Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dr9

    junior tag

    válasz Bl.Gyo. #84695 üzenetére

    Ez már réges rég megvolt a hálót is folyamatosan mappelem cellmapperrel. Csengersima (határ) -> Fehérgyarmaton keresztül - Sátoraljaújhely (vodafone RO kártya) -> semmi, nég az se jött be, hogy lenne.

    Sátoraljaújhelyen próbáltam másik telóban, meg másik telót is -> még mindig semmi, 1 hét alatt míg ott voltam semmi 5G, voda RO kártyával Telekomon bejön, hogy restricted, meg szlovák hálókon ment az 5G, szóval azzal nem volt baj.

    Sátoraljaújhely -> Tokajon keresztül -> Nyíregyháza. Két hónapja lejárt a magyar voda kártyám, mert nem használom, pláne mert drágább mint egy román voda kártyával való roamingolás, és nincs 5G. Aktiválom minden, semmi. Vissza Szatmárra Csengeri határon keresztül, M3-as autopályán Márészalkáig. Egész végig semmi 5G, nem jön be, hogy érezne a telefon bármi 5G jelet. Szatmáron felmegy orange-ra. 5G, RESTRICTED, szóval a voda HU kártyával sincs baj.

    Ugyanazon a napon (ez az egész tegnap)

    Nyírábrány (határ) -> Debrecen. Ugyanaz, egész végig, semmi 5G, se az úton Debrecen felé, se Debrecenben. Körbe jártam az egész központot, két telóval, néztem a Voda RO és Voda HU kártyával, de semmi, nem jött be megint még az se, hogy érezne bármit is. Kb éjfélig ott voltam.

    Másnap (ma) egyik haverom, ő is mappel hálókat mint én, megy át a határon Váradtól, Biharkeresztesen bejött neki az n28, és voda RO kártyával rá is csatlakozott.

    Valahogy én vagyok ennyire elátkozva, vagy 1 héten át nem volt vodafone 5G?:F

    Ahogy csatoltam korábban képet, nemrég ment nekem is baj nélkül, szóval nem tudom hol a baj:W

    cosmoT

Új hozzászólás Aktív témák