Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mrlujoak

    veterán

    Minden kedves GPRS WAP felhasználó figyelmét szeretném felhívni!

    Ma, kaptam egy sms-t a Vodafone-tól, hogy ajándékként egy havi, 1MB-os ingyenes letöltést biztosító lehetőséget biztosít számomra.

    Ezzel semmi probléma nincs, azzal már inkább, hogy nekem évek óta aktív az alap, 300Ft/hó költséggel bíró GPRS WAP szolgáltatás, ami ugye ezért az összegért 3MB adatot biztosít, majd ezt átlépve +300 forintért 10MB-ig bűvül, és ez +1200 forint ellenében egészen 25MB-ig kitolható.
    Nos, a lényeg a lényeg, hogy ez a meglévő WAP szolgáltatásom ugyan azt a WAP beállítást használja/használná, mint amit most ajándékba kaptam.

    Felhívtam az üszit, hogy itt valami nem stimmel, mert tényleg nem stimmel. Mint kiderült, nem is szabadott volna nekem ezt az ajándékot megkapnom, mert hiszen már van "fizetős" WAP szolgáltatásom.

    Ami miatt nem mindegy a dolog az az, hogy ez az ajándék automatikusan felülírta a már meglévő WAP előfizum, azaz, ha nem jelzem ezt a Vodafone felé, akkor bizony az 1MB ingyenesség után már borsorsabb áron kaptam volna a szolgáltatást, hisz az 1MB felett már fizetős a dolog.

    Ezt azért írtam le, mert a hiba - élő tanúként - adott, akinek van GPRS WAP szolgáltatása és kap ilyen sms-t, az keresse fel a Vodafone-t, hogy jelezze, neki ez az ajándék nem kell!

    mrlujoak

    Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel

Új hozzászólás Aktív témák