Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Xantomas

    őstag

    válasz Xantomas #63577 üzenetére

    A garázsban egy RCZ áll mellettem. Nagyon, de nagyon filózok rajta, hogy a tetőkeretet, tavasszal metál ezüst, vagy szálcsiszolt alu hatású fóliával vonjam be, amilyen egy időben volt pár promó képen.

    (#63578) opti06 lakkhiba ezen is van, de felpattant trace-t nem látok rajta. Leforrasztani le lehet, de melyiket érted transponder chip alatt? A szögben állót, vagy az Atmel U9280m-et? Csak mert utóbbi, az átlóban álló, "csak" egy tekercsantenna, ha azt leforrasztod, nem kap tápot az immó működéséhez, max távirányítóként tudod használni.

    Bevallom, nem értem, amit írtál, mi írna felül mit?
    Clio, thalia kulcsból van az egy IC-s U9280m-es, ami neked van, meg a két IC-s PCF7946-es, és ennek a kettőnek az alverziói. A két fajtáról az IC-ket át sem lehet tenni egyikről a másikra, tök más a tokozás, amúgy meg szabadon pakolhatod az azonos IC helyére. Az U9280m-ben ott az EEPROM, az tárolja a kulcs adatait, az van összepárosítva az UCH-val. Ezt le lehet dumpolni, lehet klónozni, és másik U9280m EEPROM-jába beírni, de megint más tészta, hogy otthon nem éri meg, ha csak nem akarsz venni a most már Microchiptől egy U9280m devkitet, 500 euro környékén. Minden más szürke zóna.

    (#63579) rob210 megfordult a fejemben, de maradnék a gyári megoldásnál.

    "Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

Új hozzászólás Aktív témák