- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Realme is elhagyja Németországot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme és Rolex kollaboráció a láthatáron
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Sírjatok már egy kicsit, mi meg 14 órákat dolgozunk. Mindjárt sajnállak titeket, hogy csak 5-kor mentek haza...
-
addikt
válasz TazLeacher #14803 üzenetére
A fene marad itt 5-ig , már csak 50 perc az nekem valahogy kihúzom mostmár addig.
-
kételkedem
addikt
válasz TazLeacher #14803 üzenetére
Délben gyakorlatilag haza zavartak, hétfő reggelig pá pá munkahely!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
aphra2
senior tag
válasz kételkedem #14805 üzenetére
Én meg ma nem is dolgoztam semmit (nincs meló)
azért itt esz a fene a PH-n egész nap
Jah, és ebben a topikban talán még nem is jártam , de lehet tévedekProbléma??Hát az meg micsoda?!!
-
aphra2
senior tag
válasz kételkedem #14807 üzenetére
Tényleg , csak már nem emlékeztem hova írogatok
Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
aphra2
senior tag
Más:
Zaklatnak esetleg másokat is a Telenor/ ING párosítástól? valami pénzügyi felmérés meg tanácsadás bla bla bla , már háromszor hívtak, mondtam hogy nem kell életbiztosítás, és nem fogom megadni 10 ismerősöm elérhetőségét sem , ennek ellenére kitartóak "semmi kötelezettség" "nem kerül semmibe" és most utóljára felajánlottak egy 6000ft-os sim kártyát amit lebeszélhetek , ha fogadom az ügynöküket, természetesen minden kötelezettség nélkül.Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #14784 üzenetére
csöppet sem.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
pohár
félisten
válasz venember83 #14813 üzenetére
munkahely mellett is lehet járni interjúkra és keresgélni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Mawyx
őstag
Tegnap este mentem le a lépcsőn sietve, a kezemben nehéz doboz, léptem volna, de volt még ott valami, beleakadt a lábam, így szűk lépcsőforduló előtt lendülettel fejjel előre kéztompítás nélkül nekiestem a falnak majd bal térdre, bal könyökre érkezve estem tovább és "hangyás" lett a kép. Megütöttem magam de a legjobban a fejem fáj. Nem tört be, de fáj most is kívül-belül. Remélem nem lett valami vérrög.
Most hétvégén megnézem a gépem, spiritusszal áttörlöm a sör miatt és befejezem a festést. Idegesít már a kupi, mindenen át kell lépni, jó lenne visszarendezni végre a dolgokat a helyükre.
Bár lehet jobb lenne egész hétvégén meg se mozdulni, mert ezt a pechsorozatot át kellene vészelni anélkül hogy leamortizálnám teljesen a lakást meg magam.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
Van amikor minden összejön, de jönnie kell valami jónak is utána biztos
Szép lassan kell csinálni mindent, biztos fáradt és ideges vagyok, ezért történnek ezek. De legalább fogyok rendesen nem birok enni az idegtől...
A hangulatom meg olyan szélsőséges, de percenkénti váltásban, hogy jó esettanulmány lennék Orsinak[ Szerkesztve ]
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Tothgera30
Ármester
Ehh, hazaértem, nagyon kivagyok...
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Mawyx
őstag
Végeztem a festéssel. Remélem még alakul ennek a falnak a színe, mert jelenleg baromi ronda. Ez határozott zöld, én meg sárgás zöldet szerettem volna, túl sötét lett.
-
pohár
félisten
festés előtt kenni kellett volna egy kis csíkot a falra, aztán ha nem tetszik akkor egy kis fehér pasztát/festéket bele
megszáradt már? ha nem, akkor még fakulhat...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Mawyx
őstag
Megszáradt és már barátkozok vele, meg kéne csinálni a fürdőt is Nem akartam keverni, hogy bármikor tudjam javítani ezzel a gyárilag bekevert színnel.
-
addikt
válasz kételkedem #14826 üzenetére
És ezen mit kéne látni
-
kételkedem
addikt
A zöld színt! Ilyen színű Mawyx fala!
Különben is te kértél képet! Íme, kaptál egyet!
Egyébként ez egy jobb sorsra érdemes Tesla roadster volt, mielőtt bele nem építették azt a ronda tűzcsapot. Gondolom sietett a felvonulásra, ahogyan azt aphra2 is írja.
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
zolynet
veterán
meg akaroook gyógyulniiiiiiiiiii
nem bírok egy helyben sokáig, nem hogy több napig, ez borzasztóLife is too short to stay stock!
-
-
zolynet
veterán
válasz venember83 #14835 üzenetére
nem ittam, nem is fogok, nem volt töltés csak 1x a héten és ez lett az eredménye ... túlklímázott hely
egyedüllét, lesz, nem is olyan távoli jövőben...Life is too short to stay stock!
-
venember83
nagyúr
Szombat este ilyenkor lefeküdni aludni, botrány!!!
-
ClayMore
aktív tag
válasz venember83 #14837 üzenetére
kivéve ha egész nap vmi aktívságot csináltál napon.
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
NoLF
veterán
elképzelésem sincs mikor töltöttem otthon utoljára egy szombat estét.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
ClayMore
aktív tag
-
ClayMore
aktív tag
lazacos brokkolis rakott tészta ..láv!
VÉGRE vannak megint a sorozataim. már minden bajom volt augusztus-szeptemberben
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
Winner_hun
titán
válasz kételkedem #14826 üzenetére
Miből van az az első lökhárító? Valami durva acélból vagy photoshopból? Elfelejtette körbefonni a tűzcsapot.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
pohár
félisten
a brokkolikrémleves szagától is hányingerem van, undorodom tőle
de a pirított szalonna, sajt és fokhagymás crouton jöhet pl fokhagymakrémlevessel, bár ahhoz nem illik a szalonna majd megeszem előtteGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Mawyx
őstag
Hejj de csudijó este volt, jó buli volt Soha nem voltam még bulizni Mondjuk most se biluztam, csak néztem, de jó volt. Lagzi volt és -kor hívott egyik zenész, hogy itt játszanak nem messze tőlem, ha gondolom menjek el és hallgassam meg... Konvektort maximumra tekertem és rádobtam az egyetlen fekete nadrágom, mert épp kimostam...8-ra már ott voltam, most értem haza, tegnap 3órát aludtam, most már fáradt és álmos vagyok.
A falról majd lövök képet
-
kételkedem
addikt
válasz Winner_hun #14846 üzenetére
A háttérben látható ezüst színű autóval ütközött, csak később sodródott a tűzcsaphoz.
Itt találtam.Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Winner_hun
titán
válasz kételkedem #14849 üzenetére
Azt olvastam. De nehogymár a tűzcsap előtt állt meg pont De ha mégis, akkor mitől ferdült el annyira az eleje és miért nincs rajta sérülés?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen monitort vegyek?
- LG V30 - vezércsel
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest