Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz Winner_hun #14850 üzenetére
Sajnos csak ezt az egy képet találom az esetről. Úgy látszik a jobb eleje van összetörve leginkább. Szerintem tényleg csak sodródott a tűzcsap felé, aztán az fogta meg végül.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Cicero
őstag
na fasza megfáztam
-
Tothgera30
Ármester
válasz Cicero #14852 üzenetére
Én már két napja, aludni alig tudtam, hol izzadtam, máskor fáztam, a torkom még mindig fáj, sőt erősebben. Könnyű mondani a diagnózist, de a tüneteket megélni, elég sz@r, tehát ebből hétfőn gyógyszerkúra lesz, és legalább egy nap itthonlét.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Cicero
őstag
válasz Tothgera30 #14853 üzenetére
500mg-os cetebe kúrán vagyok. nem szeressem a gyógyszereket.
-
NoLF
veterán
én vagy 10 éve nem voltam beteg egyáltalán.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
lujó55
addikt
Tegnap nagy munkában voltunk, leszedtük a fehérszőlőt, ma reggel forgattam át a törkölyt és húztam még rajta egy kicsit. Nem volt sok, de 20 fölötti a cukor
Reggel alig bírtam kimászni az ágyból -
ClayMore
aktív tag
-
lujó55
addikt
Azt tudja valaki hol lehet PH méréshez indikátorpapírt venni?
Gyógyszertár? Mezőgazdasági bolt? -
lujó55
addikt
Hát nekem a bor kiforrás nyomon követéséhez kell, de szerintem ugyanazt a célt szolgálja a szervezeti savasság ellenörző szalag is. Megnézem gyógyszertárban is, megrendelni nem fogom, mert a kiszállítás majdnem annyi, mint maga a termék.
Néztem a netet, de parasztboltban nem láttam ilyen terméket.[ Szerkesztve ]
-
bnss
veterán
Nem menjünk el ilyen irányba, köszi.
--
Szép, szüreti vasárnapot!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
bandus
veterán
én csak azon emberek véleményére lennék ilyenkor kíváncsi, akik rájuk szavaztak
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Tim82
félisten
Lehetne nem akkor törölni, amikor épp írok rá valamit?
Btw. leírom, mert ez nem politika, vagy nem annyira az, mint az előttem szólók hozzászólásai (kérnék egy 3-5 percnyi időt, még mielőtt törlöd, hadd lássa pohár és tope kolléga):
"Nincsen "ha", már tavaly lehetett tudni, hogy meg fogják szüntetni a szuperbruttót és az adójóváírást és pontosan erről volt szó akkor is. A cikk annyiban furán van megfogalmazva, hogy a 2011-es jövedelmünk alapján még lesz adójóváírás, a 2012-es után nem (tehát 2013-ban már nem fogunk tudni semmit sem visszaigényelni a 2012-es jövedelmünk alapján).
Ha ez valakinek sokkoló meglepetés most, akkor közlöm vele, hogy átaludta az elmúlt kb. egy-másfél évet. "
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Cicero
őstag
dejó hogy tökre nem vágom miről beszéltek (19 évesen - igen voltam a választásokon, de valamiért a péniszt amit rajzoltam a lapra nem tudták értékelni érvényes szavazatként)
zárójelben jegyezném meg hogy a fenti kommentet szarkazmussal tetszenek olvasni, jó?
ja, amúg mfw nem követem a napi politikát:
-
-
pohár
félisten
válasz lujó55 #14879 üzenetére
hát te igen csak abba a 10-20%-ba tartozol, akiket jól érintenek a változások, örülj neki...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ClayMore
aktív tag
válasz lujó55 #14879 üzenetére
ugyan ebben a cipőben vagyok. én +-ra jövök ki a dologból. autóm nincs tehát a benyó emelések nem zavarnak, csak közvetetten.
az meg, hogy +2% lesz az áfa...nem vág földhöz.jobban idegesít az aromával ízesített alkoholok várható sarc növelése
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
Tim82
félisten
Egy modi MINDIG rendelkezik jósképességekkel, a szupererejének a része.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
tiv83us
veterán
Mostatok ma mar labat?
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
ClayMore
aktív tag
Ideiglenes lakcímbejelentéshez keresek partnert. Az együttműködést nyilván "megköszönöm"
pm jöhet!
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
Winner_hun
titán
Ami méretnek megfelel, az nagy. Ami nagyobb, az részletes. Blablabla...
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
venember83
nagyúr
válasz Winner_hun #14893 üzenetére
Ami méretnek megfelel, az nagy. - Ha nagy, akkor nem felel meg a méretnek, nem?
-
ClayMore
aktív tag
válasz kételkedem #14892 üzenetére
Dunaújvárostól 60km-nél távolabb.
tehát Paks, Fehérvár, Bp, stb nem jó sajnos. és mint mondtam nem lennék hálátlan, meg írhatunk akármilyen nyilatkozatot, h nyugodt legyen az illető h nem akarok igényt formálni semmilyen téren senem.Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
tildy
nagyúr
Ma ismet koltozes remeljuk az elkovetkezendo evekre az utolso.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Winner_hun
titán
-
FehérHolló
veterán
Új irány - minden nap csökken a hozzászólásaim száma.
Skynet is real. It's called Google.
-
venember83
nagyúr
válasz FehérHolló #14899 üzenetére
Mármint a napi átlagod?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Seasonic 650W 80+ Gold félmoduláris tápegység
- Dell E4310 Core I5 560M 4x2,66GHz/8GB/256 Gb SSD/CAM 13,3"+ Win
- ELADÓ: i5 6500/ 8GB DDR4 /240GB SSD /USB-C /takarítva, pasztázva/ HP 800 G3
- iPhone 13 független 128GB
- GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X - Új RTX 3050 GDDR6 - Új 16/32GB DDR4 - NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest