- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Befutott a Meizu friss csúcsmodellje
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razann
újonc
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne, hogy most vettem 2x4 GB Kingmax DDR3 1333 Mhz-es RAM-ot.
Ugyanebből a típusból volt nekem alapban alapból 4 GB a gépben, amit két éve bővítettem még egy ugyanilyen típusú kártyával 8 GB-ra. Az alaplapom 4 slottal rendelkezik szóval ezért akartam vásárolni még a maradék két helyre is ugyanezt a kártyát, hogy legyen 4x4 GB-om ugyanazzal a RAM-mal. Más különbség azon kívül, hogy mikor vettem őket nincsen.A Probléma!: az hogy, amint berakom a 4. RAM-ot, a bekapcsolás után, a monitor no signalt ír, és időközönként újraindul a gép. 3 db RAM-mal tökéletesen működik. Próbáltam össze vissza újból és régiből is berakosgatni RAM-okat, különböző slotokra is de a probléma csakis akkor jött elő mikor a 4. bekerült az alaplapi utolsó slotba, ami bármelyik lehet a 4-ből..
Szerintetek mi lehet a probléma? Köszi a válaszokat
Alaplap: Gigabyte B85M-D3H
Memória: Kingmax 4GB DDR3 1333MHz (4 darab van ugye)
CPU: Intel i5 4460
Táp: FSP 500W Hexa+
SSD: Kingston 240 GB
GPU: Gigabyte GTX 1060 G1 Gaming
Új hozzászólás Aktív témák
- Új előzetesen a Splinter Cell: Deathwatch
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- Építő/felújító topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest