- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Nincs gombbal behajtás sajnos. Csak elektromos tükör beállítás.
Kézzel hajtom be mindig. Szóval kell bele motor is. Mennyire drága ez vagy problémás megcsinálni? Meg a vezetékezés is Mennyire problémás? -
Nordik
őstag
válasz diablo1984 #60200 üzenetére
És mi okozza ha sok ez az olajpara? A sok városi beinditom-leallitom?
-
diablo1984
veterán
válasz Nordik #60203 üzenetére
Hát ja, mondjuk, víz kerül az olajba a páralwcsapódás miatt ès az is párolog, az olaj is bárologhat, kis mèrtèkben termèszetes jelensèg! Azèrt remèlem kitakarítottad a szívósort, nem moslèkosan raktad vissza?
Ha nagy a kartergáz ès a nyomás is az olajtèrben akkor is be tudja nyomni a szívósorhoz az olajat. -
Nordik
őstag
válasz diablo1984 #60204 üzenetére
Sajnos atmosni nem tudtam, fektisztitoval meg ronggyal kitöröltem amennyire tudtam. Ez egyébként egy-egy hosszabb pörgősebb út során kitisztul azért?
-
Nordik
őstag
válasz rob210 #60206 üzenetére
Hát folyt ki belőle azért. De szerintem nem tiszta olaj volt, inkább ilyen vizes felhígult olaj. Meghat fektisztito is folyt bele a tomiteseknel rendesen megnyomtam. Egyébként érdekes mód nem füstöl az autó vagy ilyesmi. Fedelzetin 6 osztás van abból lement 1 csík 10ezer után, szóval minimális. Ez is 5w30as olajjal. Nem gondolom, hogy eszi. De talán az 5w40es olajjal jobb lenne a helyzet. Gondoltam rá szetszedem újra, de ennyi várossal úgyis hamar tele lesz újra. Inkább megkene hajtani gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
Xantomas
őstag
Hazafele Montenegrobol csippant egyet a kocsi egy felmart Útkezdésre ráhajtáskor. Ugyan az a csippanás, mint amikor kevés az üzemanyag, csak rövidebben. Fel nem villant semmi, Clip semmi tárolt hibát nem talál.
Keresgéljek, vagy tojjam le?"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Xantomas
őstag
válasz molnarpeter #60212 üzenetére
Hidegen max alatt. Indulás előtt csekkoltam. Fedkomp szerint level ok.
Vezető ülés alatti légzsák vezeték csatlakozójának kontakthibája milyen hibát dob, ha csak pillanatnyi?
Tavaly egyszer jelzett, akkor a kijelzőre is hibát dobott, megpucoltam, azóta tünetmentes. Mire clipre raktam, már nem volt hibakód, törölte magának."Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
xuldar
addikt
Rob mester, jól emlékszem, hogy a reggeli hidegindítás utáni gázadásnál történő kis megtorpanásra a fojtószelep tisztítását javasoltátok? Illetve melyik online olajáruház megbízható mostanában? Motul 8100-at szeretnék venni. Köszi!
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Nordik
őstag
Test pontokat merre keressem? Gondoltam karbantartás céljából megtisztitom őket. Valahol az akksi környékén?
-
Black$taR
tag
Sziasztok!
Nem csipog a világítás figyelmeztető.
kiszeretném venni az óracsoportot (elvileg rajta van a csipogó)
Mit kell megbontanom hozzá?
(2001; 1.4 16v Thalia)Nokia 3210; Nokia 5800 XPress Music; OT-990 (2.3.4); Lumia 620; Lumia 640 LTE; Redmi Note 4X; Redmi Note 5 (4/64); Redmi Note 7 (4/64); Redmi Note 8T (4/64)
-
Black$taR
tag
válasz LamerGyuri #60221 üzenetére
Köszi. De nincs meg a csippanó. Hová lett?
Nokia 3210; Nokia 5800 XPress Music; OT-990 (2.3.4); Lumia 620; Lumia 640 LTE; Redmi Note 4X; Redmi Note 5 (4/64); Redmi Note 7 (4/64); Redmi Note 8T (4/64)
-
LamerGyuri
senior tag
válasz Black$taR #60222 üzenetére
Kérlek szépen, egyelőre én is a felderítés útján járok, mert épp nincs fent a felső borítás. A "hang" valahol a fényszóró-magasságállító, ablakfűtés kapcsoló mögül jön, valahol ott lehet. Csak nem volt nálam lámpa, meg szép ruhában voltam, még nem tudtam megkeresni."Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
Black$taR
tag
válasz LamerGyuri #60223 üzenetére
Köszönöm, kiindulási pontnak ez is szuper infó.
Nokia 3210; Nokia 5800 XPress Music; OT-990 (2.3.4); Lumia 620; Lumia 640 LTE; Redmi Note 4X; Redmi Note 5 (4/64); Redmi Note 7 (4/64); Redmi Note 8T (4/64)
-
rob210
Topikgazda
-
xuldar
addikt
válasz rob210 #60216 üzenetére
Köszi a tippeket. Esetleg van ötlet, mi okozhatja? Akkor jelentkezik, mikor legalább egy napot áll az autó, és teljesen hideg motornál az első egyenletes gyorsításnál ugyanolyan gázpedál állásnál érezhetően megtorpan 1-2mp-re az autó, utána gyorsul tovább. Ezután csak a következő hideg motornál tapasztalható legközelebb.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Black$taR
tag
Csippanórol lemondtam. Használtautó, az előző tulaj sokat "maszekolt". (indokolatlan kábelek szanaszét.) Viszont a kuplungal is baj volt. Felengedve kb 5 pozíciója volt. Akadt mint a fene. Majdnem rendeltem új bowdent. Jó sokat visszaolvasva adtam egy esélyt a dió zsírzás műveletnek. (Eddig sprayvel fujtam).
Nemtom kinek a leírását követve elvégeztem a műveletet. Gyerekek, mintha egy új BruThalia-t kaptam volna. Mint a koleszterin mentes vaj!Nokia 3210; Nokia 5800 XPress Music; OT-990 (2.3.4); Lumia 620; Lumia 640 LTE; Redmi Note 4X; Redmi Note 5 (4/64); Redmi Note 7 (4/64); Redmi Note 8T (4/64)
-
zsinnyegtet
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget/tanácsot kérni akku ügyben.
Clio, 2013, 1.5 dci, 90 LE, ECO
Nos hát ebbe szeretnék egy új akksit venni.Köszönöm szépen.
Üdv.A rock and roll az nem egy tánc...
-
Nordik
őstag
Ma kipróbáltam hideg motornal mennyit mutat beszívott levegőre, teljesen reális volt. Utána mikor mentem vele és be melegedett már 10 fokkal többet mutatott mint a kinti hőmérséklet és nem is ment vissza. Normalis, hogy valamennyivel többet mutat üzem kozben mint a valós?
-
Nordik
őstag
válasz rob210 #60232 üzenetére
Látszólag minden jó, mégse találok megoldást. De erős a gyanúm a gyertyara pedig bele való NGK gyertyák kerültek bele, viszont én úgy emlékszem, hogy amik benne voltak gyertyák előzőleg azokkal nem produkált ilyet, igaz hogy erősen csere érettek voltak már. Gyári Renault gyertyák voltak ha jól emlékszem. Feltűnt volna már a vásárláskor is ez vagy utána, de nem produkált ilyet. Volt egy olajcsere meg egy gyertya csere és talán még mergelodtem is, hogy eddig nem volt hidegen torpanas. Adjak ki új gyari gyertyakra pénzt hátha? Utána már nincs tippem.
-
ALgore2
tag
Sziasztok!
Clio 2 ph1, miként tudom leszedni az ajtókárpitot? -
Nordik
őstag
válasz rob210 #60234 üzenetére
Nekem K4M760-hoz elvileg ezek a gyárilag ajánlott gyertyák. Érdekes mód 0,95+- 0,05 a hézag. Bár az Eyquem gyertya 0,9re van állítva alapból, szóval elvileg jó. Olvastam máshol is, hogy főleg a 16szelepesek sokkal kenyesebbek ha nem a gyári gyertya van bele teve. Lehet meg kellene próbálnom. Vagy a te általad ajánlott Densot.
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz zsinnyegtet #60229 üzenetére
Bocs hogy nem a témában válaszolok, de mennyire használható a Clio a 90 lovas motorral? Legszívesebben 100-110 ló körül néznék dízelt, de ugyebár 4es clioból nincsen, csak 90 lovas, csak ezért meg nem akarnám a "régebbit" venni.
hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
molnarpeter
nagyúr
válasz zsinnyegtet #60229 üzenetére
Start stop van benne, AGM akku van most? Ha nincs, 50-60 Ah is elég lehet, Lesti akkunál van jó áron electric power, AGM tekintetében arukereso.hu aztán pedig feltanítani.
-
Bass
addikt
Sziasztok clio2 ph1-nél hogy lehet magas sugarzot beépíteni? A rács nem kiszedhető sajnos . Esetleg a szélső szellőző alól?
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
rob210
Topikgazda
-
Nordik
őstag
válasz rob210 #60243 üzenetére
Megrendeltem, remélem valóban kapható. Meglátjuk, ennél többet itthoni körülmények között úgyse tudok tenni. Ha ez se segit marad így, esetleg normális diaggal ranezetek valahol, de nem hinnem, hogy előbbre vinne. Majd úgyis jelez vagy eszreveszem ha panaszkodik valamire.
-
Bass
addikt
válasz rob210 #60245 üzenetére
Atya gatya,akkor a szelso szellozo kiszedesevel nem ferek hozza? Ilyen hulyen megcsinalni. Leirhatnád köszönöm. Vagy esetleg nincs olyan amit ha pl (lehet kicsit barbar dolognak tunik) de egy korkivagoval kivagnam a racsot es belepattintani a helyere a magasat?
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest