasz alkatraz3000 #63345 üzenetére
Ja hogy Te vagy az. Működik az Op-com?
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
alkatraz3000
senior tag
válasz Markizmark #63348 üzenetére
Most hoztuk haza a gépet, majd lassan nekiesek
@flegga: tökéletes neked bármelyik
[ Szerkesztve ]
"Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest