Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    ha nem a vezérműtengely jeladó a hibás (0340-es hibakód), mi okozhat ezzel kapcsolatos hibakódot, ami a mostani rohadás meleggel lehet összefüggésben? ...meg lett tisztítva minden csatlakozás, kifújva kontaktsprével, pár napig nem volt szervizlámpa, majd visszajött... reggelente jöttem melóba, 5 esetből 2szer a végére villant a lámpa... átvinni hibakód nélkül nem tudtam szervizbe, hogy ránézzenek... tegnap hazafelé 35+ fok, 1km után lámpa, megálltam egy boltnál, elintéztem valamit, 2perc múlva indítás után azonnal lámpa... leállítottam, újra indítottam, lámpa... elindultam a parkolóban, gázreakció megváltozott, pedál után kb 1 másodperccel kezdett reagálni és pörgetni is jobban kellett a megszokottnál... megálltam, leállít, indít, nincs lámpa... normál üzemben átmentem a városon... leállítottam, indítottam, azonnal lámpa... bevásároltam (10perc), indítottam, nincs lámpa, hazamentem gond nélkül :)

    ha hosszabb távra mentünk, akkor viszont ha kiértünk a városból és mentünk 90-100as tempóval folyamatosan, akkor 200km alatt se jött lámpa... pl nyaralásról hazafelé volt érdekes, mert az első 20km-en megálltunk 2 helyen is 5-10 percekre, ami után azonnal lámpát kaptunk (gondolom a menetszél nem hűtötte a rendszert), de kiérve a kisebb falvakból még 200km hazáig és ezalatt 0 lámpa... (újraindítás után általában megszűnt a lámpázás)

    tipp: hajszálrepedés a szenzorban, ami nem látszódik? (mondtam, hogy nézzük már meg másikkal, hátha azzal tökéletes lesz)

    [ Szerkesztve ]

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák