- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Ha esetleg keveselnetek a 12GB VRAM-ot. Csak tudnam, ezt miert kellett?!
En kivarom a Ti-t, vagy a Radeon-t. Most mar az AMD megoldasa is utos lehet igy, hogy megoldottak a HBM-el kapcsolatos limitaciot.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Zorel
senior tag
válasz rambustibi #454 üzenetére
Adjál neki!! Grat a kártyához!!!
-
nagyúr
Yeaahhh MAN !
Grat a drágaszághoz.Lássuk a medvét...
#446 deicide :
Az igen,egyből dupla.
Grat hozzájuk!SLI teszt számomra nagyon érdekes lesz.
Hőfokok,hang,teljesítmény.
Ha jól látom 2K-s monitorod van.
Az tuti,hogy arra bőven elég még egy is.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
aktív tag
-
h1mpi
félisten
-
rambustibi
őstag
Köszi srácok, nagyon boldog vagyok, hogy végre megvan a kártya
Első Magyar Titan X kicsomagolós videó feltöltés alatt..Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
deicide
veterán
válasz hszilard666 #456 üzenetére
Max a tuninghoz kellene, mert most, hogy tápot is cseréltem (Corsair HX850 zajos lett, helyette RM850), összeraktam, bekapcsoltam a gépet és azt hittem, rosszul kötöttem be a power buttont, annyira semmi hangja nincs a gépnek alaphelyzetben.
Nyilván játékok alatt majd megjön a zaj, lehet, ma még játszom kicsit a Dying Light-al.akoska07: volt pár game, ami 1600p-n nem tudott 60fps-t, meg aztán gondolkodom, hogy lassan haladni kellene a korral és 144Hz-es monitort venni, viszont attól félek, 144fps pláne nem lesz minden játékban.
Szerk: Asus lett végül, mert hamarabb szállítottak, mint az MSI ért volna, az ár meg ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Asbee
veterán
válasz rambustibi #465 üzenetére
Hányszor kell leírni, hogy ref-ref között semmi a különbség? Az Asus meg mostanában minden csak nem a legjobb az olcsósításaival...
Amúgy Grat, hőmérséklet-órejel, esetleges cpu limitre kíváncsi leszek nálad is.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
-
aktív tag
-
-
Asbee
veterán
válasz rambustibi #470 üzenetére
Részvétem. Na jó nem, csak viccelek, ha elégedett az ember az sosem gond.
-
aktív tag
válasz rambustibi #471 üzenetére
A Cédrus nem hivatalos disztri.Nem onnan van,a Ramirisból érkezett. AQUA-s ugye?
[ Szerkesztve ]
-
rambustibi
őstag
válasz Bugfix1984 #473 üzenetére
aham
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
aktív tag
válasz rambustibi #475 üzenetére
Akkor Ramiris,a Cédrust honnan vetted?
-
rambustibi
őstag
válasz Bugfix1984 #476 üzenetére
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
rambustibi
őstag
Akkor legyen: [link]
Csak pár perc. 720p minőségre még várni kell, míg a youtube megoldja.
Pik-pak összedobtam ez meglátszik a videón isKlaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
ScomComputer
veterán
válasz rambustibi #478 üzenetére
Iloveyou.....
-
aktív tag
válasz rambustibi #477 üzenetére
hát ez érdekes.
-
nagyúr
válasz rambustibi #478 üzenetére
A lényeg látszik.
Grat még egyszer!Jöhetnek a tesztek.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
westlake
félisten
válasz rambustibi #465 üzenetére
A két érv közül egyik sem számit. Miért lenne jobb az ASUS referencia kártya, mint bármelyik másik. Miért lenne pozitívum, ha van az ASUS-nak magyarországi képviselete?
#470: A márkahűség megint más dolog. Attól nem lesz jobb termék, mert te azt vetted meg.
Mindamellet egy nyilvánvalóan szakmai topikban a kereskedelmi kérdések teljes értékig offnak számítanak. Az ASUS Magyarország szerintem nem foglalkozik kereskedelemmel. Vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy egy magyarországi nagykereskedés az esetek túlnyomó többségében külföldről szerzi be a termékeit. Ehhez nem kell egy Bla-Bla Magyarország engedélyét kérni. Gondolom az ASUS Mo. is (csak) PR-ral foglalkozik.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
aktív tag
válasz westlake #482 üzenetére
Azért,mert kontrollálja a piacot és ezzel védi a Magyar vevőket,remélem ezt nem kell most kifejteni bővebben.
A magyarországi ASUS az ASUS értékesítés 70%-át manuálisan értékesíti a disztribútorokon keresztül,napi kapcsolatban van 30 magyar dealerrel akik lefedik a piac 80%-át.[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
válasz Bugfix1984 #483 üzenetére
Ki és mit kontrollál? A szabad kereskedelem fogalmáról hallottál már? Vagy azt hiszed, hogy egy képviselet megtilthatja neked (mint kereskedőnek), hogy te külföldről vásárolj? Remélem csak viccelsz. A forrás valóban megszabhatja azt, hogy milyen feltételekkel árusíthatod a terméket. Szépen néznénk ki, ha egy adott ország képviselete megszabhatná az árakat.
#477: Azt én sem értem, hogy egy AQUA-s számlán miért szerepel, hogy az eladott terméket ki hozta be az országba.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
aktív tag
-
Scholes9
nagyúr
Grat, csak ki is tudd használni
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
westlake
félisten
válasz rambustibi #487 üzenetére
Milyen alkalmazás futott? 1001MHz-es maximum GPU sebesség? Hova lett a boost?
A kát darab GPU-Z main fül (tényleg) mindent elárul a márkahűségedről.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Asbee
veterán
válasz rambustibi #487 üzenetére
Jöhet valami terhelés is.
-
deicide
veterán
A Valley elég durván procilimites, alig pár százalékkal jobb a 980 SLI-nél, ellenben afterburnerben utána nézve a GPU-k átlag 75%-on mentek csak. Milyen brutális erő van benne, tényleg kellene már legalább egy 4790K-ra és Z97-re cserélnem...
Így terhelés alatt megjött a hangja a kártyáknak, ellenben 73-74 foknál feljebb nem ment zárt házban, 20 fokos szobahőfok mellett.
Elsőre +150Mhz GPU és +300MHz ram tuningot toltam AB-ben feszemelés nélkül, ezt még simán bírta. Többet majd holnap, most alvás.[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
aktív tag
-
westlake
félisten
Nem kell túlbonyolítani. CudaMiner. Futtatod a benchmark.exe-t és vársz 5 percet.
#494: Egy olyan programról beszélsz, aminek a legutolsó (és egyetlen) változatát 2013 februárjában adták ki.
A GPU-Z-t pedig fel kellene telepítened, hogy látszódjanak a limitek is. Az egyik legfonotosabb információ. Ablak tetején jobb egérgomb, majd alulróla második opció a menűben (Launch GPU-Z Installer...).[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Asbee
veterán
válasz rambustibi #494 üzenetére
Nem rossz, nem rossz. Viszont tényleg a hűtés...
-
Asbee
veterán
válasz rambustibi #498 üzenetére
Az a baj ezzel a hűtéssel játékok alatt, nem nagyon brutál venti profillal még az alap max boost sincs meg. Amúgy nagyon jól megy.
-
rambustibi
őstag
Úgy látom, hogy nem lesz proci limit. Igaz, hogy ehhez a kártyához is még finomítanom kell a procimat, mert 4.8-nál tud többet is stabilan..
Titan X-nél ugyanez a helyzet, ki kell még ismerni, lehet még bőven finomítani ezen..játékok alatt is.
Holnap megnézem a Dying Light-ot.
Felraktam a ventit 90%-ra szépen szólt, mint egy sugárhajtómű, kezdtem tartani tőle, hogy megemelkedik a gépem 10cm-tKlaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest