Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hegti

    aktív tag

    Mivel nem sikerült megegyezniük a feleknek, ma beadta a keresetet a Vodafone Magyarország a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság ellen az érvényben lévő frekvencialicencek meghosszabbításának kizárása miatt. A cég szerint a hatóság magatartásával sérül az egyenlő elbánás elve, míg a szabályozó állítja, nincs ilyen szerződéses kötelezettség.

    "Miután a Vodafone Magyarországnak a mai napon van már csak jogorvoslati lépés megtételére lehetősége, így megállapodás híján a több mint 2,6 millió ügyfelünk érdekeit figyelembe véve a mai napon kénytelenek voltunk benyújtani keresetünket a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság ellen a hatósági szerződés megszegése miatt. Ennek ellenére továbbra is bízunk benne, hogy nem lesz szükség bírósági döntésre, hiszen továbbra is készek vagyunk a hatósággal való megegyezésre" – jelentette ki Marchhart Pál, a Vodafone Magyarország szabályozásért is felelős vezérigazgató-helyettese.

    [ Szerkesztve ]

    Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)

Új hozzászólás Aktív témák